Gönderen Konu: Dr Murat Küçüktaş 4000 graft Saç Ekim Ağustos 2025  (Okunma sayısı 5346 defa)

Ahmet196316

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Murat Küçüktaş 4000 graft Saç Ekim Ağustos 2025
« Yanıtla #76 : 10 Ocak 2026, 20:11:14 »
Murat hoca herkeze minoksil öneriyor ben doğru bulmuyorum bu ekimi yanıltıyor minoksil kullansak ekime ne gerek var ekimi saç probleminden kurtulmak için ektiriyoruz o kadar acı çekicez bide üstüne minoks kullancaz zor iş vesselam

Fangu

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 10 Ocak 2026, 20:34:13 »
üstüne minoks kullancaz zor iş vesselam

sen fin kullanmıyor musun

Ahmet196316

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 10 Ocak 2026, 21:36:48 »
sen fin kullanmıyor musun

Fin kullanıyorum minok da önerdi ben istemedim fin çok başka detay yaşım genç ,olanı koruyorum

katze

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 24 Şubat 2026, 03:47:22 »
Merhaba, son durum nedir?

Yusuf33

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 24 Şubat 2026, 12:19:36 »
Ben de bundan 5-6 ay önce hintell'i yadırgıyordum herkese nasıl fin öneriyor bu kadar yan etkisi ve hormonlarla oynayan ilacı diye. Ama forumu gezdikten sonra o kadar çok konu gördüm ki 2020-2021 yılından kalma başta sonuç muazzam ama dökülme devam ettiği için sonuç eskisinden kötüye giden konuları gördüm. Sonra basit bir "HT without medication" yazmamla çok fazla sayıda örnek gördüm.

katze

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 24 Şubat 2026, 15:37:57 »
İstanbul'da yaşıyorum ama Murat Küçüktaş'ta saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Kendisinin Google yorumları falan gayet iyi, hatta bizzat doktor insanlar diğer meslektaşlarindan duyup kendisini tercih etmişler. Gerçekten burayı okudukça insanın kafası karışıyor.

Ahmet196316

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 25 Şubat 2026, 00:04:50 »
İstanbul'da yaşıyorum ama Murat Küçüktaş'ta saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Kendisinin Google yorumları falan gayet iyi, hatta bizzat doktor insanlar diğer meslektaşlarindan duyup kendisini tercih etmişler. Gerçekten burayı okudukça insanın kafası karışıyor.

Saç konumu incele dostum

katze

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 25 Şubat 2026, 12:35:48 »
İnceledim, kafam hala karışık)) Kendisi zamanında arkadaşıma biraz fazla yüksek bi fiyat vermişti. Istanbul'dakilerden bile yüksek yani. O yüzden emin değilim. Yani İstanbul'da da fazlasıyla kliniğin olması biraz insanın kafasını karıştırıyor. Murat Hoca da gördüğüm kadarıyla sürekli eğitimler veren birisi, yani işinde iyi olmalı ki insanlar tarafından eğitim verecek kadar saygı görsün.

Ama işte buradaki bazı yorumları görünce gerçekten ıstanbuldan kalkıp gitmeye değer mi diye soruyorum

Ahmet196316

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 25 Şubat 2026, 18:08:39 »
İnceledim, kafam hala karışık)) Kendisi zamanında arkadaşıma biraz fazla yüksek bi fiyat vermişti. Istanbul'dakilerden bile yüksek yani. O yüzden emin değilim. Yani İstanbul'da da fazlasıyla kliniğin olması biraz insanın kafasını karıştırıyor. Murat Hoca da gördüğüm kadarıyla sürekli eğitimler veren birisi, yani işinde iyi olmalı ki insanlar tarafından eğitim verecek kadar saygı görsün.

Ama işte buradaki bazı yorumları görünce gerçekten ıstanbuldan kalkıp gitmeye değer mi diye soruyorum

Bana sorarsan istanbuldan buraya gelinmez çok daha iyi ekim merkezleri var ama sana tavsiyem paraya bakma merdiven altı yere gitme çok pişman olursun saç ekimi şakaya gelmez eskisinden kötü olma durumuda var onun için çok iyi araştır , Ben murat hocaya neden gittim diye sorarsan bu işde tecrübeli kendisi doktor merdiven altı bir yer değil , donör alanını çok iyi kullanıyor ileriye dönük planlamalar yapıyor ve tepe ekimlerinde başarılı ben dökülme tipim murat hocaya göreydi ben tercih ettm iyikide etmişim memnun kaldım , açıklıgın çoksa sık bir ekim istiyorsan daha farklı ekim merkezlerini tercih et istanbulda sanırım koray hoca vardı birde asuman hair var bu 2 sine bak

Ahmet196316

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 25 Şubat 2026, 18:12:39 »
Başkan senin son durum nedir

katze

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
@Ahmet196316, açıklık çoksa dediğin kaç graflık bir ihtiyaçtan bahsediyosun? Istanbul anadolu yakasında yaşıyorum bu arada halihazırda uzak değilim Bursa'ya
« Son Düzenleme: Bugün, 01:17:32 Gönderen: katze »

Ahmet196316

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
@Ahmet196316, açıklık çoksa dediğin kaç graflık bir ihtiyaçtan bahsediyosun? Istanbul anadolu yakasında yaşıyorum bu arada halihazırda uzak değilim Bursa'ya

Saçını görmek lazım yaşın ve açıklıgı önemli sana tavsiyem finans kullan 6 ay kadar sonra ekime gir istanbulda asuman hoca var onu bi araştır forumdan çok başarılı , benim gibi bölgesel seyrelmeler  ve tepe bölgesi açıksa murat hocaya gel kessinlikle gelmeye değer

Facebook Twitter Instagram