Gönderen Konu: Serap çınar  (Okunma sayısı 2866 defa)

bohemian

• Hero Member
Serap çınar
« : 12 Temmuz 2025, 18:24:08 »
Selamlar herkese. Son zamanlarda serap çınarın reklamları çok fazla karşıma çıkmaya başladı. Daha önce burada tedavi olan var mı? Before after videoları inanılır gibi değil bu yüzden çok da güvenemedim. 30-50dk arasında uygulama yapıyolarmış. Bahsettiklerine göre serumlarının içinde sadece doğal yağlar varmış.
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Alper1

• Hero Member
Ynt: Serap çınar
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2025, 20:51:22 »
Kendisini tanımıyorum ama serum adı altında içinde ne idüğü belirsiz şeyleri kafanıza sürmeyin çünkü piyasada çok fazla bu tip insan var serumların içerisine östrojen haplarını toz haline getirip koyuyorlar ve kullanıcılara bundan bahsetmiyorlar ve kullananlar daha sonra östrojenin verdiği yan etkiyi yaşamaya başlıyorlar.
Yani kime giderseniz gidin serumun içeriğini mutlaka sorun hatta kanıtlamasını isteyin onun haricinde bu tarz şeylerden uzak durun.

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2025, 22:35:52 »
Trendyolda fazla yorum yok kullanıcı yorumları çok az olan yorumlarda kaş için kullanmış kadınlar bazıları işe yaramıyor demiş serumuna

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2025, 12:03:49 »
Selamlar herkese. Son zamanlarda serap çınarın reklamları çok fazla karşıma çıkmaya başladı. Daha önce burada tedavi olan var mı? Before after videoları inanılır gibi değil bu yüzden çok da güvenemedim. 30-50dk arasında uygulama yapıyolarmış. Bahsettiklerine göre serumlarının içinde sadece doğal yağlar varmış.

Pazar günü başlıyorum ilk seansa.  gelişmeleri burdan yazarım  birkaç ay sonra

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2025, 20:39:45 »

Ben de başladım hocam 2hafta önce ilk seansımı yaptırdım
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 15 Ağustos 2025, 01:35:27 »
hala bunlara kanan var mı ? :) vicdanlı biri olmasam bu forumda ne ürünler satardım herkes de alırdı daha ne deyim arkadaş yapmayın etmeyin
saç dökülme mantığını anlayan birisi saçların dökülme nedenini bilen biri bunları yer mi yemez işte araştıracaksın öğreneceksin ki kimse seni kandıramasın
Global Moderator

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 15 Ağustos 2025, 05:37:09 »
hala bunlara kanan var mı ? :) vicdanlı biri olmasam bu forumda ne ürünler satardım herkes de alırdı daha ne deyim arkadaş yapmayın etmeyin
saç dökülme mantığını anlayan birisi saçların dökülme nedenini bilen biri bunları yer mi yemez işte araştıracaksın öğreneceksin ki kimse seni kandıramasın
Buna benzerini yukarıya detaylıca yazdım ama anlamak istemeyen anlamıyor gerçekten bunların tamamen para tuzağı olduğunu.

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2025, 07:24:41 »

@hintell birde senin görüşünü merak ediyorum

özellikle Instagram'da  saç çoğaltma before after resimleri videoları yukluyorlar çoğu sayfa

Kullandıkları ürünlerin kendi patenti olduklarını söylüyorlar

Yaptıkları fiyatta 20 binden aşağı değil

Senin fikrin nedir

Eksozom yada kök hücre mi kullanıyorlar

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2025, 09:36:37 »

napalım Hintell senın gibi illaki finasterid mi kullanalım ?  Onu da zamanında cok kullandık tonla yan etkı yaşadık bıraktık.  Yaşım 41 güzel kardeşim emın ol en az senın kadar da saç dökülmesi konusnunda bılgım ve tecrubem de  var tonlarca ürün kullandık denedık. Finasterid harici baska seçenekler arıyoruz sureklı. Maddi durumum da iyi  varsın olmassa bunu da denedık olmadı der geçer gideriz

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2025, 16:13:12 »
@hintell birde senin görüşünü merak ediyorum

özellikle Instagram'da  saç çoğaltma before after resimleri videoları yukluyorlar çoğu sayfa

Kullandıkları ürünlerin kendi patenti olduklarını söylüyorlar

Yaptıkları fiyatta 20 binden aşağı değil

Senin fikrin nedir

Eksozom yada kök hücre mi kullanıyorlar

Dostum, bu konuyu yıllardır araştırmış, hem teorik hem pratik anlamda saçla ilgili tüm donanıma sahip biri olarak söylüyorum: Eğer bu tarz işlemler kalıcı ve etkili olsaydı, saç ektirmek gibi maliyetli ve zahmetli bir yönteme asla yönelmezdim. Bilimsel gerçek ortada; bu yöntemlerin kesin işe yaradığını bilip de saç ekimi yaptırmam için mantığımı yitirmiş olmam gerekir.

Öncelikle saç dökülmesinin mekanizmasını anlamak lazım. Androgenetik alopesi (genetik dökülme), genetik yatkınlık nedeniyle saç köklerinin DHT hormonuna duyarlılığının artmasıyla gerçekleşir. DHT (dihidrotestosteron), saç köklerindeki miniaturizasyonun (zayıflayıp yok olma süreci) başlıca sorumlusudur. Bu hormon baskılanmadığı sürece yapılan tüm işlemler yalnızca geçici kozmetik iyileşme sağlar, kalıcı çözüm üretmez.

Saç ekiminde dahi aynı biyolojik gerçek geçerlidir; ekilen saçlar DHT’ye daha dirençli olduğu için sonuç daha uzun ömürlüdür, fakat mevcut dökülen saçların korunması yine DHT baskısına bağlıdır.

Bu yüzden yapılacak en mantıklı şey, finasterid gibi 5-alfa redüktaz inhibitörleriyle DHT’yi baskılamak, yanına saç folikül beslenmesini destekleyen Xpecia ve genel sağlık için D3 vitamini eklemektir. Bu kombinasyon, bilimsel olarak dökülme hızını azaltmada ve mevcut saçları korumada en etkili protokoldür.

Kısacası; doğru biyolojik mekanizmayı hedeflemeyen her işlem, boşa para ve zaman kaybıdır. Sevgiler. Hintell
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Ağustos 2025, 16:17:22 »
napalım Hintell senın gibi illaki finasterid mi kullanalım ?  Onu da zamanında cok kullandık tonla yan etkı yaşadık bıraktık.  Yaşım 41 güzel kardeşim emın ol en az senın kadar da saç dökülmesi konusnunda bılgım ve tecrubem de  var tonlarca ürün kullandık denedık. Finasterid harici baska seçenekler arıyoruz sureklı. Maddi durumum da iyi  varsın olmassa bunu da denedık olmadı der geçer gideriz

Ben size ne kullanacağınızı dikte edemem, sadece doğrusunu söylerim.
Eğer gerçekten benim kadar bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorsanız, söylediklerimin doğruluğu ve yerindeliği konusunda da hemfikir olmamız gerekir.

Sonuç olarak, bilgili bir kişi saç dökülmesinin mantığını iyi bilir; bu durumda hangi yöntemin işe yarayıp hangisinin yaramadığını basitçe kavrar.
Benim niyetim “ben biliyorum” ya da “ben çok iyi biliyorum” şeklinde bir üstünlük göstermek değil; aksine, sizleri seven biri olarak doğru şekilde bilgilendirmek ve uyarmaktır.

Saygılar kardeşim.
Global Moderator

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 15 Ağustos 2025, 20:47:41 »
Ben size ne kullanacağınızı dikte edemem, sadece doğrusunu söylerim.
Eğer gerçekten benim kadar bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorsanız, söylediklerimin doğruluğu ve yerindeliği konusunda da hemfikir olmamız gerekir.

Sonuç olarak, bilgili bir kişi saç dökülmesinin mantığını iyi bilir; bu durumda hangi yöntemin işe yarayıp hangisinin yaramadığını basitçe kavrar.
Benim niyetim “ben biliyorum” ya da “ben çok iyi biliyorum” şeklinde bir üstünlük göstermek değil; aksine, sizleri seven biri olarak doğru şekilde bilgilendirmek ve uyarmaktır.

Saygılar kardeşim.

Selam hintell yaklaşık 5yıldır bu forumdayım senin samimiyetine güvenen birisiyim. Ben daha önce hem fin hem de dut kullandım fakat saçlar açısından yarardan çok zarar gördüm. 1yıl fin kullandığım süre boyunca saçlarım saha da geriledi ve açıldı. Benim durumumda olan kişiler de gördüm yurtdışı forumlarında bazılarında bu durum yaşanabiliyor. Yani maalesef antiandrojenler bende düzgün çalışmıyor. Bu yüzden alternatif çözümlere yöneliyorum. Serap çınardan da beklentim videolarındaki kadar değil saçlarım biraz güçlü görünsün yeter.
  • Yaşınız 21

FatihAYYILDIZ

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 17 Ağustos 2025, 01:36:02 »

Merhaba hocam, ilk seanstan bir pozitif etki gördünüz mü?

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Ağustos 2025, 06:30:16 »
Selam hintell yaklaşık 5yıldır bu forumdayım senin samimiyetine güvenen birisiyim. Ben daha önce hem fin hem de dut kullandım fakat saçlar açısından yarardan çok zarar gördüm. 1yıl fin kullandığım süre boyunca saçlarım saha da geriledi ve açıldı. Benim durumumda olan kişiler de gördüm yurtdışı forumlarında bazılarında bu durum yaşanabiliyor. Yani maalesef antiandrojenler bende düzgün çalışmıyor. Bu yüzden alternatif çözümlere yöneliyorum. Serap çınardan da beklentim videolarındaki kadar değil saçlarım biraz güçlü görünsün yeter.

Merhaba proscar mı kullandınız yoksa propecia mı 1 yıl boyunca

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 17 Ağustos 2025, 13:27:04 »
Merhaba hocam, ilk seanstan bir pozitif etki gördünüz mü?

Merhaba Kardeşim. Daha ılk seanstan birşey soylemek çok erken degıl mı ? Sende önceden sclinicte ıslem yaptırmıştın sanırım. Bu sabah gidip yaptırdım geldım şu an ıcın hıcbırsey soyleyemem olumlu yada olumsuz.  Zaten  3-4. aydan sonra baslıyormuş asıl süreç söylemelerıne göre.  Bakalım yaşayıp görucez 

Facebook Twitter Instagram