Gönderen Konu: Dr. Hakan Clinic mi Asuman HT mi? Veya başka önerisi olan?  (Okunma sayısı 525 defa)

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır klinikleri araştırıyorum. Kafamda iki tane belirledim sayılır; birincisi Asuman HT, diğeri Dr. Hakan Clinic. Bu iki merkezin de fiyatları birbirine çok yakın. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Gözlemlediğim şeyleri yazacağım. Ayrıca önerebileceğiniz bir merkez varsa lütfen söyleyin.  ;D

Asuman HT:
+'lar
Çok yüksek bir başarı oranı var
-'ler
Asuman Hanım doktor değil
Operasyon başarısız olursa revizyon imkanı yok gibi
Saç çizgisi bence çok doğal durmuyor

Dr. Hakan Clinic:
+'lar
Hakan Hoca doktor
Ayrıca 4 prp tedavisi sunuyor
Çok doğal bir saç çizgisi tasarımı var

-'ler
başarı oranı Asuman HT kadar yüksek değil ama revizyon imkanı sunuyor

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Clinic mi Asuman HT mi? Veya başka önerisi olan?
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2025, 14:54:01 »
merhaba niye kimse yanıt vermemiş acaba? Ektirdiniz mi merak ettim. bende buraları araştırıyorum ek olarak asmed var kafamda.

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2025, 19:01:07 »
İki merkez de çok iyi hocam artı olarak Serkan Aygın da eklenebilir

deniz bertan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2025, 23:49:46 »
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır klinikleri araştırıyorum. Kafamda iki tane belirledim sayılır; birincisi Asuman HT, diğeri Dr. Hakan Clinic. Bu iki merkezin de fiyatları birbirine çok yakın. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Gözlemlediğim şeyleri yazacağım. Ayrıca önerebileceğiniz bir merkez varsa lütfen söyleyin.  ;D

Asuman HT:
+'lar
Çok yüksek bir başarı oranı var
-'ler
Asuman Hanım doktor değil
Operasyon başarısız olursa revizyon imkanı yok gibi
Saç çizgisi bence çok doğal durmuyor

Dr. Hakan Clinic:
+'lar
Hakan Hoca doktor
Ayrıca 4 prp tedavisi sunuyor
Çok doğal bir saç çizgisi tasarımı var

-'ler
başarı oranı Asuman HT kadar yüksek değil ama revizyon imkanı sunuyor

kendınce kararlarını vermıssın  burda sormana gerek kalmamıs gibi geldı bana. Asuman hanım doktor değil diye ifade edilince sanki kuaformus gıbı bı algı olusuyor kendısnın saglık alanında egıtımı var ayrıca  hastanede uygulama yapıyor.Bunun ne derece onemlı oldugunu operasyonda anlarsın zaten.  sıfır kararsızım desen tamam ama kendınce arastırmıssın kararlarını zaten almışsın. ünvanı doktor olan yere git hastane olmayan yerde yaptır madem. (şöförüm ama aracım yok). ıkıncısı revızyon ımkanı yok derken neyı kast edıyorsun klinik ile gorustunuz mu onlar mı söyledi?( çok iyi yapılam bir ekimin zaten revizyonu teknik olarak mumkun değil)  Ek olarak en dogal sac cızgısı Asuman Hair bu da benim öznel görüşüm. yani arastırmalarına gore hocayı secmıssın ve kendı tercıhını yapmıssın zaten. ek olarak revızyon olan yerde olumsuz bir operasyon vardır revızyon olmayan yerde kusursuz operasyon vardır. Son olarak klinik yorumu yaparken gercekci yorumları yapmaya ozen gösterelim lütfen cunku bu forumun dnasında  nesnel yorumlara ve paylasımlara yer vermek var. Bu sekılde de binlerce insana ışık oluyor. bunlar benım goruslerım elestırılerım bıraz sivri dilli olduysa affola ancak tarzım bu sekılde bol şans.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2025, 00:00:22 Gönderen: deniz bertan »

Enes Hoca

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2025, 19:12:32 »
merhaba niye kimse yanıt vermemiş acaba? Ektirdiniz mi merak ettim. bende buraları araştırıyorum ek olarak asmed var kafamda.

Hocam; Dr. Hakan Clinic'i tercih ettim ayrıca gönderi olarak paylaşmıştım, göz atabilirsiniz. Doğal gözüken bir ekim olduğunu düşünüyorum, kökler yeterli olursa ikinci bir ekimle tepe bölgesini ve ön kısmı da sıklaştırmayı planlıyorum bakalım hayırlısı.
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi minoxidil forte, aga-e, finasteride, B12 takviyesi, D vit, Omega-3

dingil

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Kasım 2025, 23:07:36 »
evet gördüm, hayırlı olsun ekiminiz bence güzel gidiyor her şey

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Kasım 2025, 15:07:42 »
İki merkezde gayet iyi
Şimdi bu durumda sana ona git bu na git diyemeyiz seçimini kendin yap
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram