Gönderen Konu: Büşra Can Hair Transplant 3800 Greft (Ense: 3400 + Sakal:400)Yaş 38 22.09.2025  (Okunma sayısı 5576 defa)

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar,
Tepe bölgesi daha çok gelişir,  bayağı ilerleme olmuş maşallah
Aleykümselam abi çok teşekkür ederim yorumun için. Artık insanlar saçlar çok iyi olmuş diyor hatta fırında çalışan ilk zamanlar çim adam gibi göründüğümden ne gerek var diyordu dün bi gördü bayadır gitmiyordum e saçlar çok iyi olmuş dedi bu da güzel oluyor :)

Tripod

• Full Member
Sizin 5. ay doldu sanırım.
1 sene doldugunda çok iyi olur bu saç inşallah. Sizi şaşırtır..
Hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 31 Ağustos 2025
  • Ekim Merkezi ismi Büşra can mugla
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin 5. ay doldu sanırım.
1 sene doldugunda çok iyi olur bu saç inşallah. Sizi şaşırtır..
Hayırlı olsun
Benim 132. gün 5 ay sayılır heralde

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim üzerinden 136 kabuk dökümünden 125 gün. Ekim sürecim biraz daha iyi bir görüntü olma yolunda ilerliyor. Ekim yapan büşra hanıma ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah süreç sonunda çok daha iyi bir görüntüye kavuşurum. Görüntüler pencere önünden

Tripod

• Full Member
Maşallah kardeşim. Herşey yolunda gözüküyor
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah kardeşim. Herşey yolunda gözüküyor
Allah razı olsun abi. insanların tepkisi de çok olumlu. ekim yerini soranlar var ektirmek için. Bir kez daha büşra hanıma teşekkür ediyorum

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
5. Ay Pencere önünden fotoğraflarım. Önceki attığım zamandan pek bir fark yok gibi.Bundan sonra saçlarda kalınlaşma olabilir . Ben şimdiye kadar geçen süreçten memnunum.  :)Biraz kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz gibi bir durum olduğundan başka paylaşım yapmayı düşünmüyorum. Bu süreçte yorum yapan arkadaşlardan Allah razı olsun. Büşra hanım ve ekibine ekim öncesi, ekim sırası ve sonrasında ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Devam
Bu arada 10 gündür herhangi bir takviye kullanmıyorum

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişim gayet güzel...7.aya kadar hızlı çıkışlar olur.

Tripod

• Full Member
Maşallah maşallah...🙂👍
  • Greft Miktarı 3700
  • Yaşınız 58

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişim gayet güzel...7.aya kadar hızlı çıkışlar olur.
İnşallah bana sanki durdu gibi geldi ama bu halinden de memnunum teiekkürler yorum için🙂

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah maşallah...🙂👍
Eyballah abi Alşah razı olsun 5 ay hızlı geçti 🙂

ziyaretci409

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hocam eldeki greftle guzel bi goruntu yakalamis bence. ben de bayadir takip ediyorum ekimleri, arastirmadayim. zaten 20 yasindaki dolgunluk hicbir zaman olamayacak, iyi ekim demek eldeki greftle duzgun bir goruntu yakalamak demek benim fikrime gore. sana sormak istedigim bir mevzu var, ekimden sonra travmadan dolayi sizce zaten var olan saclariniza zarar geldi mi? yani var olan saclar dokuldu de ekilenler mi kaldi acaba sadece

makkim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam eldeki greftle guzel bi goruntu yakalamis bence. ben de bayadir takip ediyorum ekimleri, arastirmadayim. zaten 20 yasindaki dolgunluk hicbir zaman olamayacak, iyi ekim demek eldeki greftle duzgun bir goruntu yakalamak demek benim fikrime gore. sana sormak istedigim bir mevzu var, ekimden sonra travmadan dolayi sizce zaten var olan saclariniza zarar geldi mi? yani var olan saclar dokuldu de ekilenler mi kaldi acaba sadece
Çok teşekkür ederim hocam. Aslında ikinci ekimde ekilenlerin çoğu çıktı gibi hatta tepeden de umudum artıyor. Ekim merkezinde çekilen fotoğraflarla kendi çektiklerimiz arasında çok fark olduğunu düşünüyorum. Bemim mesela şuan ekim bölgesinde ekim öncesi saçım kalmamıştır. Yani şuanki saçların tamamı ekim saçları. Alan çok geniş olunca tabiki buna şükür diyorum. Büşra hanım alım konusunda da bence çok başarılı. İlk ektirdiğim yerin sonucuna başarısız diyemem ancak donöre zarar verdiler. Siz açık alanınız genişse mutlaka iki ekim planlayın derim

Facebook Twitter Instagram