Gönderen Konu: Saç çıkış yönlerimden mutsuzum( mutlaka okuyun ve yorumlayın arkadaşlar)  (Okunma sayısı 485 defa)

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ben 2020de serkan aygında bu ekimi yaptırdım ama o günden beridir saç yönlerimden çok şikayetçiyim kısa olsa bu şekilde uzun olsa ortadan ikiye ayrılıyo saçlarım şekil veröekte çom zorlanıyorum
Sonuç olarak bunun çözümü nedir arkadaşlar

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar ben 2020de serkan aygında bu ekimi yaptırdım ama o günden beridir saç yönlerimden çok şikayetçiyim kısa olsa bu şekilde uzun olsa ortadan ikiye ayrılıyo saçlarım şekil veröekte çom zorlanıyorum

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
18 adet fotoğraf yayımladım bakıp yorumlar ve bana çözüm önerisi sunarsanız çok sevinirim

circad

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok uzun kullanırsan aynı yöne tarayabilirsin, veya 3 numara tutacaksın. Başka türlü olmaz gibi.

UxL

• Yeni üye
  • *
bir merkeze ekim için karar veriyorum o merkezle ilgili bir olumsuz durumla karşılaşıyorum. nasıl olacak bu iş....

Romanadam

• Hero Member
bir merkeze ekim için karar veriyorum o merkezle ilgili bir olumsuz durumla karşılaşıyorum. nasıl olacak bu iş....

yorumlara değil sonuçlara bak sen .adı üzerinde saç ekimi sonuçları ,saç ekimi yorumları değil .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok kısa kullanıyorsun uzatırsan sorun olmaz
Global Moderator

Sonerist

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Greft başına eurocuklar istiyorlar ektikleri saça bakar mısın ? bide forumda öyle bir algı var çok para verirsen daha güzel eklerler diye alakası yok iyi ekibe denk gelmek önemli
vallaha şu sonuca bakıp daha ucuza çok daha kaliteli eken yerler var gerek yok uçuk fiyatlar vermeye sırf isim yapmışlar fiyatları şişiriyorlar

UxL

• Yeni üye
  • *
yorumlara değil sonuçlara bak sen .adı üzerinde saç ekimi sonuçları ,saç ekimi yorumları değil .

iyide adam nal gibi fotoğraf paylaşmış. ben neye bakıyorum sence... :)

wrestlersold

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok kısa kullanıyorsun uzatırsan sorun olmaz
Merkezle görüştüm kontrole gidicem revize yapacaklar ama ne yapabilirler sizce hıntell bey yani sizin bu saç için çözüm öneriniz nedir

Facebook Twitter Instagram