Gönderen Konu: Saç Ekim Tavsiyesi  (Okunma sayısı 177 defa)

jazzaa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekim Tavsiyesi
« : 20 Ekim 2025, 15:02:46 »
Merhabalar,

38 Yaşındayım
Saç dökülmesi 20 li yaşlarda başladı.
20-30 yaş arası agresif sürdü, 30 dan sonra yavaşladı, hatta son 3 yıldır saçlarımda göze batan değişim olmadı.
Dökülme vertex ve ön bölgeden başladı daha sonra birleşti bu bölgeler.

Not: Fotoğraflar tam güneş ışığı tepeden alacak şekilde çekilmiştir.

**Serkan Aygın kliniğinde görüşme gerçekleştirdim, yakın arkadaşım oradaki bir kaç hekim ile dostlar. Bana önerileri 2 seans oldu. İlk Seans 4.600 Greft, ikinci seans da max 3.000 civarı greft (2. seansde ne kadar greft olacağı aslında 1. seansta aldıkları neticeye ve donör bölgesindeki gelişmeye göre belli olabilir dediler.)

Normalde kendim ile barışığım, son zamanlarda arkadaşlarım birazda etkili oldu ki kliniği çok yakından tanıyan arkadaşım da olduğu için kontrol oldum. Sizlerin görüşlerini rica ederim.

Şimdiden çok teşekkürler,

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekim Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2025, 19:29:46 »
zor bir ekim olacağı aşikar hocam ,donör bölge kötü olmamasına rağmen çokta iyi sayılmaz ,kulak üstleri zayıf .saç teli kalınlığı ise fena değil. aşırı bir beklentiniz yoksa ekim yaptırılabilir .tercih ettiğiniz klinikte doğal sonuçları olan bir merkez .sizin durumunuzda doğallık çok önemli .amatör yer ekerse ekim olduğu çok belli olur.

jazzaa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2025, 20:23:55 »
Ben de aynı şeyi düşündüğüm için yıllardır çok düşünmedim, sonra da ileride acaba dememek için görüştüm.Teşekkür ederim geri dönüşün için.

Bir kez daha görüşüp artıları eksileri ile merkezin de fikrini alarak hareket etmeyi düşünüyorum.

Takviyeler ile biraz toparlar mı ekim sonrası biraz da onu merak ediyorum açıkçası, yıllardır iş yoğunşuğundan hem saçım hem de kendim ile çok ilgilenemedim  ;D

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2025, 17:45:27 »
Bu saç takviye ile toparlamaz .minoxil ile tepedeki minyatürler canlanır ama etkisi kalıcı olmaz.
Ekim için ise bence yaptırılabilir ama ben olsam vertexi pas geçerdim .önden sık ortaya kadar seyrelen bir ekim profil görüntüsünü düzeltse epey memnun kalırsınız sonuçtan.

Facebook Twitter Instagram