Gönderen Konu: dr. mesut tomo - dhi - kök hücreli 5000 greft - yaş 31  (Okunma sayısı 5664 defa)

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
Ynt: DR. MESUT TOMO - DHİ - KÖK HÜCRELİ 5000 GREFT - YAŞ 31
« Yanıtla #16 : 02 Eylül 2025, 06:28:57 »
Bugün 5. Gün
Antibiyotik ağrı kesici ve ödem atıcı 3 Gün kullandım sadece, gece biraz ağrılı geçti normalmidir acaba yoksa ağrı kesici bırakmam sebebiyle olabilirmi 5. Gün ağrı başlaması beklediğim birşey değildi, bilgili deneyimli üyelerden yorum bekliyorum.
  • Ekim Tarihi: 28.08.2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Mesut TOMO
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #17 : 02 Eylül 2025, 13:30:12 »
5. Yıkama sonrası
Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Bethentax 6 aylık set , omega 3 , d vit , b12 , çinko ve c vitamini

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #18 : 03 Eylül 2025, 22:57:18 »
Ön çizgi hakkında acaba yanlış mı yaptık nasıl duracak deneyimli bilgili üyelerden yorum yapacak yokmu?? Kendi isteğimle geri aldırdım ama fikriniz nedir.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

sacekimsonuc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 04 Eylül 2025, 09:57:00 »
Niye öyle düşündünüz ?

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #20 : 04 Eylül 2025, 11:08:37 »
Niye öyle düşündünüz ?
V seklinde değilde daha oval yapsamıydım benimle benzer açıklık olan bi kaç sonuç gördüm oval olanlar daha iyi duruyor gibi geldi. Saçlar çıkıpta sonucu görene kadar düşünüp duracağız sanırım. 😅
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

sacekimsonuc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 04 Eylül 2025, 11:14:00 »
V şeklinde olan da daha doğal duruyor merak etmeyin sizin kafa yapınıza da uygun. Hiç takmayın böyle şeyleri gördüğüm kadarı ile sürecin iyi ilerliyor.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #22 : 04 Eylül 2025, 13:10:58 »
V şeklinde olan da daha doğal duruyor merak etmeyin sizin kafa yapınıza da uygun. Hiç takmayın böyle şeyleri gördüğüm kadarı ile sürecin iyi ilerliyor.
Süreç güzel ilerliyor , kabuk dökümü yapınca son halini atacağım. Yanlardaki açıklar gözüme batmaya başladı , ektirmişken yanları çok içeri girmesemiydik diye düşünmeye başlamıştım. Ama haklısınız bana uygun bi ön çizgi oldu sıklıkta yeterli olursa saçlar uzayınca güzel duracaktır inşallah.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

sacekimsonuc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Eylül 2025, 13:22:06 »
Aslında siz de biliyorsunuz ki arka ve tepede ki kısma hiç bulaşmayıp tüm greftleri ön ve orta alana ekerek daha sık ve sizin istediğiniz gibi ön hattı daha öne çekebilirdi ama siz tek ekim istemişsiniz onlarda olabildiğince dağıtmaya çalışmışlar. Normalde hangi kliniğe giderseniz gidin size 2 ekim derdi.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #24 : 06 Eylül 2025, 11:31:44 »
Merhabalar
Konum ilgi görmedi sanırım tecrübeli kişilerden eski forum üyelerinden hiç yorum görüşlerini alamadım, benim için önemliydi açıkçası.
Bugün 9. Gün çatlaklar oluştu bazı çatlakların arasında greft saç teli yok acaba oralarda kayıp mı oldu ilk halleri çok sıkıydı şimdi kanalların arasını boş görmek endişelendiriyor ve 4-5yerde köklerin altindan iltihap oluştu onları temizleyip thiocilline krem sürdüm şuan iyi duruyor yayılmadı.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2025, 13:55:38 Gönderen: FurkanY »
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Eylül 2025, 13:49:38 »
Hayırlı olsun, saç ekimin sağlıklı görünüyor. Kapanma konusunda geriye doğru zaten seyrek ekim yapılmış, muhtemelen arkaya bir ekim daha gerekecek. Ön çizgi tasarımının dar tutulması, alanın geniş olmasından dolayı mantıklı bir tercih olmuş. Belki biraz daha estetik bir görünüm sağlanabilirdi ama genel olarak fena durmuyor. Şakak tarafındaki kıvrımları çok beğendiğimi söyleyemem fakat ekim yapılan alan sağlıklı görünüyor.

Umarım saç yönleri de güzel ayarlanmıştır. Çünkü kalem ekimlerinde saç yönlerini tutturmak zor oluyor; çoğu merkez dik açılarla yapıyor. Bu işi iyi ayarlayabilen az merkez var. Seninkinde de açılar düzgün yapılmış olmasını umuyorum

Çatlaklar oluşabiliyor, bu normal. Gün içinde nemlendiriciyle ıslatıp yıkamalarını günde ikiye çıkarabilirsin, o zaman çatlakları engellersin. Çatlakların sebebi kabukların deriye yapışmasıdır. Düzenli bakım yaparsan sorun olmaz.

Umarım çok güzel bir sonuç alırsın.
Global Moderator

İlker bozkurt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 06 Eylül 2025, 14:22:50 »
Ne kadara ektirdin.

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #27 : 06 Eylül 2025, 15:11:16 »
Hayırlı olsun, saç ekimin sağlıklı görünüyor. Kapanma konusunda geriye doğru zaten seyrek ekim yapılmış, muhtemelen arkaya bir ekim daha gerekecek. Ön çizgi tasarımının dar tutulması, alanın geniş olmasından dolayı mantıklı bir tercih olmuş. Belki biraz daha estetik bir görünüm sağlanabilirdi ama genel olarak fena durmuyor. Şakak tarafındaki kıvrımları çok beğendiğimi söyleyemem fakat ekim yapılan alan sağlıklı görünüyor.

Umarım saç yönleri de güzel ayarlanmıştır. Çünkü kalem ekimlerinde saç yönlerini tutturmak zor oluyor; çoğu merkez dik açılarla yapıyor. Bu işi iyi ayarlayabilen az merkez var. Seninkinde de açılar düzgün yapılmış olmasını umuyorum

Çatlaklar oluşabiliyor, bu normal. Gün içinde nemlendiriciyle ıslatıp yıkamalarını günde ikiye çıkarabilirsin, o zaman çatlakları engellersin. Çatlakların sebebi kabukların deriye yapışmasıdır. Düzenli bakım yaparsan sorun olmaz.

Umarım çok güzel bir sonuç alırsın.
Hintell hocam,Teşekkür ederim. Yorumlarınız ve görüşleriniz çok kıymetli,
Önler sık geriye doğru seyrek ekim planlaması birazda benden oldu 2.ekim düşünmediğimi söyledim. Açıklığım üst bölgeden biraz da yanlara kulak üstlerindeki kısımlara doğru inmesi aslında beni zor bir vaka yapıyor oyüzden ön çizgiyi sanırım öyle yapmak durumunda kaldı,hatta planlarken şakayla karışık oktay kaynarca tarzı bi ekim olacak diye belirtti ama yinede ön çizgi daha keskin daha estetik durabilirmi diye içimden geçmiyor değil,ilk ekim beklediğim gibi olursa belkide 2. ekimde tepe bölge sıklaştırırken acaba ön bölgede de estetik görüntü açısından revize yapılabilir mi ? şimdilik hayırlısı süreci beklemek olacak.
Saç yönleri ile alakalı ekime başlarken konuşma geçti , hocam çim adam yapmayın beni dedim , oda özellikle yönlere dikkat ediyoruz deyip ekimi yapan uzman arkadaşa o konuda güvendiğini ekstra dikkat istediğini belirtti. İnşallah bi süprizle karşılaşmam.   :D
Nemlendirici hiç kullanmadım bepanthol falan kullanasım vardı klinik gerek yok deyince kullanmadım. Sadece verdikleri bethentax marka köpük şampuan var onları kullandım.
Sizi bulmuşken  :D Bi kaç foto ekleyeceğim hocam 9. yıkama sonrası yakın çekim iltihap olan yerlerin son hali altı pembe pembe oldu. İltihap ilerlemedi çok şükür yenileri yok. Eskilerine thiocilline krem kullanıyorum sadece bu konuda da yorumunuz olursa şimdiden teşekür ederim.
Saygılarımla..
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2025, 15:25:41 Gönderen: FurkanY »
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

FurkanY

• Full Member
  • //
    • KONU
« Yanıtla #28 : 06 Eylül 2025, 15:18:43 »
Ne kadara ektirdin.
Fiyat vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum forumdan uyarı gelirse hemen kaldırabilirim.
Ağustos ayında kampanya varmış,fiyatlar Eylüle ayında yükselecekmiş görüştüğüm bütün klinikler bunu söyledi.
Kök hücre ile beraber 60 düzlediler,konaklama onlardan yakın bir otel ayarlıyorlar sağolsunlar.
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 31

İlker bozkurt

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 06 Eylül 2025, 15:21:46 »
Aklıkızda sanırım hakan clinik vardı.bütçeden dolayı gitmediniz

Facebook Twitter Instagram