Gönderen Konu: Sarışın ince tel saç ekimi  (Okunma sayısı 813 defa)

Aventus92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sarışın ince tel saç ekimi
« : 20 Ekim 2025, 21:16:50 »
Merhabalar 33 yaşındayım bu zamana kadar geçiştirdim ama artık saç ektirmek istiyorum sarışın ve ince telli saçlarım var alın ve tepe için en ideal saç ekimini nerede yaptırabilirim ve bu açıklık için fiyat ne kadar olur önerileriniz nelerdir

Edgar X

• Hero Member
Ynt: Sarışın ince tel saç ekimi
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2025, 17:39:43 »
Sarı saçların kapatıcılığı çok yüksek olur .O bölgede 500 tel saç çıksa bile o bölgede kellik yokmuş gibi görünür .500 tel saç demek 200 greft demek ama çoğu ekim merkezi vertexe min 2000 ektikleri halde çok büyük yüzdesi çıkmıyor .Bu işi hakkıyla yapan merkezleri itina ile araştırıp bulmak lazım .Düşündüğünüz yerler varsa fikir verilebilir ama sıfırdan tavsiye vermeyi ben şahsen çok sevmiyorum .İyi bir merkez seçimi ve ekimden sonra vertexe minoxil kullanımı işin en can alıcı noktaları bana göre.

Aventus92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2025, 20:50:21 »
Alın için sık ve doğal bir ekim yapan merkezi arıyorum tepe için zaten pek bir umudum yok ne kadar tutarsa o kadarına razı olacağım.ekim yaptıran kişilerin fotoğraflarını elimden geldiğince incelemeye çalışıyorum ama bu tarzda bir ekim yaptırana pek rastlamadım o yüzden aklımda net bir yer yok bu sebepten tavsiye istemiştim.bir kaç yerle iletişime geçtim ya dönüş olmadı ya fiyatlar çok yüksek geldi tavsiye istememin sebebi bu aslında

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2025, 09:25:28 »
Dostum merhaba,

Tepe için çok güzel çalışmalar yapan merkezler tabii mevcuttur. Sadece bu kısıma dik bir açı ile bakıldığı için sanki tutmamış gibi görünüyor. Bunun dışında fiyat konusunda eğer tecrübesine güveniyorsan çok maddiyatı sorgulamamak gerekiyor. Bazı merkezler abartı fiyatlar veriyor ama bunun dışında daha uygun fiyatlı olarak yapan yerleri bulmaya çalışmasın. Çok ucuz diye hiç olmayacak yere gitmeni tavsiye etmem

Hodrimeydan41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2025, 15:56:50 »
sarı şaç bu forumda bende tam görmedim ekim yapıp paylaşan sizin ekim sürecinizi merak ediyoru benimde şaçlar biraz sarı ama sizin kadar değil şuan hangi ekimcilerle iletişime geçtiniz

Aventus92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2026, 01:15:55 »
Yüksek rakamlar olduğu için moralim bozuldu bir süre girmedim kusura bakmayın o dönem bir çok yere yazmıştım bi kısmı hiç dönmedi bazısı döndü fotoğrafları aldıktan sonra dönüş sağlamadı dönenlerde yüksek rakamlar verdiği için hiç bir yerle anlaşma sağlayamadım galiba ekim benim için hayal oldu

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #6 : 05 Ocak 2026, 09:53:41 »
Dostum merhaba,

Senin için önemli olan fiyat ise tabii ki yaptırmayabilirsin. Ama bu işlem hayatında 1 veya 2 kere olacak bir işlem olup bir ömür üstünde taşıyacağın bir işlemdir. Bu yüzden çok abartı bir fiyat değilse verilmeye değer olabileceğini düşünüyorum.

Tabii zaman ekonomik olarak bir sıkıntılı durumda olduğumuz için cebimizdeki 1000 TL'nin bile önemi çok fazla olmaktadır. Bu yüzden ekonomik olarak zor durumda iseniz saç ekimi kişiler için lüks olarak geçmekte olup daha ileriki planlara atılabilir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Ocak 2026, 02:08:31 »
zor bir alan
iyi merkez seçmelisin
Global Moderator

Aventus92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2026, 22:43:08 »
sarı şaç bu forumda bende tam görmedim ekim yapıp paylaşan sizin ekim sürecinizi merak ediyoru benimde şaçlar biraz sarı ama sizin kadar değil şuan hangi ekimcilerle iletişime geçtiniz

Yeniden kontrol ettim arşivlediğim mesajları ahd clinic, hair of istanbul ve serkan aydın.iletişime geçtiklerimden birkaçı bunlar . Ayrıca serkan aydının görece daha uygun hair of İstanbulun euro ile ahd clinic in hakan bey ve ekibi ayrı ayrı fiyat verdiğini gördüm neredeyse yarı fiyata bu farklar neden oluyor.ismini vermemin problem olup olmayacağını bilmediğim bir hekim ise kendi yaptığı takdirde 13.500 euroluk bir fiyat vermiş ki neredeyse 700.000 lira yapıyor ve hiç birinde garanti yok sonuçla ilgili bir sürü parametre var neden bu kadar fark olabiliyor tamam arz talep denebilir ama bu paraları vermeden de güzel bir ekim yapılamaz mı kredi vs maksimum 100 bin lira ile bu problemi çözemez miyim, eğer burdan yazmak sorun olacaksa mesajla da tavsiyelerinizi iletebilirsiniz
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2026, 22:59:23 Gönderen: Aventus92 »

Hodrimeydan41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2026, 23:51:18 »
Asuman hair düşünebilirsin bu bütçelere güzel ekimcilerden bende onu düşünüyorum ortalama bütçem benimde 100 k

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Ocak 2026, 14:36:44 »
Yeniden kontrol ettim arşivlediğim mesajları ahd clinic, hair of istanbul ve serkan aydın.iletişime geçtiklerimden birkaçı bunlar . Ayrıca serkan aydının görece daha uygun hair of İstanbulun euro ile ahd clinic in hakan bey ve ekibi ayrı ayrı fiyat verdiğini gördüm neredeyse yarı fiyata bu farklar neden oluyor.ismini vermemin problem olup olmayacağını bilmediğim bir hekim ise kendi yaptığı takdirde 13.500 euroluk bir fiyat vermiş ki neredeyse 700.000 lira yapıyor ve hiç birinde garanti yok sonuçla ilgili bir sürü parametre var neden bu kadar fark olabiliyor tamam arz talep denebilir ama bu paraları vermeden de güzel bir ekim yapılamaz mı kredi vs maksimum 100 bin lira ile bu problemi çözemez miyim, eğer burdan yazmak sorun olacaksa mesajla da tavsiyelerinizi iletebilirsiniz

zaten belirttiğin bantta iyi bir merkez yani 100 bin lira civarı hocam bu 120-140 lara çıkabiliyor bazen ama bunun üstü rakamlar daha çok pazarlama taktiklerinin bir parçası .forumda dikkat ederseniz çoğu kaliteli merkez 80 -100 bin lira bandında.yani bu rakamlara çok iyi bir ekim yapmak mümkün.

Hodrimeydan41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 11 Ocak 2026, 15:45:34 »
aynen öle bu forumda 3 seneden beri varım bi insanın şaç kalitesi dönorü şaç derisi ne kadar kaliteliyse o önemli ve ekiminde kaliteli olmalı illa fiyat yuksek diye iyi ekim olmuyo

Facebook Twitter Instagram