Gönderen Konu: Büşra Can Hair Transplant(Batman) 3600 greft saç ekimi,Yaş 26 (11.09.2025)  (Okunma sayısı 1271 defa)

Ömer

• Yeni üye
  • *
Herkese merhaba 11.09.2025’te saat 07.00 ‘de Büşra hanımın kliniğine geldim.1-2 yıldır düşündüğüm yapmak istediğim saç ekimini araştırarak sonuçlara bakarak ve arkadaşımın referansıyla Büşra can hair transplant kliniği buldum . Yaklaşık bir yıldır takibini yapıyorudum ve sonucu görünce benimde yapmam gerektiğini düşündüm.19-20 yaşları gibi dökülmeler başlamıştı bende olabildiğince vitamin değerlerime dikkat etmeyi ve PRP yaptırmaya özen gösterdim bu yaşa kadar da devam ediyorum fakat açıklar artmaya başladı ve yapmak istedim bunu da hem araştırma hem de referansla Büşra Can Hair Transplant’da yapmak istedim .Kliniğe geldiğimde Büşra hanım ,Emine hanım ve Osman bey gayet güler yüzlü bir şekilde karşıladırlar beni ofise geçtik ve Büşra hanım analizimi yaptı tamamen ona bırakma taraftarıyım ona göre analizi yapıp karar vermeye çalıştım. Analizde tepem için bana Arşiment tekniğinden anlattı ve birkaç sonuç gösterdi. Arşiment bana göre çok doğal ve iyi gözüktüğü beğendim ekstradan onu da kabul ettim. Küçüklükten beri alnım geniş olduğu için Sıklık ve saç çizgisini  Büşra hanıma bıraktım ona göre saç çizgim ve sıklığı oluşturuldu. Anestezi gayet iyidi fakat sadece benim sağ şakağımda anesteziye karşı çok duyarlı olduğu için az bir acıyla karşılaştım genel olarak güzel bir operasyon geçirdiğimi düşünüyorum Büşra hanım ve Emine hanım gayet güzel bir şekilde yapmaya çalıştılar memnundum .Verdikleri söyledikleri şeyleri Harfi harfine uyucam güzel bir sonuç almayı bekliyorum inşallah. Yapıldıktan sonra çekemedik gün ışığından dolayı çok parlak çıkıyor diye ben de akşam kaldığım yerde çektim.Yapan herkes güzel sonuçlar alır inşallah

Hairnolamaz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle hayırlı olsun güzel ekim olmuş arşimet tekniği güzel uygulanmış. Ekim yapılmayan orta kısım güçlü müydü acaba ya da önceliğiniz ön hat ve tepe miydi?

Ömer

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim 😊 evet orta kısım güçlüydü dökülme yok pek orda açıkların olduğu yeri kapatmaktı önceliğim bu konuda büşra hanımın önerisini dinledim tamamiyle
  • Ekim Tarihi: 11.09.2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra Can Hair Transplant
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

Ömer

• Yeni üye
  • *
Öncelikle hayırlı olsun güzel ekim olmuş arşimet tekniği güzel uygulanmış. Ekim yapılmayan orta kısım güçlü müydü acaba ya da önceliğiniz ön hat ve tepe miydi?
Teşekkür ederim 😊 evet orta kısım güçlüydü dökülme yok pek orda açıkların olduğu yeri kapatmaktı önceliğim bu konuda büşra hanımın önerisini dinledim tamamiyle, burayı yeni kullanıyorum yanlış yere yazdım yanlışlıkla kusura bakmayın😂
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

Ömer

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar 3.günden merhaba donör bölgesindeki bandaj alındı fotoğraf olarak atıyorum. Yıkama yapıldı şişlikler var biraz yayıldı yediğime içtiğime söyledikleri gibi uyuyorum şişmemesi için kliniğin dediklerine mutlaka uyun bence . Ağrım yok pek ensede yatarken biraz hissediyorum o da alışma gibi galiba gayet düzgün ilerliyor. Yanma ve batma olursa ense de fito krem kullanırım.
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

Tripod

• Full Member
Hayırlı olsun..umarım sonucunuz iyi olur . 👍

• Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

Ömer

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun..umarım sonucunuz iyi olur . 👍
Teşekkür ederim sağ olun ,  sonuçlarımız güzel olur inşallah 😊
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

Ömer

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar 7. Günden merhaba kabuklanma biraz daha iyi güzel ilerliyor gibi görüşlerinizi merak ediyorum🙂
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

bashkan2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam ekimin. Güzel bir ekim olmuş. 7.günde kabukları neredeyse dökmüşsün. Sonuç da güzel olur inşallah

Ömer

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun hocam ekimin. Güzel bir ekim olmuş. 7.günde kabukları neredeyse dökmüşsün. Sonuç da güzel olur inşallah
Teşekkür ederim hocam 🙂 sizin de ekiminiz ve sonucu gayet güzel olmuş  . Evet kabuk temizlemeye de az kaldı gayet güzel ilerliyor,  sonuç da güzel olur inşallah 🙏
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim güzel olmuş sonucu gönlünce olur umarım. Ücret ne ödedin?

Ömer

• Yeni üye
  • *
Ekim güzel olmuş sonucu gönlünce olur umarım. Ücret ne ödedin?
Teşekkür ederim cümleten 🙏  özelden yazdım size hocam
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

Ömer

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar 9. Gün ve kabuk temizleme gününden merhaba kabuklar temizlendi ekim yerine prp donör bölgesine mezoterapi uygulandı. Görünüş olarak iyi gözüküyor hem ön hat hem tepede yapılan arşiment güzel bi işlem oldu gibi sizin de yorumlarınızı bekliyorum😊
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

Kvothe

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet sık ve güzel duruyor. Gönlüne göre olur umarım.

Ömer

• Yeni üye
  • *
Gayet sık ve güzel duruyor. Gönlüne göre olur umarım.
Teşekkür ederim umarım sizin ekiminiz gibi güzel olur 😊
  • Greft Miktarı 3600
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram