İyi günler, forumu 5 aydan beri takip ediyorum.Foruma saç ekim öncesi kısmına saçımın resimlerini atıp, konu açıp yorumları almıştım. Bir kaç merkezle konuştum fakat saç ekimine ihtiyacım olmadığını ve yaşımın 25 olduğu için erken olduğunu söylediler. Forumda da hintel hocam ve bir kaç arkadaş daha saçı güçlendirip ekim yaptırmam gerektiğini söylemişti. Ben bu esnada 4 aydan beri finasterid kullanmaya devam ediyordum. Askerlik nedeni ile 25 gün kullanmayı bıraktım ve askerlik dönüşü Ers Clinic fotoğraf attım ve Ekim yapabileceklerini söylediler. Psikolojik olarak beni etkilediği için saç ekime karar verdim. 2 Ekim de saç ekimi mi yaptırdım. Ekimde en zorlayan kısım hareketsiz kalmak oldu benim adıma, anestezide korkulacak kadar ağrılı bir süreç yaşamadım. 5000 greft ekim yaptıklarını söylediler. 5 Ekim günü ilk yıkamamı yapmam gerektiğini söylediler. İlaç olarak antibiyotik ve ağrı kesici verildi. Süreçte finasteride devam etmek istiyorum. Kaçıncı günden sonra kullanmaya başlaya bilirim ve buna ek hangi ilaçları kullanabilirim. Minoxil kullanımı hakkında ne dersiniz, bazı arkadaşlar saç ekimi sonrası kullanmaya devam etmiş. Saçlarımın ekim öncesi uzun hali ve ekim esnasındaki halini ekledim.Birde öksürük var, greftlere zararı olur mu. Ekim hakkında görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.