Gönderen Konu: Saç Ektiriyorum! (Hüseyin Örs)  (Okunma sayısı 347 defa)

Emin Can Çelen

• Yeni üye
  • *
Saç Ektiriyorum! (Hüseyin Örs)
« : 28 Nisan 2025, 00:49:15 »
Merhaba Arkadaşlar. 30 yaşındayım. Protez saç kullanıyorum 5 yıldır. Fazlasıyla bunaldım son zamanlarda. Olan saçlarımıda kaybedince moralim çok bozuldu. Birkaç yer araştırdım. Bir aile dostumun tavsiyesi üzerine Doğal Hayat Polikliniğinde bulunan Hüseyin Örs ile tanıştım. Açıkcası bana çok güven verdi. 4 Mayıs 2025 ve 5 Mayıs 2025 tarihlerinde 2 seanstan oluşacak bir ekim gerçekleştireceğim. Fazlasıyla heyecan olduğundan sedasyon ile ekim yaptıracağım.

Protezli ve kel halimi paylaşacağım. Sürekli güncel tutmaya çalışacağım konuyu. Ankara'da oturanlar özellikle 4 ve 5 mayısı takip etsinler kendim iyi hissedersem güncelleme paylaşacağım. Bu arada ekim öncesi önerileriniz nedir? Ekim sonrası nasıl yatmalıyım? Ağrı oluyor mu? Ekim yerindeki deri ne zaman iyileşiyor? Saç çok çıkmaz ise sıfıra vurduğumda yara izleri olur mu? Bunları da paylaşır mısınız?

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
Ynt: Saç Ektiriyorum!
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2025, 17:48:22 »
Dostum merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah istediğin gibi bir ekim olur.

Konu açarken konu başlığına ekim yapılacak kliniğin ismini de yazarsan takip eden kişilerde konu başlığından direct olarak bulması kolay oldu ve rahatça ulaşabilir.

Emin Can Çelen

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ektiriyorum! (Hüseyin Örs)
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2025, 17:50:40 »
Selamlar. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Konu başlığını güncelledim.

aragon006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ektiriyorum! (Hüseyin Örs)
« Yanıtla #3 : 02 Mayıs 2025, 17:47:52 »
Hüseyin örs reis merdivenaltı bir yerde ekim yapiyordu  , aynı zamanda calisanlarıda genelde yabancı uyruklu Azeri ,Kırgız vs
Ankara'da şahin celik varken başka yere asla ugramazdım

Facebook Twitter Instagram