Tekrar merhaba beyler, 18. sayfanın en başında mesajım var ektireceğimi yazmıştım ama ektirmedim biraz daha gitti ama yine de kısa saç takılıyorum.
Bu mesajı 17. sayfadaki mesaj atan arkadaşlar için tekrar yazmak istedim.
arada 3 sevgilim oldu 2 si gönül eğlendirme idi. 2023 kasımda birsiyle tanıştım şimdi evlendim.
Önemli olan sizin girişimci konuşkan etkileşimci olmanız, önce kendinizi sevmeniz. kızlarla sohbet edin ama cinsel sohbeti etmeyin cinsel isteğiniz dürtüleriniz fikrinizin önüne geçmesin.
Kızlar size o zaman değer veriyor seviyor.
saçınızın olup olmaması bir kişinin sizi siz olduğunuz için sevmesine etken değil. zaten saçınız var paranız var tipiniz var diye seven kadından da uzak durun.
Resim çekinmezdim bende saçtan dolayı önler kabak gibi ama çekiniyorum ben buyum böyleyim diyorum kendimle barışmayı öğrendim öncelikle.
ben değerliyim sağlıklı olmalıyım. Kilo değerim vitamin değerim gibi onlara bakıyorum.
iyi bir insan olmalıyım dedim. başkasının beni nasıl görüp beğenip beğenmediği önemli değil dedim.
Resimlerde kötümü çıkıyorum banane çokta umurumda değil dedim.
kendimi geliştirdim mali müşavir oldum. şimdi aylık da 6 asgari ücretin üstü kazanıyorum istersem yarın gider ektiririm ama yapmayacağım yine.
Rogaine foam alıcağım öyle bakım makım krem sürerim.
Demem o ki. Önce siz kendiniz kendinizi sevin sağlıklı olun ailenizi sevin merhametli olun. Allah elbet size takdirini mükafatını gösterir. Kendinizi asla karamsarlığa kaptırmayın.