O değil de sanki bu isimle açılan başlıklarda kendi çalıp kendi oynuyormuş gibi ,yorumlar aynı kişiler aynı,sürekli konuyu başta tutma çabası..siz düşünün
Hocam iletilerinize baktım özellikle cüneyt beyin konu başlıklarında kötü yorumlarınız var sıradan ekimleride hep övmüşsünüz belliki cüneyt beyiikararlamak istiyorsunuz çok belli çünkü
Benim burda yaptığımı diğer forum üyeleri gibi yaşadığım süreci paylaşmak buna reklam diyorsanız ozaman herkesin süreci reklam forumuda şikayet edin kapatalım gitsin
Genelde rakipler bunu yapar karalama kötüleme ama ip adresinizden hintell kim olduğunuzu görüyordur eğer sizinde bir saç ekimi kliniğiniz varsa rezil olursunuz bence bu yol mantıklı değil
Ben burda gerçek bir kişiyim fotoğrafım belli kayıt olurken mailim belli telefonum belli
Şuana kadar cüneyt beyle herşey çok iyi gidiyor kötü bişey olursada onuda yazarım
Sizden ricam düşmanca hislerle benim konuma yorum yazmazsanız sevinirim çüzkü sizden hayırlı bi yorum beklemiyorum istemiyorumda derdiniz ne oldupu belli çünkü