Gönderen Konu: Batman Hayat Saç Ekim Merkezi 4500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 1250 defa)

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Batman Hayat Saç Ekim Merkezi 4500 greft saç ekimi
« : 25 Ağustos 2025, 01:46:07 »
Herkese merhaba,
1 temmuz 2025 tarihinde başlıkta belirttiğim merkezde saç ekim işlemim gerçekleşti. Yaş 29. En çok tedirgin olduğum nekroz vs durumlar çok şükür gerçekleşmedi herhangi bir aksilik yaşamadım. 7. günden itibaren (antibiyotik ve ağrı kesici ilaçlar bittikten sonra) finasteride 1/4 (proscar) ve günde 2 kez xpecia (sabah - akşam) - 20. günden itibaren de minoxil forte (sabah-akşam 5er fıs) kullanıyorum. Konuyu açmakta biraz geciktim ama ekim sonrası minoxil kullanımıyla alakalı forumda çok fazla konu göremedim, bu durumu düşünenler için de referans olması ihtimaline karşılık konuyu açmak istedim. Bugün ekimin 55. günü. Genel olarak forumdan da takip ettiğim konulardan izlenimim şok dökülmenin bende çok şiddetli gerçekleşmediği ve bunun sebebinin emin olmamakla birlikte minoxil kullanmam olduğu. Fotoğrafları sırasıyla ekliyorum. herkesin dilediği sonuçları alması dileğiyle.

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Batman Hayat Saç Ekim Merkezi 4500 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2025, 01:48:27 »
55. gün itibariyle durum

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2025, 23:48:08 »
60. Gün güncelleme. Şok dökülme safhasını atlattık sanıyorum. Şok dökülmeyi az hasarla atlatmak psikolojik olarak olumlu etkiliyor

müzminkel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2025, 00:53:26 »
Şok dökülmeyi baya iyi atlatmışsınız, saçların çoğu duruyor
Ekim Tarihi: 5 Haziran 2025
Ekim Merkezi: The Hair Clinics Ahmet Tosun
Greft Miktarı: 3800
Yaşınız: 30
Medikal Tedavi: Xpecia

Saç ekimim https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=38686.0

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2025, 01:12:38 »
Şok dökülmeyi baya iyi atlatmışsınız, saçların çoğu duruyor
Çoğu diyip beklentiyi düşürmeyelim hocam 😊

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2025, 10:44:02 »
Merhaba değerli arkadaşlar. Ekim sürecimde 3 ay bugün itibariyle doldu. Erken bir gelişim görüyorum takip ettiğim ekimlere kıyasla. Bunun avantaj mı dezavantaj mı olacağını kestiremiyorum zaman gösterecek. Umarım hala göreceğim gelişim vardır kalan süreçte. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Erzincann

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Ekim 2025, 13:46:23 »
selam fiyat ne ödediniz

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Ekim 2025, 14:13:18 »
selam fiyat ne ödediniz

1 temmuzda Ekim gerçekleşti. O günün fiyatıyla 45bin ödedim. Daha sonrasında zam yapılacağı söyleniyordu şuan için bilgim yok

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Kasım 2025, 10:13:43 »
Bugün itibariyle ekim sürecinde 4. ay tamamlandı. Çevremden doğallık ve yoğunluk bakımından çok olumlu tepkiler alıyorum. Özellikle son bir ay ciddi bir yoğunluk yaşandı saçlarda. Fotoğraflar flashlı bir şekilde çekildi. Umarım 5 ve 6. aylarda da benzer gelişimleri görebilirim

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2025, 23:24:27 »
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama forum ciddi anlamda kullanıcılara nerede ekim yaptırdığına göre muamele yapmaya devam ediyor. Burada yöneticiler dahil hem tavsiye almak için hem insanlara örnek teşkil etsin diye süreci paylaşıyoruz ne bir kelam ne başka bir şey. Başlıkta ünlü bir yerin ismi geçmiş olsa 4 ayda bu sonuca 20 sayfa yazı yazılmıştı. Çok ilginç bir piyasaya dönmüş durumda sırf insanlar yararlansın diye gerçek düşüncelerimi söylemiyorum bu durumla alakalı. Ama gidişat hiç hoş değil.

Mavili

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2025, 00:07:47 »
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama forum ciddi anlamda kullanıcılara nerede ekim yaptırdığına göre muamele yapmaya devam ediyor. Burada yöneticiler dahil hem tavsiye almak için hem insanlara örnek teşkil etsin diye süreci paylaşıyoruz ne bir kelam ne başka bir şey. Başlıkta ünlü bir yerin ismi geçmiş olsa 4 ayda bu sonuca 20 sayfa yazı yazılmıştı. Çok ilginç bir piyasaya dönmüş durumda sırf insanlar yararlansın diye gerçek düşüncelerimi söylemiyorum bu durumla alakalı. Ama gidişat hiç hoş değil.
Kardeşim, öncelikle ekimin hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla iyi bir ekim olmuş ve 4 ayda müthiş bir gelişim bence. İlerleyen aylarda saç telleri daha da kalinlaşıp daha güzel olacaktır. Ben de Batman'da farklı bir ekim merkezinde ektirdim. Sürecimiz ve tarihimiz hemen hemen aynı. Forum konusunda da düşüncelerine katılıyorum yalnız anladığım kadarıyla buradaki ağırlık İstanbul, Ankara gibi şehirler ağırlıkta. O yüzden diğer merkezlere çok fazla yorum yapılmıyor. Sen yine de sürecinin olumlu ve olumsuz yönlerini paylas derim. Çünkü illaki takip edip de yararlanacak birisi olur. Ben de ekim merkezimi bu forum sayesinde buldum. Belki senin sürecin de birisini doğru ellerle buluşturur.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2025, 00:28:16 »
Hakikaten 4. ayda muazzam görünüyor. Özenmedim değil,Nazar değmesin. |-nazarboncugu-|
Benim konuyada bakabilirmisin süreç nasıl şuan 2. aydayım şok dökülmeyi atlattım sayılır.
Sendeki 4. ay bizede nasip olur inşallah. :)
  • Ekim Tarihi: 28.08.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Mesut TOMO
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2025, 01:09:41 »
Kardeşim, öncelikle ekimin hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla iyi bir ekim olmuş ve 4 ayda müthiş bir gelişim bence. İlerleyen aylarda saç telleri daha da kalinlaşıp daha güzel olacaktır. Ben de Batman'da farklı bir ekim merkezinde ektirdim. Sürecimiz ve tarihimiz hemen hemen aynı. Forum konusunda da düşüncelerine katılıyorum yalnız anladığım kadarıyla buradaki ağırlık İstanbul, Ankara gibi şehirler ağırlıkta. O yüzden diğer merkezlere çok fazla yorum yapılmıyor. Sen yine de sürecinin olumlu ve olumsuz yönlerini paylas derim. Çünkü illaki takip edip de yararlanacak birisi olur. Ben de ekim merkezimi bu forum sayesinde buldum. Belki senin sürecin de birisini doğru ellerle buluşturur.
Çok teşekkür ederim. Haklısın doğu tarafı forumun çoğunluğuna ters düşüyordur muhakkak ama yöneticiler duruma böyle bakmamalı. Şuan mesela tecrübesiz bir danışan olarak acaba tüm gelişim 4. ayda olmuş bitmiş olabilir mi yoksa daha gelişim sağlanacak mıdır diye ikilemdeyim veya acaba bana iyi bir gelişim gibi gelen başkasının gözünden nasıl diye merak ediyor insan 😀 sizin konunuza da göz attım yoğun olarak ekilen kısımda çok güzel gelişme yakalanmış umarım sürecin sonunda iyi ki diyebileceğiniz bir sonuç olur

punisher23

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2025, 01:16:09 »
Hakikaten 4. ayda muazzam görünüyor. Özenmedim değil,Nazar değmesin. |-nazarboncugu-|
Benim konuyada bakabilirmisin süreç nasıl şuan 2. aydayım şok dökülmeyi atlattım sayılır.
Sendeki 4. ay bizede nasip olur inşallah. :)
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. 4 ay nasıl geldi geçti bilmiyorum gerekli bakımları yaptıktan sonra çok da ayna karşısında vakit geçirmemen gereken dönemdesin bence. Yoksa kafayı sıyırıyor insan bir vakitten sonra. Bünyeye, yaşa ve birçok faktöre göre sonuçlar değişiyor diye düşünüyorum. Sizin için de olumsuz sonuçlanmasını gerektirecek bir durum olmamış şimdiye kadar. Umarım sürecin sonunda memnun eden bir sonuç alırsınız

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #14 : 03 Kasım 2025, 12:25:02 »
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. 4 ay nasıl geldi geçti bilmiyorum gerekli bakımları yaptıktan sonra çok da ayna karşısında vakit geçirmemen gereken dönemdesin bence. Yoksa kafayı sıyırıyor insan bir vakitten sonra. Bünyeye, yaşa ve birçok faktöre göre sonuçlar değişiyor diye düşünüyorum. Sizin için de olumsuz sonuçlanmasını gerektirecek bir durum olmamış şimdiye kadar. Umarım sürecin sonunda memnun eden bir sonuç alırsınız
inşallah hocam teşekkür ederim. 🙋🏼‍♂️
  • Ekim Tarihi: 28.08.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Mesut TOMO
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

Facebook Twitter Instagram