Arkadaşlar merhaba , bu forumu uzun süredir üye olmadan takip ediyordum , birçok bilgi edindim , öncelikle tüm bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim . Saç ekimimi yaptıralı 15 gün oldu . Bu forum nasıl bana yardımcı olduysa belki benimde bir başkasına yardımcı olmama vesile olur dedim ve sonuçlarımı paylaşmaya başlamaya karar verdim . Daha önce ekim yaptıran arkadaşımın tavsiyesiyle yönlendiğim hair style clinic de 6 eylül saat 08 de başlayan operasyonum saat 16 da sona erdi . Toplam greft sayısı 4600 . Yaşım dolayısıyla çok sık bir ekim istemiyordum ve beklentimi doktoruma açıkladım , tek seans için görüşme yaptım . Tabii çok seyrek , kötü görünen bir ekim olmasını da istemiyorum . İnşallah tüm sürecimi sizlere paylaşacağım . İlk anlatmak istediğim ve çoğu yerde rastlamadığım operasyon sonrası 3. gün başlayan ve dayanılmaz derecede olan donör bölge ağrısı . Sanki saçlarımı tek tek yolmuşlar hissiyle olan korkunç zonklama . Ağrı kesicimi maks doz olan günde 3 e çıkartmama rağnen etkisi sadece 4 saat sürüyordu . Başımı yastığa koymak mümkün değildi ağrıdan . Yatmadan önce aldığım 3. ağrı kesicinin etkisini göstermesiyle birkaç saat ancak uyuyabiliyordum ve etkisi geçince uyanıp güneşin doğmasını tv başında bekliyordum . Bu ağrı tam 11 gün sürdü bende ve 2. hafta sonunda sona erdi . Beni en çok yoran bu oldu . Operasyonum sedasyonla yapıldığı için , sersemlikten olsa gerek , en fazla 1 saatini net hatırlıyorum , Yani çok rahat geçti . Kullandığım ilaçlar merkezin verdiği takviye tablet , kendim edindiğim beneksol ve D-colefor vitaminler , biotin tablet . Alkol kullanmıyorum , sigarayı azalttım ama az hali yarım paket . Ekimden 1 sene öncesinde donör bölgemi güçlendirmek için toplamda 8 seans prp ve mezoterapi yaptırdım .