Gönderen Konu: Saç ektirmelimiyim bu saç toplanmaz sanırsam (Bilgili arkadaşlar cevap lütfen)  (Okunma sayısı 293 defa)

Silent17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar yaşım 30 çok iyi saçlarım vardı 5 yıl içerisinde çok sıkıntılar yaşadım genetikte olabilir bilmiyorum döküldü saçlarım ve oralı olmadım fakat son dönemlerde artık şekil veremiyorum çok rahatsız hissediyorum kendimi özgüvenimi yitirdim bu saç için ilaç mı Ekim mi lazım ilaç ve bakım ile toparlanacağını ben açıkçası düşünmüyorum bilmediğimden dolayı

rainage2025

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
benimkiler de babam öldükten sonra üzüntüden 2 yil icinde döküldü ayni bu sekilde

wild horses

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Genetik dökülmeye meyilli saçlarda stres üzüntü sıkıntı kötü yaşam koşulları kötü beslenme saç dökülmesini hızlandırır
  • Yaşınız 36
Günlük 1 mg finasterid
Günde iki defa biotin

Lauri

• Hero Member
arkadaşlar yaşım 30 çok iyi saçlarım vardı 5 yıl içerisinde çok sıkıntılar yaşadım genetikte olabilir bilmiyorum döküldü saçlarım ve oralı olmadım fakat son dönemlerde artık şekil veremiyorum çok rahatsız hissediyorum kendimi özgüvenimi yitirdim bu saç için ilaç mı Ekim mi lazım ilaç ve bakım ile toparlanacağını ben açıkçası düşünmüyorum bilmediğimden dolayı

Bence önce bir tedavi denemelisin. Seni iyi hissettirecek kadar bir gelişim görebilirsin. Forumda örnekleri var.

Baktın olmuyor saç ettirebilirsin. İyi bir yerde güzel sonuç alabilirsin bence.

Facebook Twitter Instagram