Selamlar herkese,
Sene başında saç ekim için bir kaç yerle görüşmüştüm. Ancak bazı sebeplerden dolayı ne yazık ki takip edemedim.
Şimdi tekrardan gündemime aldım ve nasipse sene bitmeden işlemi yaptırmak istiyorum.
Açıklık çok fazla bende.
Asuman Hair ile görüştüm
110 Bin TL fiyat verdi.
Hiç saçım yok denecek kadar az nerdeyse.
Aslında berberim bana yani şu an da hiç saçın zaten yok. Yani şu an ki halinden daha nasıl daha kötü olabilir diyor ama yine de sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Bu açıklık en iyi saç ekimi hangi yer yapar, en iyi sonucu hangi klinik / hastaneden alırım. ?
Bir de Asuman hair, saçların seyrek vitamin kullanman lazım bir kaç ay dedi.
4000-4500 greft arasında olur dedi.
İşte Asuman Hair'in tarafıma yazdığı bilgilendirmesi
NOT : Yaş 35
"Merhaba saç yapınız, şuan operasyon için çok uygun değil.
Saçınız genel olarak, zayıflamış ve belli bölgelerde dökülmeler olmuş görünüyor. Bir süre saçlarınıza bakım yapmanız, ondan sonra operasyon olmanız saç verimini daha çok arttıracak.
En az 2-3 ay bakım, sonra operasyon öneriyoruz.
Donör bölgeniz güçlendikten sonra, operasyon olabilirsiniz. Açıklığınızın kapanması için en az 1 veya 2 seans, operasyon olmalısınız.
4000-4500 greft alınarak yeni bir ön saç çizgisi bilerlenip ön ve orta bölgenize sık şekilde kök nakli yapılacak. Kalan kısım tepe bölgenize homojen dağıtılıcak.
Tepe ön kadar yoğun olmayabilir daha sonra tepe için 1 seans daha sıklaştırma işlemi yaptırabilirsiniz.
Fue safir tekniği kullanılarak lokal anestezi ile nakil işlemi yapılır. İşlem bir gün içinde 8-10 saat
1 seans ücreti 110.000tl
Yaş almaya bağlı mevcut saçlarınızda zayıflama ve dökülme devam edebilir, bilginiz olsun.
Eğer kabul ederseniz operasyon öncesi, bakım ve hazırlık için yazılı bilgi verebilirim."
Saçlarımı yeni kestirdim.
Bir önceki konum :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37613.0