Gönderen Konu: Saç Ekimi Öncesi Klinik/Doktor Tavsiyesi  (Okunma sayısı 200 defa)

rangel

• Sr. Member
Saç Ekimi Öncesi Klinik/Doktor Tavsiyesi
« : 11 Kasım 2025, 14:37:07 »
Merhaba.2022 yılında 25 yaşında 1500-200 greftlik bir ekim gerçekleştirdim sadece şakaklara ama pek memnun olmadım.Şuan 28 yaşındayım. Aklımda Ulusan kliniği var sizlerden de tavsiye alabilirim.

rangel

• Sr. Member
Ynt: Saç Ekimi Öncesi Klinik/Doktor Tavsiyesi
« Yanıtla #1 : 11 Kasım 2025, 15:21:07 »
flaşlı

kelbabangida

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 11 Kasım 2025, 23:37:32 »
donör fena değil ama saç tellerin çok ince bu yüzden kapatıcılık anlamında çok iyi bir sonuç bekleme bence ama iyi bir klinikte başarılı bir işlem yaptırsan en azından önden bakılınca iyi bir görüntün olur .bana kalırsa bu yüzden sadece ön kısma ekim yaptır ,eldeki malzeme ile tüm kafayı kapatmaya çalışırlarsa hem donör gider hemde seyrek bir görüntü olur.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2025, 07:21:53 »
donör fena değil ama saç tellerin çok ince bu yüzden kapatıcılık anlamında çok iyi bir sonuç bekleme bence ama iyi bir klinikte başarılı bir işlem yaptırsan en azından önden bakılınca iyi bir görüntün olur .bana kalırsa bu yüzden sadece ön kısma ekim yaptır ,eldeki malzeme ile tüm kafayı kapatmaya çalışırlarsa hem donör gider hemde seyrek bir görüntü olur.
hangi ekim merkezini tercih etmeliyim ve kaç greft gerekli

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 12 Kasım 2025, 19:18:06 »
norwood 7 doğru ilerliyorsun hocam herhangi bir önlem almazsan 3,4 sene içerisinde bu olacak malesef . saç ekimi plnlamasını buna göre yapsanız donör bölge yetersiz kalır .bu yüzden yukardaki arkadaşımızında dediği gibi öncelikle sadece ön kısma ekim yaptırırsanız sonuç daha risksiz ve donör sağlığı açısından da  iyi olur .ekim yeri için ise asuman klinik ,hakanklinik ,serkan aygın ,şahin çelik gibi yerler forumda kalite olarak genel kabul görmüş durumda .hiç bir fikriniz yoksa bu merkezleri araştırmakla başlasanız iyi olur.

rangel

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2025, 13:25:18 »
başka önerisi olan var mı

Facebook Twitter Instagram