Gönderen Konu: Dr.Sibel Ulusan 01.12.2025 Saç Ekimi  (Okunma sayısı 3130 defa)

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Sibel Ulusan 01.12.2025 Saç Ekimi
« Yanıtla #46 : 22 Aralık 2025, 14:40:22 »
Şampuan değil bu siparişi iptal edin. Revitanın Türkiye'ye satışı yok. Avrupada satılanların İçeriği farklı. Amerika'da satılan dışındakiler iş görmez. Amerika'ya giden bir tanıdığınız yoksa bu şampuanı tedarik etmek çok zor. Aracı kurumlar ile almaya çalışmayın içeriğiyle oynayabilirler.

Prozinc plus ile yola devam edin.
  • Yaşınız 36

akın Topova

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 22 Aralık 2025, 15:02:12 »
Şampuan değil bu siparişi iptal edin. Revitanın Türkiye'ye satışı yok. Avrupada satılanların İçeriği farklı. Amerika'da satılan dışındakiler iş görmez. Amerika'ya giden bir tanıdığınız yoksa bu şampuanı tedarik etmek çok zor. Aracı kurumlar ile almaya çalışmayın içeriğiyle oynayabilirler.

Prozinc plus ile yola devam edin.

Amerikasepetim sitesi.amerikadan temin edilip gönderiliyor. Eline ulaşanlar olmuş. O yüzden şansımı denemek istedim.

Deniz Sayın

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 22 Aralık 2025, 19:52:21 »
Hayırlısı olsun hocam.
Sibel hoca doğru bir tercih biotin ve proscarı sakın bırakma. Ekim öncesi açıklığın pek fazla yok gibi güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 22 Aralık 2025, 20:05:27 »
Amerikasepetim sitesi.amerikadan temin edilip gönderiliyor. Eline ulaşanlar olmuş. O yüzden şansımı denemek istedim.

Hocam, görselde paylaştığınız ürün şampuan değil. Tonik-Jöle tarzı bir şey ve işe yaramaz. Şampuandan bir mucize beklemeyin. Ekim operasyonu başarılı geçtiyse en sağlam destekleyici silahlar biotin ve proscardır. Ayrıca sipariş vermeye çalıştığınız ürün nakliye ile birlikte pahalıya geliyor. Çok zarar edersiniz, değmez. Saç ekiminnde Sibel'i seçerek en doğru tercihi yapmışsınız İzmir'in en başarılı merkezi. Sizin şuan da yapmanız gereken tek şey kardiyo+spor yaparak proscarın olası yan etkilerini min çekmek.
  • Yaşınız 36

akın Topova

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 22 Aralık 2025, 21:37:06 »
Hocam, görselde paylaştığınız ürün şampuan değil. Tonik-Jöle tarzı bir şey ve işe yaramaz. Şampuandan bir mucize beklemeyin. Ekim operasyonu başarılı geçtiyse en sağlam destekleyici silahlar biotin ve proscardır. Ayrıca sipariş vermeye çalıştığınız ürün nakliye ile birlikte pahalıya geliyor. Çok zarar edersiniz, değmez. Saç ekiminnde Sibel'i seçerek en doğru tercihi yapmışsınız İzmir'in en başarılı merkezi. Sizin şuan da yapmanız gereken tek şey kardiyo+spor yaparak proscarın olası yan etkilerini min çekmek.

Anladım sağolasın. Biotin ve proscara devam ediyorum. Spora daha başlayamadım. Kısmetse bir ay sonra onada başlayacağım. Söylediğin şampuan iyimiş çok olumlu yorumları var ona yöneleceğim.

akın Topova

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 01 Ocak 2026, 12:22:57 »
Herkese merhabalar. Bugün 1 ay oldu. Şok dökülme bitti galiba dökülme görmüyorum hiç. Takviyeleri almaya devam ediyorum. Proscar 4/1 ve Solgar biotin. Şampuanda pronzic Plus kullanıyorum. Donör bölge ara ara çok kaşıntı yapıyor. Şu anlık gidişat bu şekilde. Umarım en kısa zamanda çıkışları görürüm :) Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Nerdeoeskisaclar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 02 Ocak 2026, 11:22:53 »
Rez. Hayırlı olsun

visual

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 02 Ocak 2026, 14:45:52 »
takipteyim konuyu, umarım güzel sonuç elde edersiniz.

Sahinsahinn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : Bugün, 13:40:43 »
Sonucu merak ettik hayırlısı hocam güncelle bizi muhakkak

Facebook Twitter Instagram