Gönderen Konu: Topical Dutasteride temin edilebilen bir yer biliyor musunuz ?  (Okunma sayısı 112 defa)

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi akşamlar, bi süredir topical dutasteride arıyorum ve araştırmalarım sonucu bulduğum tek yer Dr. Hamid AYDIN ın majistrali fakat bi türlü reçete oluşturtamadım. Ayrıca istediğim dozlardaki ilacı değil kendi uygun gördükleri dozajı karışım olarak veriyorlar gibi duruyor. Tarife göre profesyonel karışım yapan eczane tanıdığınız falan var mı ? Ben özellikle 0.1% dut losyonu istiyorum ama şuan için durum bana sunulan opsiyonu kullanmak zorundaymışım gibi. Normalde kesinlikle kendim hazırlamak istemiyorum çünkü profesyonel iş olsun istiyorum ama gidişat bu seçeneğe yönlendirecek gibi duruyor. Yurt dışında gayet popüler olan topical versyonların bu ülkede ulaşılamıyor olması can sıkıcı. Herhangi bir bilgisi, bir tecrübesi olan var mı ? Niyetim istediğim karışımı bana hazırlayacak profesyonel eczacılardan temin etmek, nolur nolmaz bunu kendi amatör yapıp işlevsel kullanabilen var mı ? varsa solüsyon % sini nasıl ayarlıyor ?

Facebook Twitter Instagram