Gönderen Konu: 10 aylık fin kullanımı  (Okunma sayısı 1460 defa)

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
Ynt: 10 aylık fin kullanımı
« Yanıtla #16 : 05 Eylül 2025, 09:43:20 »
İşte o dökülme shedding'den mi kaynaklanıyor meçhul. Emin olmak için 1-2 ay daha gözlemleyin isterseniz hala devam ederse shedding değildir.

Öyle yapacağım en azından 13-14. Aya kadar finde kalmakta kararlıyım

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 20 Eylül 2025, 23:50:27 »
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 10 aydır hiçbir gün aksatmadan finasterid 1 mg alıyorum. Hiçbir değişim göremedim ve 9. Aydan itibaren dökülmem bir tık arttı ve saçlar zayıfladı. Doktorumla görüştüm daha erken olduğunu kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi zaten devam edeceğimde (başka çarem mi var) geçenlerde vitamin testi yaptırdım görsel olarak ekleyeceğim . bu kadar çabalamama rağmen kayda değer bir sonuç almayı insan bekliyor sizce ne zaman kayda değer bir sonuç alırım. Saçımın yağlanması eskiye nazaran daha az ama suratım hala çok fazla yağlanıyor. Saçımın güncel durumunu da ekliyorum önceki konularda önceki durumu mevcut yaşım 27
finasterid etki etmemesi şaşırtıcı açıkçası, dutasterid deneyin
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Eylül 2025, 14:41:41 »
Yanetki görmüyorsanız hafrada 1 dutas eklenebilir. Dermaroller, dermastsmp vs kullaniyor musun? Bence bunu da ekle tedaviye

Bahodilo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 21 Kasım 2025, 19:56:50 »
gördüğüm kadarıyla fin'den çok iyi sonuç alanlar genelde minoxidil ile birlikte kullananlar. Bu ikisiini birlikte kullananlar çok iyi sonuç almışlar genelde.
Tek fin kullananlar ise genelde onlar kadar iyi sonuç alamamış.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 22 Kasım 2025, 03:24:25 »
gördüğüm kadarıyla fin'den çok iyi sonuç alanlar genelde minoxidil ile birlikte kullananlar. Bu ikisiini birlikte kullananlar çok iyi sonuç almışlar genelde.
Tek fin kullananlar ise genelde onlar kadar iyi sonuç alamamış.
Finasterid'i saç çıkartmak için kullanmayı düşünmemek lazım zaten çünkü ilacın vaat ettiği tek şey saç dökülmesini durdurmaktır. Bunun dışında saçınıza katkı yaptığı her şey aslında sizin bünyeniz ile alakalı olan bir durumdur. Yani dökülmeyi durdurduysa ilaç zaten bütün görevini yapmış demektir ekstra saç için minoksidil şart.
Finasterid bazı kişilerde saçta çıkartabiliyor ama bunu genelde dökülmesi henüz yeni başlamış olan kişiler deneyimleyebiliyor.

Bahodilo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 22 Kasım 2025, 12:11:14 »
Peki saçlara hacim katmıyor mu? Daha dolgun bir görünüm sağlamaz mı?

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 22 Kasım 2025, 20:44:55 »
Peki saçlara hacim katmıyor mu? Daha dolgun bir görünüm sağlamaz mı?
DHT'yi blokladığı için incelen saç telleri zamanla tekrar kalın hale geleceği için evet dolgunluk ve hacim artacak.

Facebook Twitter Instagram