Gönderen Konu: Tepede seyrelme varmı  (Okunma sayısı 793 defa)

Kullanıcı2333001

• Full Member
Tepede seyrelme varmı
« : 27 Eylül 2025, 15:47:19 »
Merhaba herkese verteks ıslak ve yağlı olduğu zaman seyrek gözüküyor ama kuru olduğunda normal gözüküyor sizce yuvarlak içine aldığım alanda seyrelme varmı ıslak taranmış ve kuru taranmış fotoğraflar

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tepede seyrelme varmı
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2025, 22:32:55 »
doğal bir açıklığa benziyor bana hiç aga gibi gelmedi emin olmak için tepe fotosu görmek lazım kral.

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2025, 22:46:00 »
Tepe fotoğrafı normal midir acaba benmi evham yapıyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 01 Ekim 2025, 22:55:12 »
var biraz ama saçlar çok uzun tam açıklık anlaşılır değil ön şakaklarda boşalmış
ön çizginde bozulma var sanırım
Global Moderator

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2025, 23:02:47 »
Evet ön bozulmuş fakat arkayı kurtarmak istiyorum 5 ay olacak finasterid kullanıyorum fakat hala etkilerini hissetmiyorum

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Ekim 2025, 23:41:03 »
Biraz var gibi sakaklarimda gerideyse aga dır büyük ihtimalle sen yinede bir doktora görün kan tahlilerinr bak

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2025, 00:02:01 »
Erkek tipi dökülüyor da nerden nereye onu merak ediyorum çizdiğim yer acaba doğal mı yoksa orda da seyrelme varmı

benfurkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 02 Ekim 2025, 11:57:40 »
Merhaba,
Doğal bir açıklık gibi gözüküyor. Ama bana sorarsan 3-4 ayda bir PRP takviyesi yapıp, haftalık serumlarla besleyebilirsin.
Çok geçmeden başlayın hocam, bize yol gösteren olmadı. 😇

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #8 : 02 Ekim 2025, 12:25:22 »
Prp nin faydası aga nın üzerinde pek faydası olmuyor gibi en güçlülerden biri fini kullanıyorum bahsettiğin serumlar hangisi

benfurkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 02 Ekim 2025, 12:54:48 »
İlk dökülmelerim başladığında önce kerastase sonra fiyatı dolayısıyla bioxcin forte kitlerini kullandım.

Kerastase'ın yine siyah renkli bir şampuanı var, ikisini kombinleyebilirsin. Serumları da ekonomik kullanmak için bir tüpü yarım yarım 2 gün yetirecek şekilde kullanabilirsiniz.

Bioxcin damla tipi serum; pompaya %60-70 gibi çekip, öncelikle açıklık başlangıcına vermek üzere, saçınıza yayarak masaj ile uygulayabilirsiniz.

Her ikisi için de dermoroller öneririm, 0.80mm idealdir; daha büyük açıklıklar için 1.00mm olabilir.

PRP yine de kendi kanından ayrıştırılarak yapılan bir tedavi yöntemi neticede. Benim tavsiyem 3-4 ayda bir ya da yıprattıktan sonra (örneğin tatil dönüşü deniz suyuna maruz kaldıysan) uygularsan,  durdurmasan da süreci oldukça geciktireceğine inanıyorum. Unutmamak lazım bu işi tetikleyen en büyük etken stres; aklınız bu tarz uygulamalara inanması bile bir yöntem. :)

Saygılar

Kullanıcı2333001

• Full Member
« Yanıtla #10 : 02 Ekim 2025, 13:11:04 »
sence donör nasıl yüksek greft çıkar mı

benfurkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Ekim 2025, 13:16:34 »
dostum saç tipimiz aynı, benimkiler sadece döküldü. ince telli bi saçın var zannediyorum, yanılıyorsam düzelt. güvenme donör bölgene çünkü oranın sadece 3/1'i kalır eğer aga ise bu.
sana tavsiyem al bu ürünleri, biraz psikolojini rahatlat, saçlarını besle. stresin azalsın.
soruna gelecek olursak; ince telli hiçbir donör alan tatmin edilen bir ekim yaratmıyor, ya tepen açık kalıyor ya da full ekim yapıp ön çizgin dahil tüy gibi ekim yapılıyor.

ben bu arada kazıtmayı düşünüyorum, hiçbir yer kafama yatmadı. sadece psikolojimi hazırlıyorum :D

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #12 : 02 Ekim 2025, 16:16:40 »
dostum saç tipimiz aynı, benimkiler sadece döküldü. ince telli bi saçın var zannediyorum, yanılıyorsam düzelt. güvenme donör bölgene çünkü oranın sadece 3/1'i kalır eğer aga ise bu.
sana tavsiyem al bu ürünleri, biraz psikolojini rahatlat, saçlarını besle. stresin azalsın.
soruna gelecek olursak; ince telli hiçbir donör alan tatmin edilen bir ekim yaratmıyor, ya tepen açık kalıyor ya da full ekim yapıp ön çizgin dahil tüy gibi ekim yapılıyor.

ben bu arada kazıtmayı düşünüyorum, hiçbir yer kafama yatmadı. sadece psikolojimi hazırlıyorum :D

O ürünlerin hepsi maalesef dökülmeyi durdurmaz. Finasterid haric gerisi boş.

benfurkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 02 Ekim 2025, 17:18:17 »
O ürünlerin hepsi maalesef dökülmeyi durdurmaz. Finasterid haric gerisi boş.

Saç çıkarıcam diye, başka yerlerden olmaya gerek yok dostum. Durdurmaz demedim zaten, geciktirebilir dedim. En azından psikolojisi rahatlar, stresi azalır, ki bu da başlıca yararlı olur diye tavsiyede bulundum.

Fb19071907

• Full Member
« Yanıtla #14 : 02 Ekim 2025, 17:32:19 »
Saç çıkarıcam diye, başka yerlerden olmaya gerek yok dostum. Durdurmaz demedim zaten, geciktirebilir dedim. En azından psikolojisi rahatlar, stresi azalır, ki bu da başlıca yararlı olur diye tavsiyede bulundum.

Bende gerçekleri söylüyorum işte. Bosuna paranızı ve zamanınızı bunlara harmacayın.
Finasterid kullan ve kullanma demedim zaten ama tek çözümün fin olduğunu herkes biliyor zaten.

Facebook Twitter Instagram