Gönderen Konu: PP405  (Okunma sayısı 2249 defa)

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PP405
« Yanıtla #15 : 08 Aralık 2025, 15:11:53 »

testeredişli aslanpençesi bitkisi  Prolaktini bir nebze düzenliyor. Buradaki sıkıntı prolaktinin  androjenlerle birlikte yükselmesi . Acıklamada yazdığım gibi cinsel objelerle veya üremeyle ilgili yükselen dopamin düşüşü sonrası prolaktin fırlıyor o zaman işte reseptörler hassaslaşıyor. Yoksa aldığın kokoin sonrası prolaktinin yükselmesi reseptörü hasaslaştırmıyor.

Şöyle bir örnek vereyim herkes sokakta yaşayan insanların o beslemeye rağmen neden sırma saçlı olduğunu söylüyor . Prens hanrry nin küçüklüğünü hatırlıyan vardır. Sırma gibi çok güzel saçları var inaninli prens hanrry yi o genetikle küçüklükten sokağa bıraksalar onunda saçı dökülmüyecekti .çünkü yukarıdaki açıkladığım reaksiyonlar olacak ortam olmayacaktı.
Genetiğinde kellik olmayan insanlar nasıl oluyor peki : onlarda hiç bir şekilde dht resöptörlerle iletime geçmiyor. Prolaktin istediği kadar yükselsin .
hocam benim konumdada prolaktinden bahsetmiştin ama bana inandırıcı gelmemişti, bunun üzerinde deneyler varmı istatistikler varmı veya bi başkası üzerinde bişeyler denedinmi
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 01 Ocak 2026, 00:33:46 »
hocam benim konumdada prolaktinden bahsetmiştin ama bana inandırıcı gelmemişti, bunun üzerinde deneyler varmı istatistikler varmı veya bi başkası üzerinde bişeyler denedinmi

Evet bu kesindir .  erkeğin kelleştirme sürecini başlatan  prolaktindir.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Ocak 2026, 00:42:41 »
Hocam konudan bağımsız varikosel hakkında bilginiz varmı hormonlara bir zararı varmı

Sperm sayısı ve hareketliği etkileyebilir saç üzerinde bir etkisi yok

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 01 Ocak 2026, 08:33:38 »

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2026, 02:48:44 »
https://youtube.com/shorts/ajPVjSROAYA?si=hCaPfchZasHVmzLW
Yanlış anlamadıysam LDH inhibasyonundan bahsediyor. Yani damar açma veya hormon baskılamadan daha öteye geçiyoruz gibi. Tedavinin vücudumuzdan, saçlı deriye varana kadar ki olan o etki alanını daraltıyoruz. Dolayısıyla sistematik yan etki büyüklüğüde düşmüş oluyor ya da hiç olmayabilebilir.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 04 Ocak 2026, 03:03:54 »
Yanlış anlamadıysam LDH inhibasyonundan bahsediyor. Yani damar açma veya hormon baskılamadan daha öteye geçiyoruz gibi. Tedavinin vücudumuzdan, saçlı deriye varana kadar ki olan o etki alanını daraltıyoruz. Dolayısıyla sistematik yan etki büyüklüğüde düşmüş oluyor ya da hiç olmayabilebilir.

Evet

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 04 Ocak 2026, 03:16:01 »
Geçenlerde bir kripto milyarderi  düzünelerce doktor tutup çok fazla takviye aldı,spor yaptı. 150 yıl yaşıyacam diye vücud iflas etti az daha ölecekti. Hastanelik oldu . Öte yanda sadece çay gofretle adam 85 yaşında gayet sağlıklı üstelik 50 yıldır böyle besleniyor.
Şunu anladım şağlıklı yaşam bir düzmece yıllarca akla gelmiyecek kadar takviye aldım . Beni sağlıklı yapmayı bırak sağlıksız yaptı. Yiyecekler sağlıkla hiç bir alakası yok onlar bize sadece enerji verir.  Ayrıca profesyonel dağcılık sporu yapan biri olarak vüduda yapacağınız en büyük kötülük spordur. Sporun hiç bir faydası yok . Boşa enerji harcamadır. Doğada hiç bir canlı boşa enerji harcamaz . Enerji onun yaşam kaynağıdır. Sağlıklı sandığımız çoğu şey hiç de sağlıklı değil.

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 10 Ocak 2026, 15:59:02 »
https://pp405.com.tr/p/pp405-3lu-avantaj-set

Bu ne ya santekarlığın bu kadarını türkler yapar . Devlet yetkilileri ne iş yapıyor. Ürün adını kullanarak bir çok kişiyi dolandıracaklar. Bırakın ürün piyasaya çıksın zaten sahtesi yapacaksınız. Minoxil de olduğu gibi şuan tr deki minoxidil lerde % 1 bile yok

Facebook Twitter Instagram