Merhaba arkadaşlar.
24-25 yaşlarım da ilk saç ekimimi yaptırmıştım. Forum da konusu vardı ama eski mailime erişimimi kaybettim.
Norwood 6 tipi ve vertex dışında homojen bir dökülmem vardı. Buna istinaden mevcut saçlarım varken acele edip DHİ ile sıklaştırma ekimi yaptırmıştım Antalya'da.
Tam greft sayısını hatırlamıyorum ama 3200 Saç + 500 ya da 700 Sakal gibiydi. Vertex dahil sıklaştırma yapıldı.
Kendi saçlarım dökülene kadar sonuçtan çok memnundum.
Bunun üzerine mevcut durumdan rahatsızlık duymaya başladım. ve forum üzerinde Şahin beye ulaştım.
Kendisi donör kısıtlılığımdan kaynaklı bunun son saç ekimim olacağını, zamanında ilk ekimi kendisi yapmış olsaydı hiç vertex bölgesine ekmeyeceğini de belirtti.
Sonuç olarak beklentimi sordu ve bu greftle çok sık bir sonuç alamayacağımı iletti ve çıkan greftleri önden geriye doğru(vertex hariç) ekebileceğini söyledi, bende kabul ettim.
Donörümün zayıf olduğunu ve 2500 grefti zorlarız demişti, 3300 Greft alındı. Sakal konusunda da dik çıkanların kullanabileceğini (çoğu sağlı-sollu çıkıyor) burdan da en fazla 200-300 greft çıkacağını iletti. (Kendisi de bende istemedim sakal tellerim çok kalın zaman zaman bana rahatsızlık yaratıyor.)
Ekimden 1 ay önce kan sonuçları götürdüm. Ona göre vitamin kullanmaya başladım. ve iki kez prp yapıldı.
Öncesi ve sonrası bu süreçler boyunca Ergin Bey'e emekleri içinde teşekkür ederim.
Sonuç olarak 01.11.2025 günü saç ekimim yapıldı.
Şahin bey ve ekibine teker teker teşekkür ederim. (Buket, Melisa, Çiğdem ve Elif hanım)
Umarım sonuçta gönlümce olur.
Söyleceklerim bu kadar. Eksik gedik olduysa ve sürçü lisans ettiysem affola.
İlk ekimimden sonra ki yıl içinde iki fotoğraf bulabildim onları ekliyorum. Malesef öncesini bulamadım