Gönderen Konu: Ekim sonrası dökülme  (Okunma sayısı 663 defa)

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim sonrası dökülme
« Yanıtla #15 : 18 Kasım 2025, 01:08:12 »
Dostlar tedavide tam 2 ay oldu aynı şekilde devam , xpeciayi günlük 2'ye çıkarıyorum ,
Haftada 1 dut 0.5mg
Haftada 6 gun fin 1 mg
Xpecia 2 günlük
5000 biotin 1 günlük
40 çinko günlük
Folik asit günlük
Omega3 günlük
D vitamini günlük
Prozinc plus dökülme karşıtı losyon ve panplus losyon dönüşümlü hergun sabah ve akşam 5 fıs
Haftada 2 gün 1mm dermaroller, 
Dökülme önemli ölçüde azaldı, 
Harici bir çıkış veya kalınlasma yok gibi .
Zaten süreç daha erken 3-4 ayın sonunda etkili olur umarım.
Fotoğraf tam ışık altında temiz ve kuru saç
hocam saçı, tedaviyi bir kenara bırakalımda
yanlış anlamayın ama
bülbül ötüyormu ?

ramazan çankaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 18 Kasım 2025, 04:31:53 »
hocam saçı, tedaviyi bir kenara bırakalımda
yanlış anlamayın ama
bülbül ötüyormu ?
Yeni evliyim 3 ay oldu , öncesinde düzenli bir ilişkim yoktu olmussada ben farketmedim ama libidom yüksek o yuzden olabilir herhangi bir yanetki durumu şuan yok , bülbül ötüyor yani hocam 😁
Ama uzun vadede dut bizi neye cevirir bilmiyorum fin geçmişim var o yuzden finden korkum yok

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 18 Kasım 2025, 12:20:53 »
Yeni evliyim 3 ay oldu , öncesinde düzenli bir ilişkim yoktu olmussada ben farketmedim ama libidom yüksek o yuzden olabilir herhangi bir yanetki durumu şuan yok , bülbül ötüyor yani hocam 😁
Ama uzun vadede dut bizi neye cevirir bilmiyorum fin geçmişim var o yuzden finden korkum yok
yani nası diyim dhtyi bu kadar bloklamak korkunç bana kalırsa , aylık kan testlerinizde öbür hormonlarda yükselme veya düşme oldumu hiç dht dışında
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

ramazan çankaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 18 Kasım 2025, 12:53:03 »
yani nası diyim dhtyi bu kadar bloklamak korkunç bana kalırsa , aylık kan testlerinizde öbür hormonlarda yükselme veya düşme oldumu hiç dht dışında
En son 4 ay once kan testi yaptırdım,  düşündürecek seviyede bir sorun yoktu. 
Dutu surekli kullanmayacagim zaten 6 ay sonra bırakmayı düşünüyorum.
Yan etki gördüğüm an bırakırım ama şuan görmüyorum.

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 18 Kasım 2025, 12:55:00 »
En son 4 ay once kan testi yaptırdım,  düşündürecek seviyede bir sorun yoktu. 
Dutu surekli kullanmayacagim zaten 6 ay sonra bırakmayı düşünüyorum.
Yan etki gördüğüm an bırakırım ama şuan görmüyorum.
veya görüyorsunuz ama farkında değilsiniz ? ilacı bırakmayı düşündüğünüz vakit üzerinden 4-5 ay geçtikten sonra vücudunuzdaki değişiklikleri fark ettiğiniz vakit yan etkilerden de kurtulmuş olacaksınız gibime geliyor dhtniz yüzde kaç oranında azaldı değerler neler
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Topical Finasteride

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 18 Kasım 2025, 17:43:36 »
veya görüyorsunuz ama farkında değilsiniz ? ilacı bırakmayı düşündüğünüz vakit üzerinden 4-5 ay geçtikten sonra vücudunuzdaki değişiklikleri fark ettiğiniz vakit yan etkilerden de kurtulmuş olacaksınız gibime geliyor dhtniz yüzde kaç oranında azaldı değerler neler
Goruyorsunuz ama farkinda degilsiniz ne demek illa gorecek mi? Kafaniza kodlamissiniz sizin bu kadar korkmaniz daha korkunc, kullanmiyorsaniz da kullanan kisileri boyle darlamayin, sizle alakasi yoktur bide aciklama yapmaya ugrasiyorlar size

ramazan çankaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 18 Kasım 2025, 18:36:33 »
Goruyorsunuz ama farkinda degilsiniz ne demek illa gorecek mi? Kafaniza kodlamissiniz sizin bu kadar korkmaniz daha korkunc, kullanmiyorsaniz da kullanan kisileri boyle darlamayin, sizle alakasi yoktur bide aciklama yapmaya ugrasiyorlar size
Ben gram etkilenmiyorum 4 senedir kullanıyorum kendi kendimin doktoru oldum kendi bedenimi benden daha iyi kimse tanıyamaz, ama benim buradaki gayem tedaviye olumlu yanıt veriyormuyum veya tavsiye tarzında, 
Ben zaten ne nedir biliyorum yani farkındayım kendi bedenimizin düşmanı değiliz ama yanetki görmüyorum görsem bırakırım yani saç benim zaafım ufak tefek libido düşüşü olabilir oda sorun değil benim için benim korkum yok tek istediğim saçlarımin bir an once eski haline gelmesi

jamesblond

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 18 Kasım 2025, 18:50:14 »
Ben gram etkilenmiyorum 4 senedir kullanıyorum kendi kendimin doktoru oldum kendi bedenimi benden daha iyi kimse tanıyamaz, ama benim buradaki gayem tedaviye olumlu yanıt veriyormuyum veya tavsiye tarzında, 
Ben zaten ne nedir biliyorum yani farkındayım kendi bedenimizin düşmanı değiliz ama yanetki görmüyorum görsem bırakırım yani saç benim zaafım ufak tefek libido düşüşü olabilir oda sorun değil benim için benim korkum yok tek istediğim saçlarımin bir an once eski haline gelmesi
Her gun fin cok iyi sonuc veriyor ben gunluk fini birakip 2 gunde bir duta gecmistim ama emin degilim her gun fin almaya geri donucem oyle daha stabil ve en iyi sonuc geliyordu,dutu da bazi gunler eklemek iyi

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 18 Kasım 2025, 21:40:48 »
önce üslubuna dikkat et, ondan sonra bu ilaçların dht oranlarını %70 ile %90 arasında baskıladığını biliyorsun bu vücutta mutlaka birşey değiştiriyordur ki bu abimiz xpecia, finasterid,dutasterid hepsini beraber kullanıyor,
eğer ki dese ben bunları yan etkiden saymıyorum mutluyum boyle yaşıyorum tabiki saygılıyız kimseyi ilaçlardan korkutmaya meyilli değiliz kontrol elde olduğu sürece en güvenilir ilaç saç piyasasında finasterid,  fakat risk yok demek değildir, hormon ilacı olduğu için dikkatli kullanılmalı

çoğu insanın bedeni farklıdır 1 dutasterid içip yamulanlar görmüşüm yada her gün dutasterid içende görmüşüm hiç bişey olmayan
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2025, 21:56:03 Gönderen: caputodeoro »

Topical Finasteride

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 18 Kasım 2025, 21:42:36 »
ne mutlu size ozaman saygıdeğer abim, adınıza çok mutlu oldum fakat bu tür agresif bir tedavi başkalarında yıkıcı etkiler doğurabiliyor ama şuda var insan kafayı koyduğu şeyin mutlaka üstesinden bi şekilde geliyor
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2025, 21:58:33 Gönderen: caputodeoro »

Topical Finasteride

ramazan çankaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 27 Kasım 2025, 19:13:26 »
70.gün saç boyu aynı 10 gunde bir kisaltiyorum tedavi daha kolay olsun diye , tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim ilerleme varmi sizce tedavilere aynı şekilde devam yanetki sıfır

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #26 : 28 Kasım 2025, 12:17:18 »
Senin düşüncen ne peki hissediyor musun saçın toparladığını ve ben şunu da merak ediyorum Ekim yapılan saçın döküldükten sonra tekrar çıkıyor mu acaba ilaç tedavisi ile

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #27 : 28 Kasım 2025, 16:38:40 »
Şunu da merak ediyorum saçı dökülmeyen insanların dht oranı düşük bizim yüksek ilaç kullanıp düşürmeye çalıştığımızda neden yat etki veya cinsel libido düşükliğü yapıyor merak ediyorum doğrusu .sonuçta saçı sağlam olan insan ile oranlar aynı seviyeye gelmiş oluyor

caputodeoro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Kasım 2025, 17:46:23 »
Şunu da merak ediyorum saçı dökülmeyen insanların dht oranı düşük bizim yüksek ilaç kullanıp düşürmeye çalıştığımızda neden yat etki veya cinsel libido düşükliğü yapıyor merak ediyorum doğrusu .sonuçta saçı sağlam olan insan ile oranlar aynı seviyeye gelmiş oluyor
saçı dökülmeyen insanların reseptör hassasiyeti yok dhtden bağımsız, diğeride hormonal profil hassas olduğu için yan etkiler meydana geliyor

Topical Finasteride

ramazan çankaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 04 Aralık 2025, 18:25:53 »
Senin düşüncen ne peki hissediyor musun saçın toparladığını ve ben şunu da merak ediyorum Ekim yapılan saçın döküldükten sonra tekrar çıkıyor mu acaba ilaç tedavisi ile
Bir kalinlasma hissediyorum ama belli belirsiz henüz erken 4 ay kadar moralimi bozmayacagim sonrasına bakarız,  ama finasteride ara verdigime oyle bir pişman oldum ki anlatamam cok memnundum bir proglemde yoktu kendi kendimize yaptık malesef umarım tekrar toparlar tedavinin ağır olduğunun farkındayım ama gözü kararttim,  olmadı 6-7 ay sonra bir ekim daha düşünürüm aynı asuman hanıma bakalım.

Facebook Twitter Instagram