Gönderen Konu: SERKAN AYGIN / 5322 GREFT / 29 YAŞ / 16.10.2025 (NESLİHAN HANIM VE EKİBİ)  (Okunma sayısı 2290 defa)

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Neslihan Hanım ve ekibi saç ekim işlemimi gerçekleştirdi. Süreç boyunca çok az acı hissettim zaten ne zaman acı hissedecek olsam ben daha söylemeden hemen lokal anestizi uyguladılar. Neslihan Hanımın Kendisi de Ekibi de oldukça anlayışlı, güleryüzlü işlerini çok iyi yapan bir ekipti. İşilerini iyi biliyorlardı, deyim yerindeyse hepsi arı gibi çalıştılar. Ekipten bazılarının isimlerini unuttuğum için isim verip unuttuklarıma haksızlık etmek istemem hepsine buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bıkmadan usanmadan son grefti ekene kadar titizlikle çalıştılar iş ahlaklarına hayran kaldım.

Emirali Hoca ile ismini bilmediğim bayan bir Hocamız ön çizgimi Serkan Hocanın çizdiği plana göre ayarladı. Ön çizginin herkes gibi benim için de çok önemli olduğunu belirttim. Ama işin uzmanı oldukları için ön çizgiyi bana gösterdiklerinde kendi çizimlerine güvendiğimi yüzüme yapıma uygun doğal ve sık bir görünüm istediğimi gerisini onlara bıraktığımı belirttim. Toplam 5.322 greftlik bir alım gerçekleştirildi. Ekim sertifikasını da ayrıca paylaşacağım. 955 Tekli, 1859 2'li, ve 642 3'lü greft çıktı maalesef 4'lü yoktu. Ayrıca Sakaldan 1049, Göğüsden ise 817 Greft çıktı.

Süreç boyunca bana her türlü ilgi ve alakayı gösteren Serkan Hoca, Emirali Hoca, Olcayto Hoca, Neslihan Hanım ve ekibinin tamamına, Ali Süleyman Bey, Damla Hanım, Ali Bey ve adını bildiğim, bilmediğim ve unuttuğum tüm çalışanlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Beklentim çok yüksek umarım saçlarım hayal ettiğimden daha iyi bir sonuca ulaşır.

Bir Teşekkürü de başta Hintell olmak üzere Foruma katkı sağlayan tüm üyelere etmek istiyorum karar vermemde bilgilenmemdeki en önemli yer oldu.

Ekim sonrası sürecin her detayını buradan gün gün paylaşmayı düşünüyorum. Forumun bana uzun yıllardır kazandırdığı bu bilgi birikim ve deneyimin karşılığını diğer arkadaşlara yol göstermesi ve ekim merkezinin başarısına olan inancım adına paylaşacağım.

Başta Hintell olmak üzere tüm arkadaşların görüşlerini bekliyorum umarım herkes hayalini kurduğu psikolojisini alt üst eden bu durumdan en iyi sonuçla kurtulur.

(Ekim öncesi ve sonrası tüm işlemlerimi, deneyimlerimi en ince ayrıntısına kadar buraya yazmıştım fakat fazla yorum gelmeyince sadeleştirmek adına tekrardan düzenlendim. Okumak isteyen olursa ayrıca atabilirim.)

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
İlk görüşmede Serkan Hocanın planlaması ve ekim öncesi mevcut saçlarımın durumu.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2025, 12:14:25 Gönderen: MuhammedAliErem »

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Greft dağılımını gösteren Saç Ekim Sertifikası
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2025, 13:38:34 Gönderen: MuhammedAliErem »

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecini dikkatle takip edeceğim
Ekim çok temiz duruyor

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim süreç boyunca Ekim Merkezimin dediklerine harfiyen uymaya çalışacağım umarım çok iyi bir sonuç alırım 🙏

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Ekimden sonraki 5. Gün Ekilen bölge ve Donör alanın durumu bu şekilde.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2025, 10:26:39 Gönderen: MuhammedAliErem »

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Bugün ekim merkezinin verdiği ağrı kesici ilaçlar bitiyor. Kabuk dökümünün tamamlandığı 18. Güne kadar bişey kullanmayı düşünmüyorum. Ekim Merkezim 18. Günden sonra Finasterid ile birlikte kendi setlerini alabileceğimi söyledi. Daha önce fin ve benzeri ilaç kullanmadım sayılır. Takviye olarak ne önerirsiniz nasıl bir yol izlemeliyim.

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Ekimden sonraki 7. Günüm görünümüm böyle. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum kimse yorumlamıyor.

bambino

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hadi hayırlısı olsun şimdiden hocam ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olmasını dilerim saç ekiminin planlama gayet güzel açıklığınıza göre ön çizgi tasarımı ve yab şakak birleşimini çok güzel tasarlamış ve yapmışlar

Saç Ekiminiz temiz ve  sağlıklı kaliteli umarım sonucunuz da sizi mutlu eder

Saç ekimini çok beğendim merkezin emeklerine sağlık.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2025, 11:36:05 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olmasını dilerim saç ekiminin planlama gayet güzel açıklığınıza göre ön çizgi tasarımı ve yab şakak birleşimini çok güzel tasarlamış ve yapmışlar

Saç Ekiminiz temiz ve  sağlıklı kaliteli umarım sonucunuz da sizi mutlu eder

Saç ekimini çok beğendim merkezin emeklerine sağlık.

Hintell değerlendirmen ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ekim merkezinin yönlendirmesi dogrultusunda Finasterid jel veya proscar alacağım ayrıca minoksil önerdiler. Serkan Hoca'nın kendi setini önerdiler 10 bin tl ücreti var 3 aylık mdplus bio seti. Bu süreçte sence saçlarımın sağlıklı büyümesi için almam gereken takviler nelerdir ? Cevapların için şimdiden teşekkür ederim.

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
 Dün 16. gün itibariyle kabuk dökme işlemimi merkezde gerçekleştirdim. Kabuk dökümü sonrası durumumu paylaşıyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Merkezin sattığı set 1'i maalesef alamadım o sebeple doktorumunda önerdiği bugünden itibaren Finasterid (Proscar) kullanacağım. Ayrıca sabah aksam Xpecia kullanmayı hedefliyorum. Şampuan olarak şimdilik Merkezin vermiş olduğu şampuanlar ile devam edeceğim D vitamini düşüklüğüm nedeniyle de 3 günde 1 D vitamini takviyesi almayı düşünüyorum. Bunlara ek olarak kullanmamı önerdiğiniz takviyeler varsa yazarsanız mennum olurum.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2025, 11:33:24 Gönderen: MuhammedAliErem »

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimin gayet güzel temiz duruyor
Kardeşim
Sürecini takip edenlerdenim
Kaaç saat sürdü ekimin
Kaç kişi girdi ekimine

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
gayet güzel duruyor geç dökmüşsün kabuklarını
Global Moderator

MuhammedAliErem

• Yeni üye
  • *
Saç ekimin gayet güzel temiz duruyor
Kardeşim
Sürecini takip edenlerdenim
Kaaç saat sürdü ekimin
Kaç kişi girdi ekimine

Çok teşekkür ederim ilgin için. Ekim ortalama 7 saat sürdü buna kahvaltı ve kısa molalar dahildi. Ekip Çok hızlı bittiğini söyledi hatta.

Facebook Twitter Instagram