Neslihan Hanım ve ekibi saç ekim işlemimi gerçekleştirdi. Süreç boyunca çok az acı hissettim zaten ne zaman acı hissedecek olsam ben daha söylemeden hemen lokal anestizi uyguladılar. Neslihan Hanımın Kendisi de Ekibi de oldukça anlayışlı, güleryüzlü işlerini çok iyi yapan bir ekipti. İşilerini iyi biliyorlardı, deyim yerindeyse hepsi arı gibi çalıştılar. Ekipten bazılarının isimlerini unuttuğum için isim verip unuttuklarıma haksızlık etmek istemem hepsine buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bıkmadan usanmadan son grefti ekene kadar titizlikle çalıştılar iş ahlaklarına hayran kaldım.
Emirali Hoca ile ismini bilmediğim bayan bir Hocamız ön çizgimi Serkan Hocanın çizdiği plana göre ayarladı. Ön çizginin herkes gibi benim için de çok önemli olduğunu belirttim. Ama işin uzmanı oldukları için ön çizgiyi bana gösterdiklerinde kendi çizimlerine güvendiğimi yüzüme yapıma uygun doğal ve sık bir görünüm istediğimi gerisini onlara bıraktığımı belirttim. Toplam 5.322 greftlik bir alım gerçekleştirildi. Ekim sertifikasını da ayrıca paylaşacağım. 955 Tekli, 1859 2'li, ve 642 3'lü greft çıktı maalesef 4'lü yoktu. Ayrıca Sakaldan 1049, Göğüsden ise 817 Greft çıktı.
Süreç boyunca bana her türlü ilgi ve alakayı gösteren Serkan Hoca, Emirali Hoca, Olcayto Hoca, Neslihan Hanım ve ekibinin tamamına, Ali Süleyman Bey, Damla Hanım, Ali Bey ve adını bildiğim, bilmediğim ve unuttuğum tüm çalışanlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Beklentim çok yüksek umarım saçlarım hayal ettiğimden daha iyi bir sonuca ulaşır.
Bir Teşekkürü de başta Hintell olmak üzere Foruma katkı sağlayan tüm üyelere etmek istiyorum karar vermemde bilgilenmemdeki en önemli yer oldu.
Ekim sonrası sürecin her detayını buradan gün gün paylaşmayı düşünüyorum. Forumun bana uzun yıllardır kazandırdığı bu bilgi birikim ve deneyimin karşılığını diğer arkadaşlara yol göstermesi ve ekim merkezinin başarısına olan inancım adına paylaşacağım.
Başta Hintell olmak üzere tüm arkadaşların görüşlerini bekliyorum umarım herkes hayalini kurduğu psikolojisini alt üst eden bu durumdan en iyi sonuçla kurtulur.
(Ekim öncesi ve sonrası tüm işlemlerimi, deneyimlerimi en ince ayrıntısına kadar buraya yazmıştım fakat fazla yorum gelmeyince sadeleştirmek adına tekrardan düzenlendim. Okumak isteyen olursa ayrıca atabilirim.)