Merhaba arkadaşlar, yaşım 29 saç ektirmeyi düşünüyorum ama çok korkuyorum. Bu korku ekim acısı vs korkusu değil kötü olursa korkusu. Saç buradaki herkes için çok önemli ama benim için takıntı derecesinde. 3 sene protez kullandım ancak çok uğraştırdığı için ekime karar verdim. Araştırmalarım neticesinde bütçeme göre Asuman klinik, Medeks, AHD klinik (teknik ekip), Serkan Aygın seçenekleri arasında gidip geliyorum. Genel kanı bu 4 kliniğinde iyi olduğu şeklinde ancak sorum şu; size göre örneğin Asuman klinik ile medeks arasında ne gibi bir fark var? birisi şurayı iyi yapıyor birisi burayı iyi yapıyor gibisinden bir yorumunuz var mıdır?
Bir diğer husus; AHD klinik garip bir şekilde ilk görüşmede donör bölgemin zayıf olduğunu ve bana ekim yapmayacaklarını belirtti. Sonrasında donör uygunmuş sorun yok dedi. Ben donörümün çok iyi olduğunu düşünüyordum dolayısıyla kafam karıştı.
Sizce donör alanım uygun mu? dökülmem devam ettiği için sonrasında ikinci bir ekim için ayrıca donör kalır mı?
Dipnot: Forumda konuşulan DHT baskılayıcı ilaçların hiçbirini bilmiyorum ve kullanmadım. Saçımın ekimsiz kalınlaşıp kurtulabilme ihtimali var ise bunu da belirtirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim şimdiden dostlar.