Gönderen Konu: 23 yaşında saç ektirmeli miyim ?  (Okunma sayısı 267 defa)

vindavla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
23 yaşında saç ektirmeli miyim ?
« : 31 Ekim 2025, 00:09:14 »

Selam millet,
Ben Ömer. Bu forumdaki ilk paylaşımım olacak, o yüzden bir hatam olursa şimdiden kusura bakmayın. 😊
23 yaşındayım, yaklaşık 5 yıldır saç dökülmesiyle uğraşıyorum. Tepe kısmım baya açıldı, saçlarım da doğuştan ince telli.
Açıkçası artık ne yapmam gerektiğini tam bilemiyorum, o yüzden sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. hiç ilaç deneyimim olmadı bir ara minoxidil denedim sonra dökülmem artınca korkup bıraktım  :D şimdi saç ektirmeyi düşünüyorum ama uygun muyum emin değilim  :(
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Hangi merkez benim durumuma daha uygun olur?
Bir de en iyi sonucu almak için ne kadar süre bakım yapmalı veya ilaç kullanmalıyım?

Bu konularda gerçekten bilgiye açım, yardımcı olursanız çok sevinirim. 🙏

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 23 yaşında saç ektirmeli miyim ?
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2025, 00:46:26 »
iyi araştır iyi karar ver

bir kaç bütçene göre araştıracağın merkez önerisi vereyim

asmed
asuman hair
ahmet tosun
hakan klinik
şahin çelik
akl
Global Moderator

vindavla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2025, 00:59:45 »
Teşekkür ederim hocam 🫡

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2025, 14:34:47 »
hocam ektirmeden önce fin kullan bence donör önemli 2 kere ekim yaptırman gerekiyor çünkü

vindavla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2025, 14:58:37 »
Haklısın şuan iyi bir sonuç alabilirim gibi geliyor ama tam sonuç için 2 ekim gerektiğini düşünüyorum Fin konusunu birazda Ekim yapacağım doktorla danışarak içim tam rahatken başlamak istiyorum. Yanıtın için teşekkür ederim dostum 🫡

Urbester

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2025, 10:44:42 »
Haklısın şuan iyi bir sonuç alabilirim gibi geliyor ama tam sonuç için 2 ekim gerektiğini düşünüyorum Fin konusunu birazda Ekim yapacağım doktorla danışarak içim tam rahatken başlamak istiyorum. Yanıtın için teşekkür ederim dostum 🫡
doktor fin konusunda içini rahatlatacak bir şey söylemeyecek kararı sana bırakacak ama kullansan saçın için iyi olur diyecek.
Tedavi:
-Finasterid 1mg/gün
-Xpecia      1adet/gün
-Minoxidil   2kez/gün
-Prozinc şampuan 5 gün
-Konazol şampuan 2 gün
-Prozinc losyon 1kez/gün
-Dermaroller 3 günde 1

Eren009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Kasım 2025, 01:39:40 »
Yaşınız çok genç, eğer şu an ekim yaptırırsanız (ki 2 seans ekim yaptırmanız gerekecek) ve Finasteride kullanmazsanız 4 5 sene sonra yine seyrelecek saçlarınız. Yani 30 yaşınızda hem tepe hem yan ve ense bölgede seyrek saçlarınız olacak. Bunu göze alıyorsanız yaptırın. Protez saçı da araştırabilirsiniz. Ama o da kullanımı zor. İleriyi düşünerek karar vermenizi öneririm.

vindavla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2025, 16:01:46 »
hintel hocanın söylediği merkezlerle iletişime geçtim hepsi ekimin yapılmasını uygun gördü dediğniz gibi 2. ekimi onlarda söylüyorlar donör bölgesinin iyi olduğundan şuan mantıklı buldular sanırım finle birlikte bir ekim yaptıracağım

Eren009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2025, 18:11:20 »
hintel hocanın söylediği merkezlerle iletişime geçtim hepsi ekimin yapılmasını uygun gördü dediğniz gibi 2. ekimi onlarda söylüyorlar donör bölgesinin iyi olduğundan şuan mantıklı buldular sanırım finle birlikte bir ekim yaptıracağım

Dediğim gibi bence yaşınız çok genç ekim için ancak tabi siz bilirsiniz. Eğer saç ekimiyle ve saç ekim merkezleriyle ilgili çok fazla bilgi sahibi değilseniz en az 1 sene de araştırma yapmanızı öneririm.

vindavla

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Kasım 2025, 01:22:54 »
Finasteridle birlikte bir süre ekim planı yapmayı düşünüyorum Ahmet tosun beyle iletişime geçtim en makul fiyatı ve istediğim sonucu kendisinden alacağımı düşünüyorum açıklık çok daha fazla olmadan donörüde çok yıpratmadan ilk ekimi yaptırıp 2-3 sene sonra 2. Ekimle bu işi olabildiğince bitirme düşüncem var

ankara24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Kasım 2025, 20:42:59 »
Hayırlı olsun kral, iyi bir merkez seçmişsin. Bende daha yeni Ahmet hocada yaptırdım işlemimi. Açıklığı geniş olan vakalarda oldukça başarılı. Bence pişman olmazsın

Facebook Twitter Instagram