Gönderen Konu: 25 Kasım 2025- lifehair Şahin ÇELİK 2.Ekim  (Okunma sayısı 2431 defa)

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 25 Kasım 2025- lifehair Şahin ÇELİK 2.Ekim
« Yanıtla #16 : 08 Nisan 2026, 12:15:44 »
Hayır ilk ekimimi 2020 yılında, 27 yaşımda yine aynı kliniğe yaptırmıştım. Fin filan kullanmadım, mevcut ana saçlarım döküldü, ekilenler olduğu gibi duruyordu, hatrı sayılır saçlarım vardı, bu ikinci ekimimdi; aralara girildi, vertexe ekildi yani zor bir vakaydım..
Konumun ilgi çekeceğini düşündüm ama forum kullanıcıları her zaman olduğu gibi salt başarısı FİN’e dayandırılan (ASMED, Asuman gibi) kliniklerin ekimlerine yüklendi, ben de sitemde bulunup konunun silinmesini talep ettim silinse iyi olurdu orası ayrı. Baktım konum duruyor kliniğin başarısını göstermek, vefa borcumu ödemek adına konuyu güncelledim. Orta şekerli bir araba parası yakıp, klinik tarafından FİN kullandırılıp ekimi patlayanlar da var. Mevzu tamamen bünye meselesi.
Şahin hocadan ve ekibinden çok memnunum, insanlar gönül rahatlığıyla tercih edebilir.. Konuyu güncelleyeceğim ama siz yine ASMED fanatizmine devam edebilirsiniz demek istedim (:

Yusuf33

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 08 Nisan 2026, 12:36:27 »
E zaten sen kendin demişsin mevcut saçlarım döküldü, 5 sene sonra ekim yaptırdım diye. Bunun kliniklerle alakası ne? Fin önerilmesinin sebebi sana 2. 3. 4. ekime gerek bıraktırmamak ya da epey geciktirmek. 5 sene sonra umarım sonucun başarılı olur ve açıklıklar biter ama büyük ihtimalle verteksindeki dökülme genişleyecek. Tavuk dönerin kötü tadını baskılamak için sos basan dönerci gibi değil yani ekimcinin fin önermesi.

Bir de 20'li yaşlarının başına dökülme problemi yaşayanlar var. Onlar ne yapsın? Fin klinik meselesi değil. Aslında kliniğin fin önermesi kendi ayağına sıkması demek. Çünkü dökülmesi stabil olmuş birisi (ki ekim yapılmadan önce muhakkak sağlanmalı) 2. seans gerekmeyebileceği için gelmez.

Finasteride'in önerilmesinin sebebi (Dünyan'nın en saygın ve sayılı doktorları da dahil 1 istisna hariç) fin'in ekilen saçla genelde alakası yok (donör DHT'den etkilenmediyse elbette) Fin mevcut saçlarını korur (kullanmadığın için işte 2. ekim gerekti) ve ekim de mevcut saçlarına göre  yapıldığı için görsel tatminlik anca mevcut saçlar korununca olur.

Not : NW6 bir kafayı doldurmak için ortalama minimum (doyurucu bir şekilde elbette) 6000-10000 greft civarı (saç tipine göre ince/kalın) gerekir. Aynı şekilde ortalama bir insanın (sağlıklı) 6.000-9.000 grefti bulunur. NW7'ye giderse zaten geçmiş olsun. Retrograde alopecia'yı katmadım, o da donör kapasitesini düşürür. Matematik ortada. Umarım başarılı olursun ve genetiği yenersin.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2026, 12:53:48 Gönderen: Yusuf33 »

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 08 Nisan 2026, 13:02:48 »
E zaten sen kendin demişsin mevcut saçlarım döküldü, 5 sene sonra ekim yaptırdım diye. Bunun kliniklerle alakası ne? Fin önerilmesinin sebebi sana 2. 3. 4. ekime gerek bıraktırmamak ya da epey geciktirmek. 5 sene sonra umarım sonucun başarılı olur ve açıklıklar biter ama büyük ihtimalle verteksindeki dökülme genişleyecek.

Bir de 20'li yaşlarının başına dökülme problemi yaşayanlar var. Onlar ne yapsın? Fin klinik meselesi değil. Aslında kliniğin fin önermesi kendi ayağına sıkması demek. Çünkü dökülmesi stabil olmuş birisi (ki ekim yapılmadan önce muhakkak sağlanmalı) 2. seans gerekmeyebileceği için gelmez.

Finasteride'in önerilmesinin sebebi (Dünyan'nın en saygın ve sayılı doktorları da dahil 1 istisna hariç) fin'in ekilen saçla genelde alakası yok (donör DHT'den etkilenmediyse elbette) Fin mevcut saçlarını korur (kullanmadığın için işte 2. ekim gerekti) ve ekim de mevcut saçlarına göre  yapıldığı için görsel tatminlik anca mevcut saçlar korununca olur.

Not : NW6 bir kafayı doldurmak için ortalama minimum (doyurucu bir şekilde elbette) 6000-10000 greft civarı (saç tipine göre ince/kalın) gerekir. Aynı şekilde ortalama bir insanın (sağlıklı) 6.000-9.000 grefti bulunur. NW7'ye giderse zaten geçmiş olsun. Retrograde alopecia'yı katmadım, o da donör kapasitesini düşürür. Matematik ortada. Umarım başarılı olursun ve genetiği yenersin.

Hocaya sorduğum sorulardan bir tanesi de başka bir ekime ihtiyacımın olup olmadığıydı gereken cevabımı zaten aldım.

20’li yaşlarındaki adam finasterid kullanıyorsa iki posta atabilmek için macun emcükler, çikolata yer, leblebi gibi mavi haplardan yutar yada partneriyle göğüs ebatlarını kıyaslar fantezi olsun diye sütyen bile takabilir. Veya bitki örtüsü travestilerden oluşan Angaraya taşınabilir. (Bu kısım daha da hazin örneklerle çoğaltılabilir.)

Herkes ekime müsait olacak diye bir kaide kural yok. Donör, yaş, kan dolaşımı gibi birden fazla parametreye bağlı.  Nw6-7 adam bir zahmet beklentisini yüksek tutmasın.

Fin’i, ekiminin sonucunu görmeden nihai sonuca ulaşmadan kullanılmasını doğru bulmuyorum. Salt sonucu gör, ekiminin başarısını ölç biç kullan.. Deve yüküyle para verip Fin’e bağımlı kılınmasını doğru bulmuyorum.

Benim asıl  sitemim forumda belli başlı merkezlerin trend topic olması, ASMED başlığı görünce milletin direkt oraya üşüşmesiydi.

Herkesin merak edeceği türden bir konu açtım (hem sıkılaştırma hem de vertex) yeteri kadar ilgi görmedi. ASMED’de ektirsem böyle olmazdı demek istiyorum. Forumda bariz bir taraf tutma olayı mevcut ama ben yine de elimden geldiğince konumu canlı tutmaya özen göstereceğim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Nisan 2026, 15:31:01 »
İkinci saç ekiminiz bence tepe ekimi olarak çok güzel olmuş  şahin beyde forumda en başrılı ekimcilerden biri parmakla gösterilecek bir saç ekimci.
Süreç güzel devam ediyor zor bölge bu tarz ekim bölgelerinde finasterid önemli tabi kullanırsan o sana kalmış umarım çok güzel olur sonuç
Global Moderator

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Nisan 2026, 17:36:28 »
İkinci saç ekiminiz bence tepe ekimi olarak çok güzel olmuş  şahin beyde forumda en başrılı ekimcilerden biri parmakla gösterilecek bir saç ekimci.
Süreç güzel devam ediyor zor bölge bu tarz ekim bölgelerinde finasterid önemli tabi kullanırsan o sana kalmış umarım çok güzel olur sonuç

Teşekkür ederim

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 08 Nisan 2026, 17:37:15 »
Tepe ekiminiz çok güzel ve sık olmuş süreç de gayet sağlıklı duruyor inşallah harika olur sonucunuz

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Nisan 2026, 17:38:43 »
Takviye be kullanıyorsun dostum ?
Saç ekimin çok başarılı duruyor
Şahin bey kel dostu umarım sonuç çok güzel olur tabi tepede oran ön ve orta gibi olmuyor umarım sizin çok başarılı örnek bir sonucunuz olur.

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Nisan 2026, 19:07:47 »
Tepe ekiminiz çok güzel ve sık olmuş süreç de gayet sağlıklı duruyor inşallah harika olur sonucunuz

Teşekkür ederim umarım herkes hayal ettiği saçlara kavuşur.

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Nisan 2026, 19:10:37 »
Takviye be kullanıyorsun dostum ?
Saç ekimin çok başarılı duruyor
Şahin bey kel dostu umarım sonuç çok güzel olur tabi tepede oran ön ve orta gibi olmuyor umarım sizin çok başarılı örnek bir sonucunuz olur.

Teşekkür ederim. Haftada bir kere D vitamini günde bir tane de solgar biotin kullanıyorum. Tepe bölgesinde diplerde çıkış hissedebiliyorum şuan 4 ay oldu inşallah daha da iyi olur

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Nisan 2026, 19:13:40 »
Karşıdan flaşlı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Nisan 2026, 20:03:18 »
rica ederim dostum ilk ekim zaten çok iyi sonuçlanmış ikinci ekimle de tekrar bir sıklaştırma süper olur bu saç diye düşünüyorum son resim zaten çok iyi duruyor
ilaç kullanımı kişiyi bağlar ona karışamam hayırlısı çok güzel olacak ve güzel gidiyor
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2026, 20:10:58 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

spokesperson

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Nisan 2026, 20:11:55 »
ilk ekimin başarısına göre sıklaştırma harika gidişa5 4 ay gayet güzel maşallah umarım çok daha güzel olacak saçlarınız

yakupin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 08 Nisan 2026, 20:43:42 »
ekilenler gelişmeye başlamış ilk ekimde çok başarılı çok güzel sonuç olur nazar değmesin maşallah diyelim

alfonzomontana

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 08 Nisan 2026, 21:27:23 »
Herkese çok teşekkür ediyorum.

Facebook Twitter Instagram