Gönderen Konu: Acil yardım (Resimli) yaş 43 Ekim yeri yada medikal tavsiye yardım?  (Okunma sayısı 185 defa)

Kaanevren

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Arkadaşlar yardıma ıhtıyacım var yas 43 ön saçlarda sorun yok gıbı kenarlar belkı 1-2 cm ıcerı gırmıstır köşelerden . Asıl sıkıntı tepe bölgesi herhangi bir ılac kullanmıyorum (biotin dışında) fınasrerıd yada xpecia kullanmadım mınoksıdıl denemek ıstıyorum daha fazla dokermı etkılı olur mu fıkrım yok :/ vücut gelıstırmecıyım (doğal) haftada 4 gün antrenman yapıyorum bılmıyorım saçlarım bu yüzden mı zayıf ? Xpecia ( cinsellık açısından zararı olur dedıler aldım öyle duruyor kullanmadım. Forumu okurken bıberıue suyu defne yaprağı nane yaprağı ve masajın ıyı geldıgını okuduk denenebılırmi ? Ben 1 aydır sabah akşam masaja başladım sadece suyu kullanmadım .
İstanbul ıcı 100 bın tl yı geçmeyen bır yer onerısı alabılırmıyım ? Asuman hanım medeks gıbı yerler okudum ama (üye olmadan araştırdım biraz burayı ) birde bu donör uygunmu ? Bana döner bölgem zayıf gıbı geldi

Kaanevren

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

Kaanevren

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Abi ön çizgi çok iyi bence açıklık zaten sandığın kadar fazla değil kendi saçlarında var dökülmemiş bu yaştan sonra da ilerlemez diye düşünüyorum  3000 3500 greft çıkartan çok güzel sonuç yapar sana zaten sporcusun sağlıklı da besleniyorsundur olabildiğince kan dolaşımında güzeldir saçlarında beyazlama olduğu için sana zayıf gibi geliyor ama gayet güzel dönor bölgen burda ne kötü saçlar adam oluyor seninkiler muhteşem olur 100.000 tl üstü yerler senin icin gereksiz masraf olur burda forumda ektiren kişileri incele beğendiğin yerlere gidip yüz yüze konuş kim kaç greft ekicek ne kadara eker falan çünkü çoğu firma greft başına çalışıyor

Kaanevren

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardesım çok teşekkür ederim bende döner bölgem zayıf zannedıyordum aslında ekım olur mu yapalarmı diye endıse ettım. Masaja başladım sımdı biberiye defne nane yaprağı kaynatıp suyunu sıkayım diyorum 6 ay. Baktım sonuç yok ıstanbul ıcı 50-60 bın arası bır yerde Ekim dusunebılırım. Sadece tek sen yorum yaptın teşekkür ederim ılgın alakan ıcın. Arka sacın vermıs olduğu kötü görüntü yüzünden moralım bozuktu saolasın

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardesım çok teşekkür ederim bende döner bölgem zayıf zannedıyordum aslında ekım olur mu yapalarmı diye endıse ettım. Masaja başladım sımdı biberiye defne nane yaprağı kaynatıp suyunu sıkayım diyorum 6 ay. Baktım sonuç yok ıstanbul ıcı 50-60 bın arası bır yerde Ekim dusunebılırım. Sadece tek sen yorum yaptın teşekkür ederim ılgın alakan ıcın. Arka sacın vermıs olduğu kötü görüntü yüzünden moralım bozuktu saolasın
rica ederim agabey bende çok tecrübe'li birisi değilim benden çok daha iyi bilen kisiler vardır forum'da da geç cevap veriyorlar genelde benimde dökülme problemim var biberiye yağı suyu argan yağı badem yağı hepsini denedim hiçbiri bende işe yaramadı genelde de ise yaramıyor boşuna uğraşma bana kalırsa eczaneden bemix evigen ampül karısımları oluyor badem yağı ile karıştırıp saçına uyguluyorsun dışardan müdahale ile saca en iyi sonucu genelde o veriyor bendede bir miktar işe yaramıştı Eczanelere sorup bilgi alabilirsin onlar daha detaylı anlatırlar şampuan olarak Alpecin dökülme karşıtı şampuan var heryerden bulabilirsin o saça biraz hacim kazandırıyor ve kepek falan varsa baya iyi geliyor bende kepek için çok işe yaramıştı ekim fiyatı olarak çokta düşmemek lazım da sen yüz yüze konuş ağabey burda bir sürü çeşitli yerlerde ekim yaptıranlar var onlardan beğendiğin yerlere gidip yüz yüze konuş arka kısım herkesin seyrek senin yaş grubunda ön çizgi güzel olduktan sonra arka kısım çok kötü olmadığı sürece azıcık seyrekliği kapatsa yeterli olur senınde ön çizgi yaşına göre gayet yeterli bence alnın ile uyumlu fotolardan öyle görünüyor ekimden sonra saçlarıda boyarsin işlem amam olur

Kaanevren

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah kardeşim. Bende burda bir konuda okudum defne bıberıye nane ve masaj olayını ama sabah akşam yapmış arkadaş aylarca devam etmiş . Senın dedıgın ampullerı de alırım eczaneden yeterki ıse yarasın :) aslında dedıgın doğru arka az bıraz kapansa bana yeter artar çok şükür ön saç güçlü tabi 18 yasındakı alın cızgım yok ama bu yaşa idare eder. Arka az bıraz kapansa ınan ekım de yaptırmam yeter de bı masajla şansımı denıycem olmadı Ekim .. çok teşekkür ediyorum vakıt ayırıp cevap yazdığın ıcın umarım senınde gönlünce olur hersey

Facebook Twitter Instagram