Tüm forum üyelerine merhaba.Forumu uzun süredir takip ediyorum.Forum incelemelerim sonucunda Cüneyt Coşkun hocaya saç ekimi yaptırmaya karar verdim.Google den sitesine ulaştım.Sahne aldığım için saçlarımı kestirmemem gerekiyordu.Daha sonra cüneyt hocayla tanıştım.Kendisinin konuya çok hakim oluşu ve tüm tekniklerdeki bilgisi aynı zamanda traşsız saç ekimine yaklaşımı ve tecrübesi beni etkiledi.Operasyon olmaya karar verdim.Operasyon günü geldi.O gün çok heyecanlı ve tedirgindim.Acaba sonuç iyi olacak mı traşsız saç ekiminin bir dezavantajı olur mu diyw düşünüyordum.Operasyona girdiğim andan itibaren çok rahat bir süreç beni karşıladı.Cüneyt hoca sürekli tüm operasyon boyunca benimle ilgilendi.Toplamda 3900 greftlik bir operasyon gerçekleştirdiğini söledi.Oprasyon sonrası ağrım olmadı.İlk gün ve sonraki günü çok rahat geçirdim.Şişlik ağrı vs. Hiç olmadı.Operasyondan sonra traşsız saç ekiminden dolayı çevremden çok olumlu tepkiler aldım.7. Gün sahneme çıktım hiç bişey belli olmuyordu.Şuan 75.Günümdeyim forumdan takip ettiğim kadarıyla en karamsar dönem diye biliyorum ve bende bu karamsarlığa kapıldım açıkçası şuana kadar ki süreçten memnundum ancak şuan biraz endişeliyim.Operasyondan sonra ki 1. Gün 10.gün kabuk döküm sonrası 1. Ay ve günceli paylaşıyorum.Siz değerli forum üyeleri ve Hintell hocamın değerli yorumlarını bekliyorum.Herhangi bir takviye kullanmıyorum şuan.