Bu konuda kendi adıma şöyle bir yorum yapmak isterim: 7 aydır düzenli olarak haftada 4 gün 1.25 mg fin, 3 gün 0.5 mg dut kullanıyorum. Kullanmaya başladığım ilk süreçlerde depresif ruh hali, anksiyete atakları yaşadım. Hatta korkup birkaç gün bırakmıştım fakat sonra doktor ile görüşerek tekrar başladım. Bir süre kullanım sonrası biraz cinsel isteksizlik ve menide sıvılaşma yaşadım daha sonra bunlar düzeldi. Özellikle saçlarımın geliştiği ruh halimin de iyi olduğu bir dönem hiçbir yan etki yaşamadım. Şu sıralar hem yoğun shedding hem de sosyal hayatıma dair bazı problemler yaşıyorum. Bu süreçte depresif ruh hali, melankoli, hafif ansiyete atakları yaşamaya başladım.
Özetleyecek olursam bendeki işleyişi gözlemlerime göre genel ruh halim iyiyken fark edilir bir yan etki görmüyorum. Ama ruh halim kötüyken hissettiğim olumsuzluk iki- üç kat artıyor.
Velhasıl bu meretleri kullanmayı düşünen arkadaşların saç dökülmesinin yarattığı psikolojik yük ile ilaçları kullanmanın yaşatacağı olası yan etkileri terazinin iki tarafına koymasını tavsiye ederim. Ek olarak böyle bir yolculuk uzun soluklu olacağı için süreç içerisinde kan tahlili ve doktor izlencesini tavsiye ederim.