Serum DHT düşürme oranı fine göre çok düşük, Xyon marka %2 lik solüsyonu haftada 7 kez kullanan birinin DHT sinin %42 , haftada 2 kullanan başka birinin ise %35 düştüğünü bildirmiş, redditte %0.5 lik çözeltiyi haftada 7 kez kullanan birinin %72 küsur falan düştüğünü bildirdiğinide okumuştum ne kadar doğru belli değil, çok katılımcılı bir deneysel çalışmada da haftada 7x topical %0.05 lik solüsyonun max %11 düşüşe sebep olup anlamlı DHT düşüşüne sebep olmadığını bildirlmiş, bu çalışmada günlük 1 mg lik oral fin alan katılımcılara göre 0.05 lik topical dutun bariz daha çok saç çıkardığı belirtilmiş. %0.1 lik topical dut kullanıpta anlamlı DHT düşüşü olan kimseyide göremedim. Oral fin daha önce saçlarımı 3-4 ayda baştan yarattı ama yan etkileri dayanılmaz olduğu için bırakmak zorunda kaldım. topical dut kullanınca ise saçlar normalden çok hızlı dökülmeye başladı, şuan için 3 ay falan oldu ama saçım sadece geriledi gibi, saç olmayan yeri tüylendiriyor ama saç olan yeride zayıflatıyor gibi oldu henüz çözemiyorum. Topical fin konusunda travmam hala geçmedi o yüzden tırsıyorum, topical dut kadar araştıramadımda kendisini