Gönderen Konu: Cünyet Coşkun(İstanbul Aesthetic Center)- 3900 greft- 07.11.2025 (2. Saç ekimi)  (Okunma sayısı 2406 defa)

FnrK

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun 2.seansınız inşallah güzel sonuçlanır beklentiyi karşılar takipteyim

İnşallah benimde temennim o yönde umarım verdiği emeğin karşılığını alır herkes. Maksimin 30 günde 1 fotoğraf paylaşımında bulunacağım.

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konuyu takipyeyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
çok zayıf kolay kolay kimsenin riske edip saç ekmeyeceği bir vakasınız Cüneyt hoca saç ekmiş riske girip harikada planlama yapmış eldeki malzeme ile hayırlı olsun umarım beklenti yüksek değildir ve güzel olur
cüneyt beyin çok başarılı bir saç ekimci olduğunu düşünerek iyi sonuç almanızı dilerim
Global Moderator

FnrK

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
çok zayıf kolay kolay kimsenin riske edip saç ekmeyeceği bir vakasınız Cüneyt hoca saç ekmiş riske girip harikada planlama yapmış eldeki malzeme ile hayırlı olsun umarım beklenti yüksek değildir ve güzel olur
cüneyt beyin çok başarılı bir saç ekimci olduğunu düşünerek iyi sonuç almanızı dilerim

Yorumunuz için çok teşekkürler. Beklentim elbette eski halimden daha iyi olması ancak bi yandan da önlerin sıkı tepeninde kapalı olmasını umuyorum. Bakalım süreç sonunda nasıl bir şey ortaya çıkacak. 30'ar günlük periyotlarla görselli paylaşım yapmayı sürdüreceğim.
  • Ekim Tarihi: 10.12.2022
  • Ekim Merkezi ismi The Hair Clinicc-Ahmet Tosuın)
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4, Mossi London şampuan, Mossi London Vitamin

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Cüneyt hocanın kötü ekimini görmedim
Özelikle takip ettiğim bir ekimci
İnşallah seninde saçların iyi olacak

Conqueror1453

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Cüneyt hoca ile WhatsAppdan bugün bende görüştüm İstanbul'a yolum düştüğünde uğrayacağım bir kaç klinikden birisi ekimlerini de takibe aldım.

FnrK

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
64. Gün/ 2 ay 4 gün sonrası görüntü. Aylık olarak paylaşımlar devam edecek. Majestral finasteride ve minox karışımını günlük olarak kullanmaya devam ediyorum.
Xpecia bazen düzensiz kullanıyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum.
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 26

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
konularınıza detaylı baktım hocam ilk ekiminiz aslında başarılı sonuçlanmış fakat sonradan ilginç bir şekilde saçlarınız çok zayıflamış .şimdiki ekimde ise şok tamamlanmış görünüyor umarım zamanı gelince saçlar hızlıca çıkar ve süreç sonunda yüzünüz güler.

FnrK

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
konularınıza detaylı baktım hocam ilk ekiminiz aslında başarılı sonuçlanmış fakat sonradan ilginç bir şekilde saçlarınız çok zayıflamış .şimdiki ekimde ise şok tamamlanmış görünüyor umarım zamanı gelince saçlar hızlıca çıkar ve süreç sonunda yüzünüz güler.

Yorumunuz için teşekkürler. İlk ekimle ilgili şunu söyleyebilirim, ön taraftan bende memnundum ancak orta bölüm verimli bir çıkış oluşturmadı sonrasında da dediğiniz gibi saçlar gerçekten seyreldi ve zayıfladı. Bunun nedeni ne olabilir bilmiyorum ancak bir ömür finasteride kullanmak istemedim o dönem bir süre kullandım ve bıraktım. Çünkü böbrek ağrısı yaptı. Şuanki süreçte saç çıkışlarını bekliyorum süreç devam ediyor beklentim 4-5. ay arası biraz karartı ve 8. aya doğru tatmin edici bir görüntü. Bu tamamıyla beklenti ancak yaşayıp göreceğiz.

Tekrardan yorumunuz için teşekkürler.
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 26

Trgyscn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ,süreç normal seyrinde  benden 4 gün sonra ekim yaptırmışsın cüneyt hocaya hemen hemen aynı gidiyoruz görüntü olarak , sormak istediğim önceki ekimde finasteride losyon olarakmı kullandınız böbrek ağrısı yaptı?
Teşekkürler.

Loxloxlox

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun

FnrK

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ,süreç normal seyrinde  benden 4 gün sonra ekim yaptırmışsın cüneyt hocaya hemen hemen aynı gidiyoruz görüntü olarak , sormak istediğim önceki ekimde finasteride losyon olarakmı kullandınız böbrek ağrısı yaptı?
Teşekkürler.

Proscar tableti 5'e veya 4'e bölerek kullanıyordum. Bu süreçte sürülebilir sprey formunda kullanıyorum şuanlık bir sıkıntım yok.
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 26

Facebook Twitter Instagram