Gönderen Konu: 10 aylık fin kullanımı  (Okunma sayısı 1471 defa)

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
10 aylık fin kullanımı
« : 24 Ağustos 2025, 12:52:09 »
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 10 aydır hiçbir gün aksatmadan finasterid 1 mg alıyorum. Hiçbir değişim göremedim ve 9. Aydan itibaren dökülmem bir tık arttı ve saçlar zayıfladı. Doktorumla görüştüm daha erken olduğunu kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi zaten devam edeceğimde (başka çarem mi var) geçenlerde vitamin testi yaptırdım görsel olarak ekleyeceğim . bu kadar çabalamama rağmen kayda değer bir sonuç almayı insan bekliyor sizce ne zaman kayda değer bir sonuç alırım. Saçımın yağlanması eskiye nazaran daha az ama suratım hala çok fazla yağlanıyor. Saçımın güncel durumunu da ekliyorum önceki konularda önceki durumu mevcut yaşım 27

Fjorn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 10 aylık fin kullanımı
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2025, 18:29:29 »
Hangi takviyeleri yazdı doktorunuz ?
Ayrıca genetik durum nedir anne ve baba tarafı?

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2025, 20:47:36 »

Panplus gold kullanıyorum günde 2 kapsül. Anne tarafında herkeste erkek tipi saç dökülmesi var önce şakaklarda gerileme sonra tepede açılma ama tek biri hariç hiçbiri tam kel değil saçlar seyrek saşaklar bir hayli gerilemiş durumda. Baba tarafı ise anne tarafına nazaran iyi kiminin 70 inde saçlarında 1 gram gerileme yokken kiminde ise yine erkek tipi dökülme mevcut seyrelme mevcut

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2025, 20:50:37 »

Ki benim saçlarımda seyrek ve ince telli şakaklarda da gerileme mevcut eski konularımdan görebilirsiniz sorun saçlarımın incelmeye devam etmesi ve seyrelmesi bunlar olmasa şakaklarda ki açıklığı dert etmem o yüzden propeciaya başladım 1,5 -2 yıla kadar kullanmakta kararlıyım zaten başka çarem de yok abimin ise kel sayılacak derecede az saçı var

Dep23

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2025, 14:00:21 »
dostum şu an elinden gelenin en iyisini yapıyorsun zaten değerlerindede sıkıntı yok . fin 2 yıla kadar maximum sonuçları gösterir ancak

Fjorn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Ağustos 2025, 00:10:19 »
Açıkçası 10 ayda güzel bir ilerleme olmalıydı ama maalesef sende olmamış 4-5 ay daha kullanıp gozlemlemekten başka carede yok malesef.
Vitamin değerlerin güzel folik asit desteği alınabilir sadece + b12. Tâbi saç ile alakalı değil bunlar. Genel halin için iyi olur.

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2025, 19:08:42 »
dostum şu an elinden gelenin en iyisini yapıyorsun zaten değerlerindede sıkıntı yok . fin 2 yıla kadar maximum sonuçları gösterir ancak

Valla başka çarem de yok zaten kullanmaya devam edeceğim belki bir noktada atak yapar yapacak bakalım

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 29 Ağustos 2025, 19:09:29 »
Açıkçası 10 ayda güzel bir ilerleme olmalıydı ama maalesef sende olmamış 4-5 ay daha kullanıp gozlemlemekten başka carede yok malesef.
Vitamin değerlerin güzel folik asit desteği alınabilir sadece + b12. Tâbi saç ile alakalı değil bunlar. Genel halin için iyi olur.

Panplus gold kullanıyorum

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2025, 21:02:43 »
10 ayda ilerleme olması gerekiyordu yani saç kalınlaşmasa bile yeni saç çıkmasa bile dökülmenin kesilmesi gerekirdi muhtemelen ilaç sizde etkisiz kalıyor olabilir bence dutasterid'i düşünün.

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Ağustos 2025, 23:25:33 »
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 10 aydır hiçbir gün aksatmadan finasterid 1 mg alıyorum. Hiçbir değişim göremedim ve 9. Aydan itibaren dökülmem bir tık arttı ve saçlar zayıfladı. Doktorumla görüştüm daha erken olduğunu kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi zaten devam edeceğimde (başka çarem mi var) geçenlerde vitamin testi yaptırdım görsel olarak ekleyeceğim . bu kadar çabalamama rağmen kayda değer bir sonuç almayı insan bekliyor sizce ne zaman kayda değer bir sonuç alırım. Saçımın yağlanması eskiye nazaran daha az ama suratım hala çok fazla yağlanıyor. Saçımın güncel durumunu da ekliyorum önceki konularda önceki durumu mevcut yaşım 27

Bu demir tablette ben kullanmıştım bir işe yaramamisti belki Dökülmemde azalma yapar diye

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 30 Ağustos 2025, 20:58:53 »
10 ayda ilerleme olması gerekiyordu yani saç kalınlaşmasa bile yeni saç çıkmasa bile dökülmenin kesilmesi gerekirdi muhtemelen ilaç sizde etkisiz kalıyor olabilir bence dutasterid'i düşünün.

Yanlarda ki dökülmenin daha fazla olduğunu gözlemledim yani tarakta kalan saçlar genelde kısa telli saçlar oluyor. İkinci bir shedding dönemi geçiriyor olma ihtimalim ne bilmiyorum. Psikolojik yani stres üzüntü sebebiyle de olabilir diye düşündüm çünkü 2-3 ay kadar önce 1-2 ay kadar uğraştığım bir süreç içerisindeydim onun etkisi de olabilir belki. 10. Ay finden tam etkiyi almak için yeterli bir süre mi bilmiyorum 1,5-2 yıla kadar şans vermek istiyorum açıkcası siz ne dersiniz bu konuda veya miksleyip dutla birlikte kullanma konusunda ne diyorsunuz

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 30 Ağustos 2025, 21:17:57 »
Yanlarda ki dökülmenin daha fazla olduğunu gözlemledim yani tarakta kalan saçlar genelde kısa telli saçlar oluyor. İkinci bir shedding dönemi geçiriyor olma ihtimalim ne bilmiyorum. Psikolojik yani stres üzüntü sebebiyle de olabilir diye düşündüm çünkü 2-3 ay kadar önce 1-2 ay kadar uğraştığım bir süreç içerisindeydim onun etkisi de olabilir belki. 10. Ay finden tam etkiyi almak için yeterli bir süre mi bilmiyorum 1,5-2 yıla kadar şans vermek istiyorum açıkcası siz ne dersiniz bu konuda veya miksleyip dutla birlikte kullanma konusunda ne diyorsunuz
İsterseniz 1 yıl olmasını bekleyin daha sonra hala aynı sonucu alırsanız 3 günde 1 dutasterid kullanın.

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2025, 10:43:09 »
İsterseniz 1 yıl olmasını bekleyin daha sonra hala aynı sonucu alırsanız 3 günde 1 dutasterid kullanın.

Tekrar shedding yaşıyor olma ihtimalim nedir peki? Çünkü vartex ve yanlarda genel bir dökülme gözlemliyorum. Ve açıkcası vartex eskisi gibi sağlam durmuyor. İlk başta strese bağlı dökülme sanmıştım ama öyle değil gibi anlamıyorum

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2025, 17:34:44 »
Tekrar shedding yaşıyor olma ihtimalim nedir peki? Çünkü vartex ve yanlarda genel bir dökülme gözlemliyorum. Ve açıkcası vartex eskisi gibi sağlam durmuyor. İlk başta strese bağlı dökülme sanmıştım ama öyle değil gibi anlamıyorum
10.ayda shedding olacağını sanmıyorum genellikle ilk 2 ayda ve 7.aylarda oluyor.

yeahrigt

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 02 Eylül 2025, 10:33:44 »
10.ayda shedding olacağını sanmıyorum genellikle ilk 2 ayda ve 7.aylarda oluyor.
7. Aylarda olmadı ama 9. Ayın ortalarında başladı ve devam ediyor hala

Facebook Twitter Instagram