Gönderen Konu: Nekroz mu Kan mı Beg Clinic 6100 Greft  (Okunma sayısı 589 defa)

Rastaisteyenkel

• Yeni üye
  • *
Ynt: Nekroz mu Kan mı Beg Clinic 6100 Greft
« Yanıtla #16 : 12 Kasım 2025, 00:12:15 »
Merhaba
Ekim yaptirdıgınız yere de sorsanız iyi olmazmı en doğrusunu onlar söylerler

Merhaba yarın ekim merkezine kontrole gideceğim, yakından incelemek istediler.

Rastaisteyenkel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 12 Kasım 2025, 00:13:14 »
Yapay zekaya sordum kabuklanma ve kan pıhtıısı diyo. 10 günden sonra sıkıntı olmaz

Kafa derisindeki yoğun pembe ve kırmızı ton ekimden sonraki erken döneme (ilk 1–3 gün) ait. Bu renk, hem kan dolaşımının artmasından hem de mikroskobik kesiklerden kaynaklanıyor.

Siyah ve koyu kabuklu bölgeler, greftlerin yerleştirildiği noktalarda oluşan kan pıhtısı ve kabuk tabakası. Bu kabuklar genellikle 7–10 gün içinde yıkama ve bakım sürecinde dökülür.

Hocam ben de sordum yapay zekaya bana da aynı şeyleri söyledi ama güven olmuyor tam anlayamıyor bu tarz şeyleri maalesef.

Rastaisteyenkel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2025, 00:13:54 »
Kurumuş kan. çünkü aynı renk tonu parcalar halinde orta ve arka bölümlerde de mevcut...kabuk dokumunden sonra geçer.

İnşallah dediğiniz gibidir hocam yarın kontrole gideceğiz belli olur.

Rastaisteyenkel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2025, 00:14:56 »
Geçmiş olsun babanız kan sulandırıcı yada kalp için farklı bir ilaç kullanıyormu yada şekeri vs varmı aşırı kanama olmuş

Teşekkür ederim, normalde kan sulandırıcı falan hiç bir ilaç kullanmıyor, şekeri vs. de yok. Ekimden sonra doktor kan sulandırıcı verdi onu kullanıyor bir tek.

Rastaisteyenkel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 12 Kasım 2025, 00:17:18 »
ilk gün fotoğrafındaki kanlı alan kurumuş gibi. Ancak ilk fotoda ön yan tarafında beyaz görünen bir kısım var, nekroz genellikle böyle başlar. Burada kan dolaşımı yoksa deri siyahlaşır ve ölür, sonrasında çöker. Kötü bir koku da olur.

Kan sulandırıcıyı kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Ilık suya daldırılmış bir bez parçasını günde yarım saat o bölgede bekletin, kan dolaşımını hızlandırır. Nekrozsa bile erkenden kurtarabilirsiniz o bölgeyi.

Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için, o beyaz yerlerde şu an için bir problem yok belki fotoğrafta öyle beyaz çıkmış olabilir, bana da ilk günki kanlı alan kurumuş gibi geldi ama şu anda deri biraz morlaştı rengi, sanki o pıhtıyı deri emmiş gibi oldu.

Rastaisteyenkel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 12 Kasım 2025, 00:17:51 »
Geçmiş olsun inşallah zamanla geçer.

İnşallah hocam bilgilendireceğim.

asilhan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 14 Kasım 2025, 23:04:14 »
Çöküntülü siyah alan nekroz demek. Ertesi gün kurtarma amaçlı çalışmalara başlanmazsa o bölgede saç çıkmıyor. Yaş sigara dolaşım bozukluğu gibi etkenleri var. Şimdiden merkeze söyleyin nekroz durumunda revizyon veya ücret iadesi isteyeceğinizi. Böyle yerlere çirkeflik yapmazsanız suçu size atıp yırtıyorlar

Çim Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 15 Kasım 2025, 00:59:10 »
Çöküntülü siyah alan nekroz demek. Ertesi gün kurtarma amaçlı çalışmalara başlanmazsa o bölgede saç çıkmıyor. Yaş sigara dolaşım bozukluğu gibi etkenleri var. Şimdiden merkeze söyleyin nekroz durumunda revizyon veya ücret iadesi isteyeceğinizi. Böyle yerlere çirkeflik yapmazsanız suçu size atıp yırtıyorlar

Çirkeflik yapsan ne olacak kağıt imzalatmışlardır. Kağıtta kendilerini sağlama almışlardır.

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 15 Kasım 2025, 08:53:33 »
Kliniklerin kendisi çirkef kardeşim en ufak bahanede suçu müşterilerine atarlar, bu saç ekimciler, estetisyenler gibi bu tarz işlerdeki insanlara laf anlatamazsın çoğu sorumluluk kabul etmeyen kalın kafalı insanlar oluyo uğraşması zor tiplerdir yani. Genel konuşuyorum kimseyi hedef göstermiyorum

Facebook Twitter Instagram