Gönderen Konu: Clascoterone  (Okunma sayısı 7825 defa)

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Clascoterone
« Yanıtla #60 : 11 Mart 2026, 00:47:52 »
Fiyatlar böyle yüksek olacaksa hiç beklemeyelim ilacın faz 3 geçip ruhsat almasını!
buna boşuna ümit bağlamaya gerek yok herkes kendine finasterid çözeltisi hazırlasın kullansın daha mantıklı
Ben yoruldum hayat, gelme
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

temürmelik

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 12 Mart 2026, 00:11:49 »
sordum 30 ml 24.000 TL dedi :( ve birde insanlar alıyor bunu instada story yapimislar bir sürü sipariş var clascoterone
Hocam bu eczaneyi bilmiyorum ama clascoterone losyonu ürettiğini iddia eden bir doktorun formülünü araştırdım, içinden Finasterid vs çıktı. Hatta konusunu da açmıştım.
Bu da öyle bir dalavere olmasın sakın?
clascoterone nşallah kesinlikle işe yarayacak diye düşünüyorum ama bu şekilde değil de resmi olarak fda ya onaylatıp piyasaya sürerlerse olur ancak diye düşünüyorum.
Tabi ki bu eczaneyi bilmiyorum belki de Finasterid vs katmayıp saf olarak formüle etmişlerdir.

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 12 Mart 2026, 02:47:09 »
Hocam bu eczaneyi bilmiyorum ama clascoterone losyonu ürettiğini iddia eden bir doktorun formülünü araştırdım, içinden Finasterid vs çıktı. Hatta konusunu da açmıştım.
Bu da öyle bir dalavere olmasın sakın?
clascoterone nşallah kesinlikle işe yarayacak diye düşünüyorum ama bu şekilde değil de resmi olarak fda ya onaylatıp piyasaya sürerlerse olur ancak diye düşünüyorum.
Tabi ki bu eczaneyi bilmiyorum belki de Finasterid vs katmayıp saf olarak formüle etmişlerdir.
eğer öyle birşey olursa dava açma hakkınız var dolandırıcılık yapıyolar adı altında. Bu eczane zaten güvenilir değil finasterid losyon diyorlar içine ne koydukları belli değil nur eczanesi finasteridini kullanıp sonuç alan bir kişi görmedimde duymadımda sorunu ilacın formuna bağlıyorlar halbuki alakası yok yıllardır topikal fin yaparım kullanırım hepte sonuçlar aldım
Ben yoruldum hayat, gelme

hope1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 12 Mart 2026, 12:31:08 »
Türkiye'de masijtral hammaddeleri getiren Fargon, Guinama gibi firmaların Türkiye dist. Galenik Ecza clascoterone u getirmeye başladı ama yazıldığı gibi şu an için çok pahalı hammadde. 

Facebook Twitter Instagram