Gönderen Konu: ASMED B Grubu - 4502 Greft - 36 Yaş - 15.09.2025  (Okunma sayısı 14803 defa)

oguz6383

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED B Grubu - 4502 Greft - 36 Yaş - 15.09.2025
« Yanıtla #135 : 23 Mart 2026, 14:43:16 »
Açı/ışık farklılığından dolayı mı emşn değilim. Fakat ben özellikle ön bölgenin dolduğunu düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun? Sen de yorumlayabilir misin?

Gün ışığı ve oda ışığı farkını görebilmeniz için bu şekilde paylaştım hocam, dolum fena değil ama arada net şekilde boşluklar belli oluyor aynaya bakınca. Dolarsa mutlu eder beni, kliniğe fotoları yolladım Koray bey veya Dilek hanımın görüşünü rica ettim

oguz6383

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 23 Mart 2026, 14:44:23 »
ekim işçiliği çok güzel gözüküyor.

6. ay görsellerine göre saçınızda son 15 günde güzel gelişim olmuş.

3 ay sonra tekrar bir görmek lazım, güzel gidiyor şimdilik.

Evet hocam geçen attığım fotolara göre gözle görülür iyileşme oldu, teşekkürler yorumun için.

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 23 Mart 2026, 16:34:05 »

ASMED’de günlük hasta sayısı ortalama 4 ya da 5 civarında ve  hiç bir zaman değişmedi . Yani “son dönemde aşırı artış oldu” söylemi gerçeği yansıtmıyor. artış da yok düşüş de
asmed ne kadar yogun olursa olsun ekim tarihlerini ileri ki aylara verir operasyon sayısını 4.5 üstüne çıkarmaz 25 yıldır böyle aksini söyleyen kötü niyetlidir. saç ekimlerini de 3500 üstü greft sayısında 2 günde yapar yani 2 günde 4 yada 5 kişiye ekim yapıyor

Ayrıca süreç henüz 5.5 ay. Saç ekiminde bu dönem hâlâ erken sayılır. Bu aşamada mucizevi, tamamen dolu bir görüntü beklemek gerçekçi değil. Çıkışlar başlamışsa  ki başlamış süreç şimdilik  normal ilerliyor

Doktor planlamayı yapıyor ve kanal açma aşamasında aktif rol alıyor; bu da değişmiş bir durum değil. ???

kısaca bilmeden etmeden gereksiz konuşmak doğru değildir kesin net konuşmakta.. dimi dostum ?

Eleştiri yapılabilir ama sadece kurumu kötülemek adına, henüz erken bir aşamadaki birinin moralini bozmak doğru değil. Bu süreç sabır gerektiriyor.

öğreninde dostum sonra yalan yanlış bilgi vermeyin bu merkeze saç ektirmek istenlerin kafasını yanlış bilgilerle bulandırmayın

Valla ben bilmeden etmeden gereksiz konuşmadığımı düşünüyorum. Bir kaç tane daha başarısız ekim örneği gösterebilirim. Benim kendi hususi görüşüm ve araştırmam. Şahsen sana katılmadığım görüşlerim de var ama "gereksiz" diye sınıflandırmıyorum.

Bu forumda da başarısız ekimler var ama onları koymuyorum görüldüğü için. Bu ekim başarısız da demedim, saç gelişimi devam eden bir süreç. 12 aya kadar başarısız demek yanlış olur. Fin ile desteklerse başarılı olacaktır hatta. Benim garipsediğim yabancı forumlarda ASMED ile ilgili eleştriyi paylaşmam sonucu epey tepki almam :D Ayrıca öğreniyorum, araştırıyorum ve yanlış bilgi vermemek için elimden geleni yapıyorum teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2026, 22:18:18 Gönderen: Hintell »

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 23 Mart 2026, 17:49:05 »
Gelişim olmuş..süreç az da olsa geriden geliyor.ozellikle sağ taraf biraz daha geriden geliyor.8.ayda netleşir.Merkez yaptığı ekimin arkasında durur diye düşünüyorum.merdiven altı bir yer değil.

Facebook Twitter Instagram