Gönderen Konu: Ankara Lifehair- Şahin ÇELİK Saç Ekimi 25.06.2025 Yaş (39)  (Okunma sayısı 8206 defa)

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ankara Lifehair- Şahin ÇELİK Saç Ekimi 25.06.2025 Yaş (39)
« Yanıtla #91 : 23 Aralık 2025, 21:50:17 »
Yine ışık altında ve hafif ıslatılmış hali bilmiyorum 6. Ayda böyle bir saç,ön çizgi bile sıklık açısından bakınca 4800 greft den bu sonuç bence hayal kırıklığı şuan. Umut hala dolar diye düşünmekten başka çare yok 8-9 aya kadar.

Rome0

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 23 Aralık 2025, 22:56:57 »
Merhaba hocam öncelikle geçmiş olsun sonucunuz başarısız görünüyor.Bende çok fazla anlamam bu işlerden 2 hafta önce Ekim yaptırdım fakat sanırım fin,minox vs kullanmayınca sonuçlar genelde başarısız oluyor.Benim konumu inceleyin açıklığım fazla olmamasına rağmen asmed gibi bir yer finasterid kullanmazsan istediğin sonucu alamazsın ve 2. Bir ekim yaptırmak zorunda kalırsın demişti.Bende Cüneyt Coşkun hocada Ekim yapırdım o da fin ve minox karışımı bir damla önerdi onu kullanıyorum.Velhasıl kelam bu işin sırrı takviyelerde benim anladığım kadarıyla. hintell de size defalarca yazmış fin kullanın diye.Bence Şahin hocaya danışın fin hakkında geç olmadan başlayın.Tekrardan geçmiş olsun

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 24 Aralık 2025, 12:09:43 »
Merhaba hocam öncelikle geçmiş olsun sonucunuz başarısız görünüyor.Bende çok fazla anlamam bu işlerden 2 hafta önce Ekim yaptırdım fakat sanırım fin,minox vs kullanmayınca sonuçlar genelde başarısız oluyor.Benim konumu inceleyin açıklığım fazla olmamasına rağmen asmed gibi bir yer finasterid kullanmazsan istediğin sonucu alamazsın ve 2. Bir ekim yaptırmak zorunda kalırsın demişti.Bende Cüneyt Coşkun hocada Ekim yapırdım o da fin ve minox karışımı bir damla önerdi onu kullanıyorum.Velhasıl kelam bu işin sırrı takviyelerde benim anladığım kadarıyla. hintell de size defalarca yazmış fin kullanın diye.Bence Şahin hocaya danışın fin hakkında geç olmadan başlayın.Tekrardan geçmiş olsun
Hocam belki de takviyelerle alakalı da olabilir. Klinikle görüştüm zaten mağdur etmezler ondan yana şüphem yok ama bunlar can sıkıcı işler maalesef.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 24 Aralık 2025, 12:16:17 »
Kritik dönemdesiniz.1 ay içinde güzel bir atak olmazsa ondan sonraki aylar da çıkış ihtimali azalıyor.finasterid ve minoxil ekim sonucuna etki eder ama bırakınca saçlar eski haline döner.

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 24 Aralık 2025, 12:23:32 »
Kritik dönemdesiniz.1 ay içinde güzel bir atak olmazsa ondan sonraki aylar da çıkış ihtimali azalıyor.finasterid ve minoxil ekim sonucuna etki eder ama bırakınca saçlar eski haline döner.

Hocam klinik de aynısını belirtti zaten o yüzden 7.ayda gelin kontrol edelim dedi. 1 ayda o yoğunlukta bir atak olur mu bende bilmiyorum. İlk 4 ayda gelişim gayet iyiydi ama birden sanki kesildi süreç anlam veremediğim bir şekilde. Fin kullanmak istemedim böyle ilaçların tabiki etkisi var ama dediğiniz gibi sonrası da var. Zaten klinikte kullanmamı istemedi.

gezegen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 24 Aralık 2025, 17:17:58 »
tezcanlı ve takıntılı  birisiyim ben 2 gün sonra ekimim olacak şahin beyde, çok araştırarak bu kararı almıştım böyle durumlarda panik yapma verilen süreleri takip et çünkü şundan eminim onlar elinden gelenin en iyisini yapmışlardır yüzlerce kişinin olumlu dönüşleri var ilk kez böyle bir yorum okudum, dediğim gibi hocam süreci bekle panikleme aklına böyle şeyleri taktıkça psikolojik olarak da etkilenirsin

Snbjk39

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 24 Aralık 2025, 17:48:50 »
Hocam en azından xpecia vitamin kullanabilirsiniz , bence bu kadar karamsar olmayın , tepe bölgesi sanki kapanmış gibi , kendi saçlarınızdan sizce kayıp yaşadınız mı. ?

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 24 Aralık 2025, 19:17:31 »
tezcanlı ve takıntılı  birisiyim ben 2 gün sonra ekimim olacak şahin beyde, çok araştırarak bu kararı almıştım böyle durumlarda panik yapma verilen süreleri takip et çünkü şundan eminim onlar elinden gelenin en iyisini yapmışlardır yüzlerce kişinin olumlu dönüşleri var ilk kez böyle bir yorum okudum, dediğim gibi hocam süreci bekle panikleme aklına böyle şeyleri taktıkça psikolojik olarak da etkilenirsin
Hocam şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim bende arkadaşımın referansıyla gittim Şahin hocaya. Ve klinikle alakalı hiç şikayetim yok bundan emin olabilirsin zaten bende baya düşünüp karar verdim. Bilmiyorum süreçte sıkıntı oldu galiba bende şuan şaşkınım. Yani hatta espirisine ya çıkmazsa hocam dediğimde Şahin hoca burnuna eksem burnundan çıkar demişti. Diyorum ya klinikle alakalı hiç sıkıntım yok ekimden korkardım inan Şahin hoca ekiminde hissetmedim bile. Ama işte çevremde merdiven altı tabir ettiğimiz yerlere ektirip saçları çıkanlar oldu bende neden böyle oldu ona şaşkın ve hayal kırılığı var.

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 24 Aralık 2025, 19:22:33 »
Hocam en azından xpecia vitamin kullanabilirsiniz , bence bu kadar karamsar olmayın , tepe bölgesi sanki kapanmış gibi , kendi saçlarınızdan sizce kayıp yaşadınız mı. ?
Hocam xpecia alayım mı diye sormuştum gerek yok denildi 3 kutu Evocapil vitamin aldım klinikten o yüzden ve 5 aya yakın kullandım vitaminleri. Tepe bölgeside öyle hocam seyrek. Prozinc plus şampuan ve losyon kullanıyorum 6 aydır hiç saç dökülmesi yaşamadım. Yani kayıp bir durum yok dediğim gibi yani çıkışta sorun var galiba 4800 greften maksimum tahmini 1000-1500 civarı çıkmıştır. 1-2 ayda patlama yaparmı bilemiyorum böyle olanlar oldumu şimdiye kadar

Snbjk39

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 24 Aralık 2025, 20:10:05 »
En az 9. Ayın sonuna kadar bekleyn takviyeleri değiştirin , minoksil ve fin li oral karısıımlar var eczanede bence deneyin dozlarını ayarlayarak

Hvlc5

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tutmamış hocam 2 ay bekleyin uzamazsa yeniden eksinler bir ton para alıyor saç ekim merkezleri

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tutmamış hocam 2 ay bekleyin uzamazsa yeniden eksinler bir ton para alıyor saç ekim merkezleri
Hocam zaten can sıkan o. Tekrar ekim zaten canımı sıkan durum. Yani tabiki gerekeni yapar klinik ama mesele yapması değil mesele giden 4800 greft, mesele o sıkıntılı süreci tekrar çekmek, mesele ömründen giden ortalama 2 sene oluyor yoksa zaten ekim yapılır olmazsa ama bu sıkıntıları çekmek sorun.

Hvlc5

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam zaten can sıkan o. Tekrar ekim zaten canımı sıkan durum. Yani tabiki gerekeni yapar klinik ama mesele yapması değil mesele giden 4800 greft, mesele o sıkıntılı süreci tekrar çekmek, mesele ömründen giden ortalama 2 sene oluyor yoksa zaten ekim yapılır olmazsa ama bu sıkıntıları çekmek sorun.
ikinci ekimi 2 bin greft  kestirmeden saçını yaptır abi bu kadar sıkıntılı geçmez en azından 3 güne dönersin normale

Joker05

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ikinci ekimi 2 bin greft  kestirmeden saçını yaptır abi bu kadar sıkıntılı geçmez en azından 3 güne dönersin normale
İşte bekleyeceğiz önümüzdeki ay klinikten çağırdılar. Saçın durumuna göre planlama yapılacak galiba. İnşallah bu iki aylık süreçte çıkar diye umsam da  çok fazla greft zayi oldu diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram