Gönderen Konu: ESMA - SERKAN TETİK 4097 GREFT ( 3366 SAÇ + 731 SAKAL) / 29 - 30 AĞUSTOS 2025  (Okunma sayısı 4450 defa)

emrecate

• Yeni üye
  • *
Herkese selamlar, 3 gün önce çekmiş olduğum 3.ay fotoğraflarını ekliyorum. Yorumlarınızı beklerim.

emrecate

• Yeni üye
  • *
Gidişat hakkında yorumlarınızı beklerim

kellerabi

• Full Member
sac çıkışı başlamış bile. Önümüzdeki 2 ay her sabah uyandığında daha fazla sacın oldugunu göreceksin :)

emrecate

• Yeni üye
  • *
sac çıkışı başlamış bile. Önümüzdeki 2 ay her sabah uyandığında daha fazla sacın oldugunu göreceksin :)

İnşallah hocam ya bazen güzel bir heyecan bazen saçma sapan "yaa çıkmayacak mı, çpk artmıyor gibi" düşünceleri oluyo, gerçekten ilginç bir süreç :) Mesela sol ön çizgim sağ ön çizgime göre daha geriden geliyor gibi ve sanki ön çizgide yeni çıkış da göremiyorum gibi, ya da şakaklarda ön çizginin arkasındaki kısımlarda hala baya açıklık var gibi ama çok da anlayamıyorum umarım süreç normaldir ve güzel sonuçlanır

Mr.Wayne

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah dostum 3. ay görüntün çok iyi gözüküyor.

6 ayı doldurduğunda her şey çok daha keyifli olacak :)
  • Ekim Tarihi: 22 Eylül 2025
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Hakan Clinic
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32

emrecate

• Yeni üye
  • *
Maşallah dostum 3. ay görüntün çok iyi gözüküyor.

6 ayı doldurduğunda her şey çok daha keyifli olacak :)

İnşallah hocam teşekkür ediyorum :)

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim sahası hareketli.Guzel sonuç olacak.

emrecate

• Yeni üye
  • *
Herkese selamlar, yaklaşık 4 ay oldu, fikir vermesi açısından 3.ay ve 4.ay fotoğraflarını birlikte atacağım.

Bu arada ekimden 1 hafta sonra falan günlük 1.25 mg finasterid yani proscar (1/4) kullanmaya başlamıştım, yaklaşık 3 ay sonra kah tahlili verdim ve DHT miktarım 987.4 pg/mL çıktı yani olması gereken üst sınırın üstündeydi 3 ay finasterid kullanmama rağmen, bunun üzerine biraz daha finasterid kullandım sonrasında ise dutasteride geçtim, yaklaşık 2 haftadır haftada 3 kez olmak üzere dutasterid (avodart) kullanıyorum, 3 aylık kullanım sonrası tekrar tahlil verip sonuçlarıma bakacağım.

Fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum. Her farklı açı için ilk paylaştığım foto 3.ay, ikinci paylaştığım foto 4.ay fotosu olacak.

emrecate

• Yeni üye
  • *
Fotoğrafları aşağıda paylaşıyorum. Her farklı açı için ilk paylaştığım foto 3.ay, ikinci paylaştığım foto 4.ay fotosu olacak.

emrecate

• Yeni üye
  • *

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel bir fark olusmus 4. ay fotograflarinda, gidisat cok iyi, bu daha baslangic  8)

emrecate

• Yeni üye
  • *
Güzel bir fark olusmus 4. ay fotograflarinda, gidisat cok iyi, bu daha baslangic  8)

Teşekkür ederim hocam, şu ana kadar ki gelişimden memnunum, eskiden ön saç çizgim hiç yokmuş resmen şu anki ön saç çizgi görüntüsü güzel geliyor çok şükür :) Umarım artarak kalınlaşarak devam eder, sadece saçlarım çok ince o yüzden yeteri kadar dolgunluk olmayabilir ama bakalım süreç nasıl gelişecek, şakakların bölgesi de güzel dolarsa benim için tamamdır, ön taraflara ağırlık verilerek ekim planlandı zaten, 2.ekimde tepe bölgesine düşünüyorum inşallah bundaki sonuca göre :)

ektirmek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
aaaaahhh, daha kalinlasacak, 4. ay ya da 5. ayda bile olsan bu hic bir sey. Daha sonra cikislarda olacak ve kalinlasma zaten 6. aylardan sonra baslar :). 2. ekimde zaten her sey halledilir  |-nazarboncugu-|

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlar tutmuş.cok güzel olacak

emrecate

• Yeni üye
  • *
aaaaahhh, daha kalinlasacak, 4. ay ya da 5. ayda bile olsan bu hic bir sey. Daha sonra cikislarda olacak ve kalinlasma zaten 6. aylardan sonra baslar :). 2. ekimde zaten her sey halledilir  |-nazarboncugu-|

Çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur bekliyoruz :)

Facebook Twitter Instagram