Gönderen Konu: Yol haritası ve önerileriniz.  (Okunma sayısı 191 defa)

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yol haritası ve önerileriniz.
« : 10 Mayıs 2025, 18:45:27 »
Merhaba iyi günler 19 yaşındayım son 2 yıldır saç dökülmesi yaşıyorum ve bu süreçte bir sürü şey denedim ve öğrendim şu an sınav senem ve o yüzden tam üstüne yoğunlaşamadım ama sınav sonrası içim aklımda bir yol haritası var sizlerden geri dönüş bekliyorum.
Yol Haritası
1-Haziranda üroloğa gidip, testlerimi yaptırıp, finasterid ve yanında belki etkisi olur diye biotin başlamak.
2-Yanında saç masajı yapmak ve üstüne spora ara vermiştim, devam edeceğim.
3-2yıl böyle saçlarımı kuvvetlendireceğim inşallah belki saç sorunum tamamen çözülür ama çözülmesse 21 yaşında ekim yaptırmayı düşünüyorum.
Genel olarak tabi ki benden daha bilgili bir sürü kişi vardır önerilerinize sonuna kadar açığım örnek olarak fin için erken ya da şunun yerine bunu yap, ekimi şöyle planla gibi derseniz mutlu olurum.
Fotoğrafları yüklüyorum.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yol haritası ve önerileriniz.
« Yanıtla #1 : 12 Mayıs 2025, 02:36:43 »
Diffuse thinningsin doğrudan açılma yok desenli saç dökülmesi gibi finasterid çok hızlı etki gösterir bu saçta önlerdede tepedede
Tedavim ;
Proscar sprey %0,035
Avodart(Dutasterid) Sprey %0,020 (haftada 1)
Ketokonazol %2 şampuan 2 günde 1
Hint yağı
Glutensiz laktozsuz beslenme

TAMAMEN ANDROJENSİZ BİR SAÇ DERİSİ☑️

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2025, 09:17:21 »
Diffuse thinningsin doğrudan açılma yok desenli saç dökülmesi gibi finasterid çok hızlı etki gösterir bu saçta önlerdede tepedede
yazın başlamak mantıklı değil mi ben de sizin dediğiniz gibi düşünüyordum o yüzden bir umudum var. (Yaş faktörü için soruyorum)

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Mayıs 2025, 12:45:01 »
yazın başlamak mantıklı değil mi ben de sizin dediğiniz gibi düşünüyordum o yüzden bir umudum var. (Yaş faktörü için soruyorum)
yaşla alakası yok dökülmenin şiddetiye alakalı ne kadar erken o kadar dahat tedavi
Tedavim ;
Proscar sprey %0,035
Avodart(Dutasterid) Sprey %0,020 (haftada 1)
Ketokonazol %2 şampuan 2 günde 1
Hint yağı
Glutensiz laktozsuz beslenme

TAMAMEN ANDROJENSİZ BİR SAÇ DERİSİ☑️

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2025, 12:00:16 »
Bendede senin gibi önler açıldı biraz ve genel seyrelme başladı. Haftada 3x finasteride başladım. 20 yaşındayım, vitamin ilacı içer gibi yutup unutuyorum. Bir kaç hafta odu, bir sorun yok.
• Haftada 3x Finasteride 1 Mg
• Günlük Alpecin C1 Kafein Şampuan
• Günde 10 dakika masaj
[Norwood : 2]

akami

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Mayıs 2025, 12:23:03 »
Bendede senin gibi önler açıldı biraz ve genel seyrelme başladı. Haftada 3x finasteride başladım. 20 yaşındayım, vitamin ilacı içer gibi yutup unutuyorum. Bir kaç hafta odu, bir sorun yok.
kader eşi olduk diyebiliriz ben de haftada 3 1mg fin kullanmayı planlıyordum inşallah saçlarımız istediğimiz gibi olur.

Facebook Twitter Instagram