Saç Ekimi Sonuçları
2 ay sonra foto paylaşıcam tekrardan
Arkadaşlar ilaç gerçekten işe yarıyor farkı hissediyorum çevrende saçların gürleşmiş diyorlar fakat 2 gün önce ciddi testis ağrılarıyla karşılaştım ve büyük bir brain fog atağı yaşadım anksiyete panik atak baş dönmesi hepsi bir aradaydı beyin kimyasında değişim olduğunu düşünmeye başladım ara verme kararı aldım birkaç hafta, sonrasında bakacağım
Hocam kendi tercihiniz tabi ama bence akışına bırakın ve ektirin. Hatırladığım sizde daha önce de de böyle bir ysn etki oldu. Vertexinden yola çıkarak dönörünüzün iyi olduğunu düşünüyorum. Bir Ekim yaparsınız 4/5 yıl götürür . Sonra ikinci bir ekim yaparsınız. Hşç böyle yan etkileri görüp bırakıp tekrar başlamayın . Allah korusun kalıcı hasar olabilir. ( bu arada saçım sizinkiden 10 kat falan kötü ben bile bıraktıım.)
Arkadaşlar saçlarım gene eskisi gibi dökülmeye ve seyrelmeye başladı maalesef, Cinsel olarak pek bi fark olduğunu söyleyemem finasteridin cinsel yan etkileri tamamen psikolojik olabilir testosteronun da libidoda müthiş bi etkileri vardır zaten
Şuan finasterid kullanıyormusunuz?
hayır bıraktım ama dediğim gibi müthiş etkileri var saçlar üzerinde çok olumlu şeyler kaydettim
Bende daha yeni başladım 3 gün oldu kaç ayda gözle görünür sonuç aldınız?