Hocam daha önce saçınızı çok beğendiğimi söylemiştim. Sağlıkla güle güle kullanın. Bekir Bek hocanın en aktif konusu olduğu için buraya yazmak istedim. WhatsApp hattına cevap veren kişiye acil bir iletişim dersi verilmesi gerekiyor. Sanki hayır kurumu olarak kellere yardım maksatlı ekim yapıyorlar da kesik kesik ve psikolojiye uygun olmayan konuşmaları var. Eğer bir çalışan değil de hoca vakit ayırıp işi arasında iletişim kuruyorsa yoğunluğundan dolayı anlamaya çalışırım. Doktor arkadaşlarımın genelinde bu eksiklik var artık alıştık. Ama iletişim sorumlusu falansa adamı vezir de eder rezil de hocanın bilgisi olsun okursa. Ben fiyat ve insan ihtiyaç ve doğasına uygun olmayan tarzı nedeniyle bu merkezi eledim. Ama ihtiyaç duyan, az açıklığı olan, donör alanı fırça gibi olup frontal bölgede güzel doğal görünüm elde etmek isteyenler için bilgi bırakayım. 2027 Şubat’a kadar dolulardı (en son şu an bu daha ilerisi de olabilir) , greft başı 2.3 Euro.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ben saçımı ektirdiğim dönemde whatsapp mesajlarına Bekir Hoca kendisi dönüyordu. Gündüz çok yoğun ve ameliyatta olduğundan dolayı genelde akşam saatlerinde dönüş sağlıyor. Tabi şuan sistem değiştimi bilmiyorum. Güncel fiyat hakkında bilgi sahibi değilim yine hocadan fiyatla ilgili dönüş almak daha sağlıklı olacaktır. Ben şuan saç ekiminde 8,5 ay gibi bir süreçteyim ve sonuçtan çok memnunum verdiğim paradan bağımsız olarak. Vaktini ayırıp konumu değerlendirdiğin için ayrıca teşekkür ediyorum. Yine aklına takılan merak ettiğin bir konu olursa seve seve cevaplarım. Hakkında en iyisi olmasıni dilerim.