Gönderen Konu: Saç ekim merkezi tavsiyesi  (Okunma sayısı 721 defa)

UxL

• Yeni üye
  • *
Saç ekim merkezi tavsiyesi
« : 07 Temmuz 2025, 19:44:29 »
Merhaba arkadaşlar, forumu bir süredir takip ediyorum. Bugün üye olup konu açmak nasip oldu. Malumunuz saç ektirmeye karar verdim inşallah . Tecrübesizim... Esteworld , Medipol , Ahmet Köse ile görüştüm. Açıkcası bunlar kfama yatmadı. Forumdan öğrendiğim asmed , Hakan clinic , Serkan aygın ile kısmetse bu hafta görüşeceğim. ( Ama bunlar bütçemi çok zorlayacak rakamlar) fotoğraflara istinaden ön saç çizgisi sık güzel ve doğal yapabilecek bir merkez öneri ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim merkezi tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2025, 22:55:12 »
Senin durum için  hakanclinic daha uygun sanki ,ön çizgi tasarımını hem güzel yapıyorlar hemde ince telli saçlarda dhi ekim daha garantili sonuçlar veriyor.

UxL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2025, 23:34:17 »
Hakan clinic ön çizgide forumdaki genel kanı en iyisi olduğu yönünde ama  biraz geç dönüyor. İttirerek zorlayarak dönüşler alıyorum devamlı. Buda bende kötü bir intiba oluşturuyor... Sizin fikriniz nedir?

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2025, 02:54:59 »
Dönüş derken , mailleremi ?
Eğer öyleyse bu daha iyi .
Sadece saç ekimciler için değil farklı sektörlerde de dönüş yapmayanlar genelde iyi yerler oluyor belki saçma gelebilir ama hayat deneyimim böyle diyor  :)

UxL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2025, 03:06:28 »
Dönüş derken , mailleremi ?
Eğer öyleyse bu daha iyi .
Sadece saç ekimciler için değil farklı sektörlerde de dönüş yapmayanlar genelde iyi yerler oluyor belki saçma gelebilir ama hayat deneyimim böyle diyor  :)

Nasıl bir hayat tecrübesi edindin öyle 😀 operasyondan sonrada aynı şekilde kendimizle baş başa kalmayalım.😄

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2025, 09:20:10 »
Benimde ön taraflarda sadece açıklık var ve hakan hocada yaptıracağım. İlk yazdığımda banada biraz geç döndüler ama sonrasında sıkıntı olmadı aslında.

UxL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2025, 12:21:00 »
Benimde ön taraflarda sadece açıklık var ve hakan hocada yaptıracağım. İlk yazdığımda banada biraz geç döndüler ama sonrasında sıkıntı olmadı aslında.

Açılmış konun var mıdır? fotoğraflarını görmek isterdim.

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2025, 16:54:20 »
Açılmış konun var mıdır? fotoğraflarını görmek isterdim.

Yok hocam konu açmadım. Benim sakaklar açık, aşağı yukarı 3-4cm gerideler. Ve son yıllarda ön çizgim seyreklesti.
Dökülmem yavaş ilerliyor baya.
Saçlarım biraz dalgalı ve orta hatta kalın olduğu için pek döküldüğü anlaşılmıyor aslında çok net bakmayınca ama beni rahatsız ediyordu. Yaş 20lerin sonu oluncada artık ektirmeye karar verdim.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Temmuz 2025, 18:17:56 »
Aga riske girmek istemiyosan senin saçlar olur 3000 euro ver dilek çakırda ektir
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

UxL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2025, 21:15:37 »
Aga riske girmek istemiyosan senin saçlar olur 3000 euro ver dilek çakırda ektir

Zaten zor beğenen birisiyim. Hiç risk acaba v.s. Düşünmek istemiyorum. Randevu aldım asmed ten görüşeceğim ama Dilek hanım için 1.5€ dediler. 3000€ diye dönüş almadım.Açıkcası inşallah 1 kere olacağını daha sonrada inşallah ihtiyacım olmayacağını Allah'tan dileyerek bütçe olarak zorlayacağım.Fakat forumda ön saç çizgisi için hakan kliniği övüyorlar.bugün Serkan Saygın ile görüştüm. Pozitif birisi... Profesyonel bir intiba bıraktı bende. Ama ben üst ve tepe bölgede sıklaştırmak istiyordum. Gerek yok ilaçlarla güçlendirelim üstler ve tepe toparlar dedi.sıklaştırmak mevcut saçlarınıza zarar verir dedi.sizin fikriniz nedir?
« Son Düzenleme: 08 Temmuz 2025, 21:23:55 Gönderen: UxL »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Temmuz 2025, 21:26:42 »
Dilek çakır ön çizgiyi hakan clinicle serkan aygından daha iyi yapiyor manuel alım yaptır daha iyi olur dilek çakırda senin saç zor bi saç asmedde çözerler aga sen görüşmeye gittiginde anlıcan

UxL

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2025, 22:07:33 »
Dilek çakır ön çizgiyi hakan clinicle serkan aygından daha iyi yapiyor manuel alım yaptır daha iyi olur dilek çakırda senin saç zor bi saç asmedde çözerler aga sen görüşmeye gittiginde anlıcan

Senin saç zor derken açar mısın? Ne gibi bir durum?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Temmuz 2025, 22:52:57 »
Senin saç zor derken açar mısın? Ne gibi bir durum?
Planlamanın ön çizgi tasarımının iyi çizilmesi gerek aralara ekim kendi saçlarına zarar vermeden ekebilmek çok zor saç yapında sıkıntılı dogal durmaz iyi biryerde ektirmessen proscarlada desteklemen lazım bi 6 ay 1 sene

ahmet turan

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 09 Temmuz 2025, 02:22:02 »
Nasıl bir hayat tecrübesi edindin öyle 😀 operasyondan sonrada aynı şekilde kendimizle baş başa kalmayalım.😄

Operasyondan sonra olan oluyor zaten lafla peynir gemisi yürümüyor  :)
İmam bildiğini okuduktan sonra büyümü yapacak nedir yani.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2025, 14:11:53 »
Zaten zor beğenen birisiyim. Hiç risk acaba v.s. Düşünmek istemiyorum. Randevu aldım asmed ten görüşeceğim ama Dilek hanım için 1.5€ dediler. 3000€ diye dönüş almadım.Açıkcası inşallah 1 kere olacağını daha sonrada inşallah ihtiyacım olmayacağını Allah'tan dileyerek bütçe olarak zorlayacağım.Fakat forumda ön saç çizgisi için hakan kliniği övüyorlar.bugün Serkan Saygın ile görüştüm. Pozitif birisi... Profesyonel bir intiba bıraktı bende. Ama ben üst ve tepe bölgede sıklaştırmak istiyordum. Gerek yok ilaçlarla güçlendirelim üstler ve tepe toparlar dedi.sıklaştırmak mevcut saçlarınıza zarar verir dedi.sizin fikriniz nedir?

Finasterid e başalaman gerek

3 bin euro 3 aylık bir süreydi bitti artık normal sürece döndüler
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram