Arkadaşlar hepinize merhaba...
Yaşım 39 yaklaşık 4 senedir saç problemi yaşıyorum ailemde saç sorunu olan yok ancak çeşitli nedenlerden strese bağladığım saç dökülmesi durumu son 2 yıldır iyice can sıkıcı hal almaya başlayınca saç ektirmeye karar verdim. Çevremde bir çok saç ektiren arkadaş gördüm tabi bunlarda beni tedirgin ediyordu. Konum itibariyle çoğu arkadaşım Samsun da ekim yaptırmıştı ama ben hiç birini neredeyse beğenmiyordum. Çocukluk arkadaşım diyeceğim pasa06 nickli kardeşim Ankara da Şahin Çelik'e ekim yaptırmıştı ve kendisinin saçı gayet iyi sonuç vermişti. Yaklaşık 2 yıldır ektirmem gerektiğini korkacak bişey olmadığını söyledi ve sonucunda ikna oldum. Yaklaşık 4 ay önce bu forumdan bahsetti ve forumu incelediğimde de Şahin beyi seçerek iyi bir yer seçtiğim kanaatine vardım. Yakın arkadaşımın bu konuda tecrübeli olması da beni biraz rahatsa da tabi ki bu süreç için çok acemi birisi olarak sizlerin de bilgilerinden faydalanmak istiyorum.
Özellikle forumda çok tecrübeli @Hintell gibi arkadaşların tavsiyelerini dinlemek isterim. (Çok fazla isim bilmiyorum en çok duyduğum isim olduğu için Hintell'i yazdım). 1 ay önce Şahin Beyden randevu aldım 6 gün sonra saat 08.00'da Ankara'da saç ekimini gerçekleştireceğiz. Umarım her ey istediğim gibi olur. Kliniğe attığım fotolardan saç telimin ince b12 seviyesi düşük olduğunu söyledi Ergin Bey ve 1 aydır D vitamini B12 ve demir ilacı kullandım. En son tahlilde sonuçlarımın ekim için uygun olduğunu belirtti ve randevuyu oluşturdu. İlk sorum şu olacak; Forumlardan gördüğüm kadarıyla tecrübeli arkadaşlardan ve @Hintell'den saç çizgimin yorumlanmasını, imkanınız varsa saç çizgisi çizmenizi rica edeceğim.
Not: Bu arada saçlarımda yaklaşık 20 senedir sprey ve fön kullanıyorum. Ayrıca son 15 yıldır da boyama yapıyorum aslında saçlarımın ense ve yanlarında yoğun beyaz var.
35 yaşındaki saçlarımın halini (ilk 2 Foto) (ozaman da dökülme vardı tabi şakaklar içeri kaymıştı ama saçlarım çok sıktı), şuan ki fotolarımı da aşağıya ekleyeceğim. Şimdilik bu kadar kalın sağlıcakla.