Gönderen Konu: Bu tepe bölgesi için nasıl bir tedavi önerirsiniz  (Okunma sayısı 202 defa)

Nuri Gumuscu

• Yeni üye
  • *
Bu tepe bölgesi için nasıl bir tedavi önerirsiniz
« : 05 Aralık 2025, 14:51:26 »
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce saç ekimi gerçekleştirdim, doktor bey tepe bölgesine ekime gerek yok dedi finasterid önerdi 2 aydır kullanıyorum zaten tepe bölgesinde saçlarım ince ve seyrek nasıl bir tedavi önerirsiniz 1 ay sonra da prp ve mezoterapide başlayacağım 1 senelik minoxil tecrübem var ama 7-8 aydır kullanmıyorum uzun ve kısa hallerini bırakıyorum nasıl bir tedavi önerirsiniz

scofields1999

• Kelmatik
  • Full Member
    • Ekimim - 3000 Greft-Dr.Özgür Nalbant
Ynt: Bu tepe bölgesi için nasıl bir tedavi önerirsiniz
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2025, 20:40:25 »
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce saç ekimi gerçekleştirdim, doktor bey tepe bölgesine ekime gerek yok dedi finasterid önerdi 2 aydır kullanıyorum zaten tepe bölgesinde saçlarım ince ve seyrek nasıl bir tedavi önerirsiniz 1 ay sonra da prp ve mezoterapide başlayacağım 1 senelik minoxil tecrübem var ama 7-8 aydır kullanmıyorum uzun ve kısa hallerini bırakıyorum nasıl bir tedavi önerirsiniz

Minoxilin faydasını gördünüz mü tepe bölgesi için hocam,bıraktığınızda durum nasıldı ?

Nuri Gumuscu

• Yeni üye
  • *
Ynt: Bu tepe bölgesi için nasıl bir tedavi önerirsiniz
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2025, 23:48:43 »
minoxil kullandığımda faydası vardı fakat bıraktıktan sonra incelmeler dökülmeler oldu onun yerine procabil içerikli spreyin daha iyi olduğunu söylüyorlar tabi bir minoxil etkisi yapmaz fakat bıraktığında dökülmede yapmaz

Facebook Twitter Instagram