Gönderen Konu: Ankara Lifehair- Şahin ÇELİK Saç Ekimi 25.06.2025 Yaş (39)  (Okunma sayısı 9380 defa)

gezegen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba hocam öncelikle geçmiş olsun sonucunuz başarısız görünüyor.Bende çok fazla anlamam bu işlerden 2 hafta önce Ekim yaptırdım fakat sanırım fin,minox vs kullanmayınca sonuçlar genelde başarısız oluyor.Benim konumu inceleyin açıklığım fazla olmamasına rağmen asmed gibi bir yer finasterid kullanmazsan istediğin sonucu alamazsın ve 2. Bir ekim yaptırmak zorunda kalırsın demişti.Bende Cüneyt Coşkun hocada Ekim yapırdım o da fin ve minox karışımı bir damla önerdi onu kullanıyorum.Velhasıl kelam bu işin sırrı takviyelerde benim anladığım kadarıyla. hintell de size defalarca yazmış fin kullanın diye.Bence Şahin hocaya danışın fin hakkında geç olmadan başlayın.Tekrardan geçmiş olsun

arkadaşın sürecini bende yakından takip ediyorum aynı ekim yerinden yaptırdığım için, bana da finasterid önerilmedi ne yapacağımı bilemedim şimdi kimi kullanın diyor kimisi kullanmayın
kullanmazsam ilerde süreç başarısız olursa niye kullanmadım diyeceğim, kullanırsam aksi durumda niye kullandım diyeceğim sabahın 7 si üşenmeden tek tek okuyorum her şeyi
olumlu ve olumsuz yanlarını da yazarsan sevinirim hocam, kaç mg önerdiler bir de size bu ilacı ömür boyu kullanmak bıraktığın da negatif dönüşler olan yorumlarda okudum zaten takıntılı bir insanım bir derdim daha oldu((

Facebook Twitter Instagram