Gönderen Konu: Forest Klinik | Estetik & Saç Ekimi/22 Mart 2025/Yaş:29/4500 Greft  (Okunma sayısı 6386 defa)

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açıkçası ben bir kaç doktora danışmıştım bu ilacı onlar da önermemişti. Ama işte bir umut insan denesem mi diye düşünmeden edemiyor.

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Can hocam sizin saçlarınız yarıya kadar seyrelsede sizi idare eder ki pek zannetmiyorum bu saatten sonra ciddi değişiklik olacağını.
Sadece ön çizgi saçınız kısayken rahatsız edebilir ki (dış görünüşünüze takıntılıysanız)
Onu da işinin ehli bir ekimcide çözersiniz.

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin hoca ile fiyat konuştun mu hocam fiyatlar ne durumda?

Emre0861

• Jr. Member
  • **
Ekim sitesinde 85 yazıyor en fazla 100 olur güncel.
Forumda bir yanlış anlaşılma var.
Evet Şahin hoca çok iyi bir saç ekimci ama sadece tekmiş gibi gösteriliyor ki bu bence yanlış.
Nerden baksanız 10 adet çok iyi ekimci çıkar.Bu yerden sonrası sadece kişinin kendi tercihine kalıyor.

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Haklısın katılıyorum sana ve umarım istediğin sonuca bir an evvel kavuşursun hocam.

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayır.
Maalesef bilgisine güvendiğim arkadaşlarım uzak durmamı söyledi.
Burada Finasterid in yan etkileri üzerine bir sürü yorum var bakın isterseniz.

yan etkileri üzerine bir sürü yorum var çünkü yan etki görmeyen kişi buralara gelip yorum yazmıyor:)

Emre2707

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Attığınız saç çizgisine baktım da adaşım, kullandığın bu saç stilinle o ön çizgi de benzer bir görünüş sağladı. Saç ektirmeden önceki saç çizgine benzer bir çizgi yapılmış gibi gözüküyor. Sık saçı olanlarda ön saçsız alana ekilen saçlar benzer sıklık yakalayamayabiliyor. Ekiminiz kötü değil, bir tık sıklık olsa tabii daha iyi olurmuş ama hiç belli olmuyor saçlarınız gayet doğal gözüküyor. Fabrikadan çıkar gibi herkese aynı ön çizgiyi yapanlardan görüyoruz ki her ön çizgi herkeste aynı durmuyor

Emre0861

• Jr. Member
  • **
.

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açıkçası ben bir kaç doktora danışmıştım bu ilacı onlar da önermemişti. Ama işte bir umut insan denesem mi diye düşünmeden edemiyor.

Doktorunuza topikali de danışabilirsiniz. Bu çalışma özellikle yan etkilerden çekinler için güzel bir makale.

Orijinali : https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC9297965/

canarn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bu gün itibariyle fin başlıyorum herhangi bir yan etki görmezsem kullanmaya devam edeceğim en az 6 ay kullanmayı planlıyorum çünkü aşırı saç dökülmem var ikinci ekimi biraz daha ötelemiş olurum bu şekilde diye düşünüyorum.

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Doktor kontrolünde başla lütfen. Doktor çeşitli tetkikler isteyecektir. Riski minimuma indirmekte fayda var.

Facebook Twitter Instagram