Gönderen Konu: İnce telli saça şampuan önerisi  (Okunma sayısı 3866 defa)

matthews0397

• Jr. Member
  • **
Ynt: İnce telli saça şampuan önerisi
« Yanıtla #16 : 06 Nisan 2026, 08:52:27 »
saçını dhtden uzak tutup ciddi anlamda kalınlaştırıcak ketokonazol var.yada revita diye bir şampuan var ama bunları kafanda en az 15 dakika yıkayıp köpürtüp bekletmen gerek öyle reseptörlere bağlanıyo
Revita yurtici satışı yok diye biliyorum birde çok pahalı prozinci sormuştum ben
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finasterid 1/4 B12 biotin çinko
Proscar 1/4 her gün(hergün)

okan tanın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 06 Nisan 2026, 11:24:26 »
Dht kaynaklı (AGA ) şampuanla toparlanmaz.

Tıbbi şampuanlar scalp ve saç hastalıklarında kullanılır. Onun dışında MPH de işe yaramaz.

Denemek size kalmış.

Dr.Okan

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 07 Nisan 2026, 04:13:12 »
Ketokonazol içeriği bi nebzede olsa dht saldırısını önemlede destek amaçlı antiandrojenlerin yanına eklenebilir
Ben yoruldum hayat, gelme

Hodrimeydan41

• Full Member
« Yanıtla #19 : 07 Nisan 2026, 19:12:00 »
Revita yurtici satışı yok diye biliyorum birde çok pahalı prozinci sormuştum ben
prozinc plus bende 1.5 yıldan beri kulanıyorum diğer şampuanlara göre iyi geliyo benimde ince telli saçlarım var ama  daha iyi şampuan bulabilirsem değiştirecem biraz saç alışınca değiştirmek lazım

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : Bugün, 00:16:46 »
prozinc plus bende 1.5 yıldan beri kulanıyorum diğer şampuanlara göre iyi geliyo benimde ince telli saçlarım var ama  daha iyi şampuan bulabilirsem değiştirecem biraz saç alışınca değiştirmek lazım
ketokonazol dışında aga”ya etki etmez hiç bi şampuan, saw palmettolar da etkili değil, ketokonazol un androjen reseptörlerine bağlantısı mevcut, bu yüzden saçta 15 dakika bekletiyolar köpürtüp, sinyalleri koparıyor saldırıyı bi nebze durduruyor
Ben yoruldum hayat, gelme

Hodrimeydan41

• Full Member
« Yanıtla #21 : Bugün, 17:34:55 »
Aynen prozinc saç dökülmesini azaltsın diye kulanılmaz sadece saç telini biraz daha dolgun gösteriyo ve kopartmıyo ince telli saçlarda ketokonozl şampuan kulanılmalı hafta 1/2 max

Facebook Twitter Instagram